- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
- Konu Sahibi BenmasMavi
yaw kimse kalmadı gene ben aşkı memnuya bakıyorm
geniş ailede komik ama yaaa
geniş ailede komik ama yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin ex koca basini taslara vursa artik fayda yok. neyse bende olmayan evliligin yildonumunu kutluyorum. artik profilinde yasadiginiz yeri deistir bilecik koyyerimseniben
canim sendemi ayrilma asamasindasin...allah kolaylik versin canim..cok zor ..Günaydın canım. Dün akşam eski eşimle olmayan evlilik yıldönümü yemeğimiz yedik, çok güzeldi herşey. Özel eşyalarımı topladım, nakliye şirketini bekliyorum. Nakliye gelip kırılacak sarıp yüklerken bende iş yerime gideceğim, ilişik kesip vedalaşacağım. Offff vedalaşmak çok zor geliyor. Bu gece de yolculuk var. Ben gelene kadar kimse depresyona filan girmesin, sizi gülerken bulmak istiyorum. Hepinizi kocaman öptüm.
Günaydın canım. Dün akşam eski eşimle olmayan evlilik yıldönümü yemeğimiz yedik, çok güzeldi herşey. Özel eşyalarımı topladım, nakliye şirketini bekliyorum. Nakliye gelip kırılacak sarıp yüklerken bende iş yerime gideceğim, ilişik kesip vedalaşacağım. Offff vedalaşmak çok zor geliyor. Bu gece de yolculuk var. Ben gelene kadar kimse depresyona filan girmesin, sizi gülerken bulmak istiyorum. Hepinizi kocaman öptüm.
canim sendemi ayrilma asamasindasin...allah kolaylik versin canim..cok zor ..
yok canım ne kusuru sorun değil ..
napim oğluşumla oturuyoruz işte benim de kocişim hasataydı boğazları şişmiş bugün gitmicekti işe ama dayanamadı yine geç gitti biraz
günaydin kizlar...buranin havasida depresyonda...sabah kalkiyorum heryer gri...bulanik hava..bahar geldi hala cok soguk
sen kovmussundur adami. ben kk ya girecem diye:tomato: