Aslında ben de çabalamadım.Hepsini okumadım. Önem veren erkek sizden önce davranır. Hep siz çabalamışsınız. Anladım ki sizden pek elektrik almamış bu yüzden küçük bahanelerle geçiştiriyor. Ben olsam hiç oralı olmam. Parmağımı bile kaldırmam. İsteyen kendi çabalasin,kendi gelsin bir de onu görelim dimi?
Bak kardeşim böyle sözlere kulak asmayacaksin. Bu sözler ne demek. Eflatun bana gelsin benim g.tümü kaldırsın demek ok? Daha dün bir bugün iki. Sanki yillardir ilişkiniz var da haspam bir de tutmuş ona buna seni kesmis. Önce bir emek versin. Bir zaman geçirsin. O zaman görelim onu. Kadın gibi trip atmış ya. En sevmediğim erkek modeli. Yok gelmedin yok sıcak değil. Sen necisin afedersin şerefsiz. Yaa bırak Allah'ına bak nabzım yükseldi.Aslında ben de çabalamadım.
Elektrik almamış olsun okey ama ortak arkadaşa ben çok hoşlanıyorum ama eflatuns çekingen davranıyor trip atıyor olayı canımı sıkan.
bu adam sizden hoşlanmamış ,erkek ilk buluşmadan etkileniyorsa peşini bırakmıyor genelde ,arıyor mesaj atıyor görmek istiyor falan falan
böyle arada gözüken kaybolan tiplerden bi cacık olmaz ,hiiiiiççç umursamayın işi rahatlığa vurun görsün bakalım nasılmış ,ben olsam kafamda bitirirdim önce o kıvılcım o enerji olmazsa sonra da olmuyor zaten
Adam sizden hoşlanmamış, karşı tarafa mahcup olmamış olmak için de topu size atmış şöyle böyle biri diye. Gerçekten hoşlansa geldigi günler dibinizden ayrılmazdı asla
yoo erkekler için o durum pek fark etmiyor zaman geçsin amannn takılalım kafasındalar çünküyani ben cevap vermedim ama sen yaz, ben geldim gel de. o da yok ya 4 gün kaldı ve hiç konuşmadık. mesafe 1 saatti ve kendi şehrim orası gelicektim her türlü. ben trip atıp gelmeyen oldum olaya gel.
hoşlanmamış olsa bunu söyleyebilirdi ama neden diyorum bu tarz bi muhabbet açılmıştı ilk buluşmada bunun muhabbetiydi ve sen ne yapardın demiştim arkadaşın kalkıp gitmemiş hoşlanmadığı halde masadan bak sen gidebilirsin kırılmaca darılmaca yok, ben olsam 1 saat oturup kalkarım demişti ve o gün biz 8 9 saat birlikteydik
kadının çabasına dayanan ilişkilerden hayır gelmiyor. erkek yapı itibari ile avcı ruhlu, uğraşmayı seven bir varlık. hatta zaman zaman sırf adamların içindeki avcı ruhu canlandırmak için bazı hamleler bile yapmak gerekebiliyor. yani ona öyle ben boşum ama sen çalışıyorsun sana uyarım tarzı şeyler falan söyleme. bu ipleri onun eline vermektir. eğer bu adamla devam etmek istiyorsan bence şöyle yap:
her aradığında da açma. 2 kere açtıysan bir kere açma mesela. açtığında da kafanda bir süre koy, 15-20 dk konuş ve benim kapatmam lazım deyip kapat o telefonu. şu an aranızdaki iletişim tamamen adama göre ilerliyor. bence mesaj atmaktan çekinme arada mesaj at, bak bakalım devamını getiriyor mu? bazı erkekler mesajlaşmayı asla sevmiyor çünkü bundan emin değiliz şu an.
