Cadı kazanı..

ve bunlara ragmen kadin hala 30 seneye yakin pederin yolunu gözler..pedere her izine gittiginde kapisini acar...en iyi sekilde hizmet eder el üstünde tutarmis..anlatilanlara göre..ama peder yüzüne karsi söyler beni bekleme..seni sevmiyorum..git istediginle evlen diye..1.adam almanla evli o kadindan 2 cocugu var...2.yillardan beri birlikte oldugu bir sevgilisi var....ve kayinvalide biz her telefonlastigimizda onu sorar...albümündede o alman kadindan olan cocuklarin resmini saklar...onlara hediye gönderir..kayinpedere hediye gönderir....ayrica pederdende cektik...o herifin yüzünden cok tartismalarimiz oldu esimle..esim türkiyede almanyadan biriylen tanisip evlenip gelmis..babasi hic bir konuda yardim etmemis..3 ay biten evlilikten sonra esim evsis barksiz cok zor günler yasamis..1 sene sonra benimle tanistirdi bi aile dostumuz sonra evlendik.. pederin bana karsida cok ahlaksiz davranislarda bulundu....bunlarin hepsini miymiy kaynana biliyo...yinede herife asikmi desem bagimlimi ..hastalikmi desem aklim almiyor...birgün demek istiyorum..seni buraya getirelim ex esinin yanina yerlestirelim..3 kadin gül gibi gecinirsiniz ayni cati altinda...cünkü peder alman esini birakmak istemiyo...onuda sevmiyo ama kayinvalideye inat onuda birakmiyo...o miymiya dönene kadar almanla ömür boyu yasarim..onu ben kadin yerine koyupta yanima bile yaklastirmam diyormus orda burda.....gözünün önünde her halti yapsa yine pedere sülük gibi yapismaktan vazgecmicek.......

Son düzenleme:
bi erkek bile bir kadinin gururunu onurunu serefini bukadar ayaklar altina alamaz....ne bicim kadin anlamiyorum..onun pasifliginin yüzünden bende nasibimi aldim...bazi gercekleri söyleseydi..öyle insanlarin evine gidermiydim...birde bakkala birsürü borc yapmislar.parasizliktanmi hayir...pederin evinde yasiyorlar...2 evin kirasini aliyorlar..kendileride kira ödemiyor...kayinvalidede calisiyor..birde habire bizden para istiyo diyer oglu..bi tarafdanda bizi yiyorlar..hala para yetiremiyorlar....bende esime dedim sonkez iyilik edelim ...bakkalin borcunuda biz ödeyelim onlara yük olduk 2 hafta boyunca...birdahada ne onlarin suratini görürüm nede seslerini duyarim..tamamen kopardim irtibatimi eltiylen ve esimin erkek kardesiylen.. yani türkiyeden tel.gelse bile cikmiyorum...esimde cok büyük hayalkirikligilan döndü geri..hatta ona kalsa 2 hafta bile kalmayacakti..esimde aylardir depresyondaydi..yine o biraz toparladi kendini.. esimde diyor artik...bundan sonra zor giderim türkiyeye diye....sizin böyle kendine hayri bile olmayan ruh gibi miymiy iki lafi bir araya getiremeyen agzinin icinde konusan..sesi solugu cikmayan bi kayinvalideniz olsaydi neyapardiniz...cadi kaynanada zor...ama böyleside zor gercekten...olaya bakin...annem 100 tane cadi kaynanaya bedel....kayinvalidem olacakta cok pasif...elti bile gelin olarak parmagina takmis oynatiyo kocasiyla birlikte...insan bukadar kendinden aciz olurmu ya...allah her insana kendini koruma gücü vermis az veya cok..ama bukadarda olmazki..hatta gönderdigimiz paralardan kaynananin haberi bile yokmus..okadar para bizde olsa..neler yapmazdik..ama kaynana ser sefil dolasir...gelini oglu en lüks hayati yasiyorlar..

Son düzenleme:
anladim canim ama sakin yanina getirme kaynanayi. inan senin icin cehennem hayati olur. bence o eltin ve kaynin sizi kiskaniyo gibme geldi. birde su para gonderme varya nefret ediyorum. avrupadakileri villalarda felan yasiyor saniyorlar ayni aski memnudaki gibi hayal ediyorlar bizi. sen birdaha gitme bacim. eger gidersen baska yere git. ben oyle yapiyorum.
yok canim getirirmiyim..ne hali varsa görsün.hakkettigi gibi yasiyo o kendisi istiyo o sekilde bir hayat yasamayi....buraya gelir birde burda ayni seyi sayiklar...pederin ismini sayiklamalarini dinleriz artik..banada kafayi yedittirir....yeterince kendinden soguttu......annemlerdende uzaklara tasinmayi bende düsünüyorum aslinda...zaman ne gösterecek bakalim...

Son düzenleme:
az önce takvim yapraginda Hz.Aliye ayit bir söz okudum ne güzel ve dogru olan bir söz söylemis..

Haksizlik önünde egilmeyiniz,
o zaman hakkinizla birlikte Serefinizi de kaybedersiniz.

Kızlarr nerdesiniz kazan kaynıyorr dertlerii boca edin içineeeeee

baklava ben senin kaynanaya cok sasirdim. daha o adamin yolunu mu gozluyo?:1shok:bir yandan da acidim kadina yaaaa. yazik kadina. cok mu saf senin kaynana yoksa?

