Cadı kazanı..

ilk evliliginden olan cocugun sende mi simdi? babasi goruyo mu:uhm::uhm:

ay sok oldum.:1shok: kiz cocuk diye seni istemedi haaa. adi adam, sonra erkek cocuk oldu ona sahip cikti mi peki?

ohoooo hemde nasıl kardeşi doğduğumda ben daha 5 yaşındaydım kardeşimi alırdı kucağına bunun elinden su iç sen bunun b... bile olamazsın diye döverdi beni allahın belası...mafoldumben

ohoooo hemde nasıl kardeşi doğduğumda ben daha 5 yaşındaydım kardeşimi alırdı kucağına bunun elinden su iç sen bunun b... bile olamazsın diye döverdi beni allahın belası...mafoldumben

vay pislik herif. ay canim benim ya. inan cok sasirdim. :1shok:sende erkek cocuk dogurmussun neden seni aramiyo madem erkek cocuk seviyo da klava:

vay pislik herif. ay canim benim ya. inan cok sasirdim. :1shok:sende erkek cocuk dogurmussun neden seni aramiyo madem erkek cocuk seviyo da klava:

canım nerdeyse 2 sene olcak evleneli daha eşimle bi kere telde görüştü beni bir veya 2 defa aramıştır belki oda içini boşaltmak için beni sıkmak için ona kesinlikle ölüyorum dese 1 bardak su vermicem daha neler var neler anlatsam dudakların uçuklar ben hatırladıkca onu öldürmek istiyorum.....:çok üzgünüm:

ama elimi onun pis kanına bulamaya değmez mutlu bi evliliğim sevgili saygılı sadakatli bi kocam , allah onu bize bağışlasın tatlı bi oğluşum ve beni herşeyden çok seven bi annem var hayatımı onu n için mahfedemem .....
sende boşver kaynananı bak oğlunu aldın elinden canına değsinkaydirigubbakcemile3

neyse akasiacım ben çıkıyorum benim kociş gelcek oğluşuma yemek yedircem veeee aşkı memnu başlıcak yarın görüşürüz çoook öpüyorum

tr_lelli cim sen gercekten terelelli misin?kaydirigubbakcemile3

Öyleyim bacım valla 1,5 yıldır antidepresan kullanıyorum arada geliyolar soldan soldan kız benide eşimin ailesi böyle etti görümcemle kaynanam onları atacam kazana kötü şeyler bendne uzak olsunlar..

mavera04 o adama baba denmez. Hauatında olmamsı daha hayırlı olur. Sokma evine, sana yaptıklarından sınra gelip malak gibi yayaılır birde utanmadan. Ben yabancı insanlara bahsederken baba sözünü kullanıyorum, insanlar benim ne yaşadığımı bilmez laf söylerler benim de sinirim bozulur, konu açılmasın diye baba lafını kullanıyorum. Normalde peder bey derim. 5 yıl oldu öleli mezarının yerini bile bilmiyorum, eğer evladın baba da hakı varsa ne bu dünyada ne öbür dünyada asla affetmeyeceğim.

Baklava'cım... Ne annenden nede kayınvaldenden hayır olmaz. Bence ikisini bir eve kapat birbirlerini yesinler. Şaka bir yana da bacım, ikisinden de uzak dur, anne olmak sizin sahibiniz oldukları anlamına gelmiyor. Asla evine sokma, o mutsuz insanların tek amacı sizi mutsuz etmek, kıskançlıkdan eziyet edip egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Kayınpederin dersen, üretim hatası, resmen defolu, insan müsvettesi. Hepsinden uzak durun bacım, kendi hayatınız ve ruh sağlığınız için. Yeter diye bağırıp, kapatın kapıyı... Biz yanındayız, üzülme

Akasia'cım dikiş nasıl gidiyor. Çok merak ettim elbiseni. Ne renk, modeli ne merak ettim ya. On parmağında on marifet bacımın...

Tr telli bacım... soldan soldan geliyorlar dedin ya kişşştt de onu, def et def et.....

Tanger bacımın numarasını alan yok mu? Bomba ihbarında bulunacağız ya....

Bana gelince eşyalarım yola çıktı bend ızmir'deyim. Gece 01 de yola çıkacağım. Vedalaşmak çok zor oldu. Ama hiç ağlamadım. Kızlar ağlayacakdı, onlara da izin vermedim. Yarın yni evimde olacağım...
Kendinize dikkat edin, dertleşin ama depresyon yasak... Özellikle sana baklava'cım... Daha yeni geldin aramıza ve ben teyze olacağım, bebiimizn sağlığı da senin sağlığında bizim için çok önemli...
Allahım ne olur tez zamanda akasia'cığımdan teyze olacaksın müjdeli haberini alayım....

Kızler sizi seviyorum, kendinize dikkat edin, sizlerle muhabbeti çok özledim.

canim sende cekmisin baya..benimmde erkek kardesim el üstünde tutuldu....hem annem hem babamdan dislandim bende...allah sanada sabir versin......bu dünyada görmediysek..insallah öbür dünyada görürüz anne baba sevgisini....:teselli:

Edanazım defliom bacımm ağlama tabiki senin için herşey çok güzel olucak lütfen böyle ve sağ ayağınla başla her işine sadece böyle düşün beynine böyle yolla emirlerii
"Benim için herşey çok güzel olucak de"
Ay ben bi alıştım sizee buraya bakmadan sanki günüm güzel geçmicek gibi geliyor moral oluyor bana

yesim abla elbisem cok super oldu. rengi de ziyah ve arasinda altin rengi pullar var. resmini koyamadim bilgisayara. neyse sen ne yaptim ablacim

Canım üzme kendini, lütfen, kendin, bebeğin ve bizim için... Bak bizlerde varız artık, birbirimize destek olacağız, yalnız değiliz, biz de kendi çapımızda aile olduk. Yeğenimizi dört gözle bekliyoruz. Tabi öncelik senin sağlıklı olman.

Otbüse bineceğim biraz sizlere takılayım dedim. Sadece arkadaşlarımı çok özleyeceğim, hepsi çok güzel insanlar, keşke imkan olsa sizleri tanıştırabilseydim. Onun dışında iyiyim, yoruldum galiba bugün, esasında hiçbir iş yapmadım ama hep ayakta idim. Ama yol yürümedim, çarşıya giderken motorsikletle gittim, oradan eski komşum çağırdı ona giitim, sonra işyerinin park yerine bıraktım motoru, işyerine girdim ama çıkana kadar 3 saat geçti. Esasında gece yolculuğunda uyuyamam ama bu defa uyuyacağım galiba. Heyecandan uyuyabilirsem tabi. Çok az kaldı. Saatleri sayıyorum artık.....

Amannn be kızlar insan yaşadıkça neler görüyorr
büyükbabannemiz derdikii koca iyi bişey olsa adı koca olmaz GONCA olurdu derdi
Hepisinin köküne kibritsuyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…