mavera04 o adama baba denmez. Hauatında olmamsı daha hayırlı olur. Sokma evine, sana yaptıklarından sınra gelip malak gibi yayaılır birde utanmadan. Ben yabancı insanlara bahsederken baba sözünü kullanıyorum, insanlar benim ne yaşadığımı bilmez laf söylerler benim de sinirim bozulur, konu açılmasın diye baba lafını kullanıyorum. Normalde peder bey derim. 5 yıl oldu öleli mezarının yerini bile bilmiyorum, eğer evladın baba da hakı varsa ne bu dünyada ne öbür dünyada asla affetmeyeceğim.
Baklava'cım... Ne annenden nede kayınvaldenden hayır olmaz. Bence ikisini bir eve kapat birbirlerini yesinler. Şaka bir yana da bacım, ikisinden de uzak dur, anne olmak sizin sahibiniz oldukları anlamına gelmiyor. Asla evine sokma, o mutsuz insanların tek amacı sizi mutsuz etmek, kıskançlıkdan eziyet edip egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Kayınpederin dersen, üretim hatası, resmen defolu, insan müsvettesi. Hepsinden uzak durun bacım, kendi hayatınız ve ruh sağlığınız için. Yeter diye bağırıp, kapatın kapıyı... Biz yanındayız, üzülme
Akasia'cım dikiş nasıl gidiyor. Çok merak ettim elbiseni. Ne renk, modeli ne merak ettim ya. On parmağında on marifet bacımın...
Tr telli bacım... soldan soldan geliyorlar dedin ya kişşştt de onu, def et def et.....
Tanger bacımın numarasını alan yok mu? Bomba ihbarında bulunacağız ya....
Bana gelince eşyalarım yola çıktı bend ızmir'deyim. Gece 01 de yola çıkacağım. Vedalaşmak çok zor oldu. Ama hiç ağlamadım. Kızlar ağlayacakdı, onlara da izin vermedim. Yarın yni evimde olacağım...
Kendinize dikkat edin, dertleşin ama depresyon yasak... Özellikle sana baklava'cım... Daha yeni geldin aramıza ve ben teyze olacağım, bebiimizn sağlığı da senin sağlığında bizim için çok önemli...
Allahım ne olur tez zamanda akasia'cığımdan teyze olacaksın müjdeli haberini alayım....
Kızler sizi seviyorum, kendinize dikkat edin, sizlerle muhabbeti çok özledim.