80360.jpg
buda mavi

baklava ben senin kaynanaya cok sasirdim. daha o adamin yolunu mu gozluyo?:1shok:bir yandan da acidim kadina yaaaa. yazik kadina. cok mu saf senin kaynana yoksa?
saf ne kelime..en saf insan bile okadar olamaz...bende üzülüyordum önceden haline ama simdi sinir oluyorum..

herlade artik boguyo sizi boyle yapmasi. gercekten insani sinir eder ya dusunyorum da . o da evlenseymis neden evlenmedi
evet canim boguyor gercekten...1 evliligimdede ona benzer igrenclikler yasadigim icin piskolojik olarak dahada boguyor..evlenirmi canim o..öylelerin düsünceleri birkere gelin olunur mezarada kefenle girilirmi.ne .öyle bir laf var..o fikiri yürütüyo..

ya canim baklavam sen neler yasyosun ya bir ordan bir burdan. yani inan cok uzuldul durumuna. ne desem ki bilmiyorum. ama bence sen annenlerin ordan tasin. hem senin icin hemde yuvan icin daha iyi olur bence. sen calisiyomusun

ya canim baklavam sen neler yasyosun ya bir ordan bir burdan. yani inan cok uzuldul durumuna. ne desem ki bilmiyorum. ama bence sen annenlerin ordan tasin. hem senin icin hemde yuvan icin daha iyi olur bence. sen calisiyomusun
ahhh canim..benim cektiklerim anlatmaklan bitmez..1.evliligim 5 sene sürdü ve ben bitirdim..onuruma yediremedim bana yapilanlari....hamileyken ihanetmi dersin..adi herifin yemedigi halt kalmamisti..alkol kumar kadin kiz ayaklari gece hayati..dayak siddet..ne ararsan vardi..birde benimle evliyken bi kadindan kiz cocugu olmus..daha neler neler yani....sanki allahim beni imtihan ediyo..o yüzden cok sabirli olmaya calisiyorum..ama bende insanim nereye kadar sabredeceyim...esimin hatri icin annesini sevmeye calisiyorum..ama sevemiyorum basaramiyorum bunu..midem almiyo..hem ona kizginligimdan ..bir kadinin serefini onurunu okadar alcaltigi icin..birde kendi yasadiklarimdan dolayi piskolojik olarak kabullenemiyorum kayinvalideyi..aklima söyle bir düsünce geliyo...o benim1. evlilikte yasadiklarimida onayliyo..normal birseymis gibi görüyo gibi bir düsünce olusuyo bende..

tamam anlatıyorum akasiacım ama ennn baştan babam ben doğduğumda kızım diye beni istememiş ve daha 40 lı bebekken beni koltıktan koltuğa fırlatmış 2 gün sesim bile çıkmamaış neyse sonradan ben hukuk okuyorum diye en kıymetli evladı oldum ama evlenmeye karar verince yine beni rezil etti bana düşmandan beter davrandı yıllarca annemi dövdü işkenceler yaptı sonunda annem onu boşayınca gördü dünyanın kaç bucak olduğunu ......
şimdide erkek kardeşim haziranda fenerbahçenin minik takımına transfer olcak yaaa en değerli evladı oldu ..
düğünüm oldu gelmedi doğum yaptım aramadı bi geçmiş olsun bile demedi oğlum 3 gün yoğun bakımda yattı ne aradı ne sordu lafa gelince ben sana hep sahip çıktım der ....
o yüzden dedim şeytan görsün yüzünü diye ölse gözümden tek damla yaş akmaz yani.... bak bunları yazarken bile elim ayağım titredi yine ağlıyorum:gitme:

Baklavacım..
Amannnn canım bende sevmiyorum kocacımın anasını
Göresim gelmiyorr ama napalım kocalar için katlanıyoruzz
Yani şöyle düşün kendinden daha kötülerini düşün bak sadece sen yaşamıyorsun bunları bende yaşıyorum sevmeyede çalışma boşuna sevilmiyor çünki ben hiç çabalamıyorum sevmiyorum sevmicemde hiçde çabalayamam sevipte koynumamı alıcammm beni sevmeyende yatağını ayrı sersin valla
Rabbim sevsin beniii

tamam anlatıyorum akasiacım ama ennn baştan babam ben doğduğumda kızım diye beni istememiş ve daha 40 lı bebekken beni koltıktan koltuğa fırlatmış 2 gün sesim bile çıkmamaış neyse sonradan ben hukuk okuyorum diye en kıymetli evladı oldum ama evlenmeye karar verince yine beni rezil etti bana düşmandan beter davrandı yıllarca annemi dövdü işkenceler yaptı sonunda annem onu boşayınca gördü dünyanın kaç bucak olduğunu ......
şimdide erkek kardeşim haziranda fenerbahçenin minik takımına transfer olcak yaaa en değerli evladı oldu ..
düğünüm oldu gelmedi doğum yaptım aramadı bi geçmiş olsun bile demedi oğlum 3 gün yoğun bakımda yattı ne aradı ne sordu lafa gelince ben sana hep sahip çıktım der ....
o yüzden dedim şeytan görsün yüzünü diye ölse gözümden tek damla yaş akmaz yani.... bak bunları yazarken bile elim ayağım titredi yine ağlıyorum:gitme:

ay sok oldum.:1shok: kiz cocuk diye seni istemedi haaa. adi adam, sonra erkek cocuk oldu ona sahip cikti mi peki?

X