durumunu netleştirmek için adama bi kıvılcım atman lazım. yani bu eğer senden hoşlandıysa içindeki o çaba gösterme dürtüsünü mü tetiklemek lazım acaba. bence sen ona şöyle bir mesaj at. "yani iyisin, hoşsun, seninle sohbet etmeyi seviyorum, güzel de vakit geçiriyoruz lakin benim henüz bir duygum yok" de laf arasında. konuşurken de olur ama mesajla olursa daha iyi bence. bak, henüz bir duygum yok lafı bu adamı ateşlerse ateşler, ateşlemezse bu iş asla olmaz. HENÜZ kelimesi önemli. bu ne demek, "şimdilik bir duygum yok, olma ihtimali var ama sen şu ana kadar bende duygu uyandırmadın daha" demektir. akıllı bir adamsa mesajı çok iyi alır. bu cümle sayesinde adama bi amaç vermiş olacaksın o amaç da senin gönlünü kazanmak için çabalaması olacak. yani şu ana kadar o kurduğu yarım yamalak iletişim, sadık kalmadığı planlar ile senin kalbini kazanamadı, eğer kazanmak istiyorsa daha fazla çaba göstermeli ve daha ilgili davranmalı anlamı taşıyor bu sözler. ve kaybetme durumu, en önemlisi de. öyle akışa makışa bırakma dediğim gibi yap istersen. insana heyecan veren şey kaybetme duygusu ve ihtimali. umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
Aynen bu şekil.Aranızda olanları taşıyan adamdan hiç hoşlanmam siz cevap beklemişsiniz vermemiş üzerine bide tribe girmiş uzaklaşın bence böyle bir insan ömür boyu aynı olur
Aynen o şekilde yazabilirdi sanki siz o uyurken konuştunuz da duymadı gibi yazılana nasıl olmamış gibi devam edebiliyor şaşırtıcı. Ayy kusacağım tribe gel demek ki zamanında çok şişirmişler bu insanıAynen bu şekil.
Uyuyakalan kendisi, günaydın yazmışmış. Yahu tamam günaydın yazdın sonuna bana cevabını vermek mi zor geldi ? ''Uyuyakalmışım ama bence de dediğin gibi yapalım sen gel müsait olduğunda'' yazabilirdi pekala.
Ve arkadaşına şey diyor herşey belliydi gelmek isteyen insan gelirdi eflatuns istemediği için gelmedi. Benim burada olduğumu bildiği halde gelmedi vs.
Egosuz olduğunu düşünmüştüm ama bu hareketinden sonra ilgi manyağı olduğunu hissettim. Şey dedi hatta 3 senedir doğum günlerim kutlanmıyor herkes telefonda kutladı doğum günümü ben de artık kimsenin doğum gününü kutlamayacağım dedim e kutlamışlar ne bekliyorsun ki bu kadar abartılı olacak, partilemek falan ilgi odağı olmak istiyo beyimiz.Aynen o şekilde yazabilirdi sanki siz o uyurken konuştunuz da duymadı gibi yazılana nasıl olmamış gibi devam edebiliyor şaşırtıcı. Ayy kusacağım tribe gel demek ki zamanında çok şişirmişler bu insanı
Çok çok iyi olmuş gerçekten ilgi manyağı boşverinEgosuz olduğunu düşünmüştüm ama bu hareketinden sonra ilgi manyağı olduğunu hissettim. Şey dedi hatta 3 senedir doğum günlerim kutlanmıyor herkes telefonda kutladı doğum günümü ben de artık kimsenin doğum gününü kutlamayacağım dedim e kutlamışlar ne bekliyorsun ki bu kadar abartılı olacak, partilemek falan ilgi odağı olmak istiyo beyimiz.
Herhalde peşinde koşup geleyim geleyim dememi bekliyordu gitmedim şok oldu. iyi oldu
Aynısını yaşamış biri olarak net söyleyebilirim ki hoşlanmıyor.
Bizde durumlar farklıydı hoşlanmayan taraf bendim ama bunu kimseye söyleyemedim. Evet hoşlandım ama o ilgisiz vs diye topu karşı tarafa atmıştım çünkü diğer türlü benim üstüme geliyorlardı nesinden hoşlanmadın vs diye
Yok bak kesinlikle haklısın isteyen adam gelir.ya ben hoşlanmadığım zamanlarda aramadım dönmedim yazarsa geç yazdım bulusma planı yapmadım işim bahaneler vs. bu hem yapıyor hem iletisimde kopukluk sürdürüyor hem trip atıyor. Bizi tanıstıran kız da eflatuns sen biraz ön ayak ol diyor bana çocuk bişey görmeden neden sana gelsin ki diye, onla konuşunca haklı buluyorum ama isteyen adam gelir de diyorum.
ben de öyleyim hoşlanmadıklarıma karşı. yani mesaj mı atmış, buluşmak mı istiyor hatta ne hissediyor hiç sallamadım bile.ya ben hoşlanmadığım zamanlarda aramadım dönmedim yazarsa geç yazdım bulusma planı yapmadım işim bahaneler vs. bu hem yapıyor hem iletisimde kopukluk sürdürüyor hem trip atıyor. Bizi tanıstıran kız da eflatuns sen biraz ön ayak ol diyor bana çocuk bişey görmeden neden sana gelsin ki diye, onla konuşunca haklı buluyorum ama isteyen adam gelir de diyorum.