Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa bir parfümü denemeden sipariş ettim. Bakalım nasıl olcakNoa pudramsı kremsi kokunun hasıdır. Yazın kullanılabilicek en güzide parfümdür.
Buram buram merak ediyorum kokusunuDördüncü şişem bugun bitti sayılır, hastanede koridordan geçince mutlaka bir arkadaş sorar bu hangi parfüm diye :) Veya dolabım mis gibi buram buram bu parfüm kokuyor tam bir bebek pudrası+vanilya kokusu alıyorum ben. Çok zarif,naif ve bir o kadar çekici geliyor bana
Kör alışa uygun bir koku beğenirsin mutlaka genele hitap ediyor herkes tarafından beğenilen bir parfüm..İlk defa bir parfümü denemeden sipariş ettim. Bakalım nasıl olcak
İlk deneme için 30 ml gayet mantıklı minyatür şişeler çok şirin oluyo İnşallah beğenirsin sendeİlk defa deneyeceğim için Boyner’den 30 ml olanı sipariş ettim. Eğer beğenirsem 100 ml lere çıkacağım inşallah
Deneyince burda yazın olur mu merak ettim, noa benim için bağımlılık gibi çünkübi koku hem nasıl bu kadar masum, ama aynı zamanda nasıl bu kadar çekici oluyor ben anlamıyorum. Tam bir bebek pudrası ama dip notadaki vanilya ve kahve sıcaklık katıyor bekledikçe güzelleşiyor, beyaz tenli iseniz ayrı yakışır Bu kokuyu sıkıp yarım saat sonra tam koku oturunca koklarsanız gözünüzün önüne zarif, naif, asil ve bi o kadar da çekici bi kadın gelirBuram buram merak ediyorum kokusunu
Offf nasıl bir tariftir bu deneyince muhakkak paylaşacağım fikirlerimiDeneyince burda yazın olur mu merak ettim, noa benim için bağımlılık gibi çünkübi koku hem nasıl bu kadar masum, ama aynı zamanda nasıl bu kadar çekici oluyor ben anlamıyorum. Tam bir bebek pudrası ama dip notadaki vanilya ve kahve sıcaklık katıyor bekledikçe güzelleşiyor, beyaz tenli iseniz ayrı yakışır Bu kokuyu sıkıp yarım saat sonra tam koku oturunca koklarsanız gözünüzün önüne zarif, naif, asil ve bi o kadar da çekici bi kadın gelir
Bu koku evet çok tanıdık. Hiç kullanmadım ancak bir yerde karşıma çıktığına kesinlikle eminim. Karekteristik bir koku. Temiz bi koku. Kullanabilir miyim evet. İmza kokum olur mu hayır. Pudrası ferah bir koku.benden tam not aldı.
Yo beklentimi karşıladı açıkçası. Eşim ilk sıktı kendi bileğine ooo çok hoş bir koku dedi ve bana da öyle geldi gerçekten. Hanım hanımcık gibiBeğenmenize sevindim ben sanırım çok anlam yükledim hayal kırıklığı yaşamadınız insallah bana hissettirdiği şeyleri yazdım ama belki de beklentinize göre gelmedi
Yorumlarını bekliyoruz canımÖyle betimlenmiş ki çıldıracagım hemen almak istiyorum. Yarın ilk işim olacak