- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
yok canim getirirmiyim..ne hali varsa görsün.hakkettigi gibi yasiyo o kendisi istiyo o sekilde bir hayat yasamayi....buraya gelir birde burda ayni seyi sayiklar...pederin ismini sayiklamalarini dinleriz artik..banada kafayi yedittirir....yeterince kendinden soguttu......annemlerdende uzaklara tasinmayi bende düsünüyorum aslinda...zaman ne gösterecek bakalim...anladim canim ama sakin yanina getirme kaynanayi. inan senin icin cehennem hayati olur. bence o eltin ve kaynin sizi kiskaniyo gibme geldi. birde su para gonderme varya nefret ediyorum. avrupadakileri villalarda felan yasiyor saniyorlar ayni aski memnudaki gibi hayal ediyorlar bizi. sen birdaha gitme bacim. eger gidersen baska yere git. ben oyle yapiyorum.
saf ne kelime..en saf insan bile okadar olamaz...bende üzülüyordum önceden haline ama simdi sinir oluyorum..baklava ben senin kaynanaya cok sasirdim. daha o adamin yolunu mu gozluyo?:1shok:bir yandan da acidim kadina yaaaa. yazik kadina. cok mu saf senin kaynana yoksa?
saf ne kelime..en saf insan bile okadar olamaz...bende üzülüyordum önceden haline ama simdi sinir oluyorum..
evet canim boguyor gercekten...1 evliligimdede ona benzer igrenclikler yasadigim icin piskolojik olarak dahada boguyor..evlenirmi canim o..öylelerin düsünceleri birkere gelin olunur mezarada kefenle girilirmi.ne .öyle bir laf var..o fikiri yürütüyo..herlade artik boguyo sizi boyle yapmasi. gercekten insani sinir eder ya dusunyorum da . o da evlenseymis neden evlenmedi
ahhh canim..benim cektiklerim anlatmaklan bitmez..1.evliligim 5 sene sürdü ve ben bitirdim..onuruma yediremedim bana yapilanlari....hamileyken ihanetmi dersin..adi herifin yemedigi halt kalmamisti..alkol kumar kadin kiz ayaklari gece hayati..dayak siddet..ne ararsan vardi..birde benimle evliyken bi kadindan kiz cocugu olmus..daha neler neler yani....sanki allahim beni imtihan ediyo..o yüzden cok sabirli olmaya calisiyorum..ama bende insanim nereye kadar sabredeceyim...esimin hatri icin annesini sevmeye calisiyorum..ama sevemiyorum basaramiyorum bunu..midem almiyo..hem ona kizginligimdan ..bir kadinin serefini onurunu okadar alcaltigi icin..birde kendi yasadiklarimdan dolayi piskolojik olarak kabullenemiyorum kayinvalideyi..aklima söyle bir düsünce geliyo...o benim1. evlilikte yasadiklarimida onayliyo..normal birseymis gibi görüyo gibi bir düsünce olusuyo bende..ya canim baklavam sen neler yasyosun ya bir ordan bir burdan. yani inan cok uzuldul durumuna. ne desem ki bilmiyorum. ama bence sen annenlerin ordan tasin. hem senin icin hemde yuvan icin daha iyi olur bence. sen calisiyomusun
tamam anlatıyorum akasiacım ama ennn baştan babam ben doğduğumda kızım diye beni istememiş ve daha 40 lı bebekken beni koltıktan koltuğa fırlatmış 2 gün sesim bile çıkmamaış neyse sonradan ben hukuk okuyorum diye en kıymetli evladı oldum ama evlenmeye karar verince yine beni rezil etti bana düşmandan beter davrandı yıllarca annemi dövdü işkenceler yaptı sonunda annem onu boşayınca gördü dünyanın kaç bucak olduğunu ......
şimdide erkek kardeşim haziranda fenerbahçenin minik takımına transfer olcak yaaa en değerli evladı oldu ..
düğünüm oldu gelmedi doğum yaptım aramadı bi geçmiş olsun bile demedi oğlum 3 gün yoğun bakımda yattı ne aradı ne sordu lafa gelince ben sana hep sahip çıktım der ....
o yüzden dedim şeytan görsün yüzünü diye ölse gözümden tek damla yaş akmaz yani.... bak bunları yazarken bile elim ayağım titredi yine ağlıyorum:gitme: