Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet olumsuzluk hissettim kesinlikle, su gibi akan giden bi süreç olmadı eksik bişeyler.Yok bak kesinlikle haklısın isteyen adam gelir.
Bir de zaten demek ki olumsuz bir şeyler hissediyorsun ki konu açtın.
Eğer onun istediğine emin olsaydın konu açma gereği bile duymazdın bence.
Ben okuyunca direkt hoşlanmadığını hissettim ama bilemem tabii
Cidden dediğiniz gibi.Aman bu ne bir ilgi alaka pohpohlanma beklemeler.
Ne kadar ekmek o kadar köfte demişler.
İlgi de göstersen bu sefer havalara girecek aman ben istemiyorum bu da peşimde triplerine girecek.Cidden dediğiniz gibi.
Ekmek daha mayalanmadan adam foccacia istiyo benden
Olması gereken de bu zaten, 30u geçmiş bir adam karşımdaki ergen de değil ki.İlgi de göstersen bu sefer havalara girecek aman ben istemiyorum bu da peşimde triplerine girecek.
Gerçekten hoşlanan adam hiç hesap kitap işlerine girmeden ilgisini hoşlantısını belli ediyor.
canım eflatuns ,Harika haftasonları herkese canım kadınlaaaaarrrrrr
Büyük bir sorun değil fakat kafamı ziyadesiyle karıştırdığı için sizin de değerli yorumlarınızdan eksik kalmamak için yazıyorum.
1.5 ay önce ''Ya siz birbirinize öyle yakışırsınız ki bak sen de o da yalnız bi tanıştıralım sizi.'' diyerekten biriyle tanıştım. Tanıştığım bey okulumda annem gibi sevdiğim bir hocanın gelininin kankisi en yakın arkadaşlarından; çok anlattı çok övdü arkadaşını dedim eflatuns tanış kızım yaş 30 olacak ve öğlen 3ten gece 12ye kadar birlikteydik ye iç sohbet et yürüyüş yap vs çok hoş bi gündü. 1 hafta sonra ben onun şehrine gittim ( arada 45 dk var) tüm gün yine beraberdik yine hoş vakit geçirdik. Bu 1 hafta içinde pek fazla konuşmadık, iletişim çok azdı günaydınlar iyi geceler tanışma temalı konuşmalar pek yoktu, ben de adamdan hoşlandığımı pek belli etmeyeyim diye yazmadım aramadım ondan bekledim ama o yazınca bende sohbet sular seller, hissettirdim.
Tatil oldu ben memlekete geldim bizde yine iletişim 0a yakın, yok yani, araşıyoruz 2 saat kakara kikiri ama elle tutulur bi flört heyecanı iletişimi yok kopuk ve kesik. Adamın doğum günü zamanı geldi ben kutladım ama dümdüz kutladım, benden güzel bir kutlama beklemiş paşam. Şehrine geleyim veya minik bir çikolata çiçek vs yollayayım ofisine diye. Yahu ben flört ediyor muyuz onu bile bilmiyorken sen neredesin napıyosun öldün mü kaldın mı bilmeden ne diye bu olaylara gireyim ki ?
Sonrasında o çok yakın arkadaşlarının kına düğünü için 4 günlüğüne normalde yaşadığım şehre gelecekti ve ben de gelirim görüşmüş oluruz diye ortak bir plan yapmıştık fakat iş durumundan dolayı günleri değişti ben de kendimi ona göre düzenledim ve bunu ona söyledim '' sen çalışıyorsun ama ben boşum gelebilirim cumadan geleyim senin düzenine göre ayarlama yaparız.'' diye paşam uyuyakalmış ve sabah sadece günaydın uyuyakalmışım dedi. Benim gelmek istediğimi belirten mesaja yaptığım plana bir cevap yazmadığı için ben hiç bişey yazmadım o da yazmadı. Geldi 4 gün kaldı düğünü kınayı yaptı gezdi tozdu ve ben trip atan gelmeyen tripli biri oldum; bunu da ortak arkadaşımıza söylemiş. Eflatunstan ben çok hoşlanıyorum ama görüşemedik gelmedi bile bildiği halde burada olduğumu doğum günümü kutlamadı bile gibilerinden. Bu hiç hoş gelmedi bana koca adam sonuçta, hoşlanıyorsan bunu öncelikli olarak senin hissettirmen ve göstermen gerekmez mi ?
Gerçekten tripli davrandığımı düşünmüyorum ona da söyledim ama hala benim trip atan biri olduğumu ve benim yüzümden görüşebilecek olduğumuz halde görüşemediğimizi söylüyor. Adam şuan tatilde mesela arkadaşlarıyla 3 gündür 0 iletişim, yahu hoşlanıyorum diyen insan böyle davranır mı bu ne alakadır anlamadım ben. ( Şunu söylemeliyim hep o aradı bu zamana kadar beni çünkü işleri yoğun ne zaman müsait bilemediğim için ben aramadım fakat aradığında hep sohbet etmeye hevesli biri olduğumu gösterdim.)
aynen öyle çok gördüm bu tipleri.İlgi de göstersen bu sefer havalara girecek aman ben istemiyorum bu da peşimde triplerine girecek.
Gerçekten hoşlanan adam hiç hesap kitap işlerine girmeden ilgisini hoşlantısını belli ediyor.