Buz gibi Ankara’da içim de buz gibi oldu

oturup 4 saat ne konuştunuz yahu? böyle narsist ex leri görünce selam bile vermiyorum ben biraz muhabbet etseniz bile (hadi eski acılarınızı bastırmak için onun size ağlanmasını dinleyip ego tatmin etmek isteyebilir insan) ama saatlerce ah şunu yapmıştık bunu yapmıştık diye çocuklu bi adamla konuşmak kendinize acı çektirmektir. duygusal mazoşistlik bu. yolun sonu da ya adamla ilişki yaşarsınız ya da daha çok acı çekersiniz.

Siz onu gerçekten içinizde bitirmemişsiniz bence.ya da ben gerçekten tuhafim.neden derseniz geçmişte beni çok üzen insanlar benim için nefret ya da hissizlikten başka hiçbir şey ifade etmiyor.gomulduler yikintilarin arasina.simdi çıksalar yüzlerine bile bakmazdım.ne anı yaşamış olursam olayım.birak saatlerce sohbet etmeyi ve ardindan mutluluk dilemeyi,sümügümü bile atmazdım.onlara benimle bir sohbeti layık bulmazdım. belki ben kinciyim ya da biten tam bitiyor bende.sizin durumu bilemedim...

Sen bakma belami buldum demesine. Soyle mmutluyum, boyle mutluyum diye anlatacak hali yok. Hadi ayril esinden desen, ayrilmaz . Onunki "ulan acaba hatun yine duser mi" adimi olmus . Ne matrak olurdu tarzi. Sereften yoksun insan hatun bunlar. Ayni anda 4 kisi idare etmis adam, boru mu?

Bence konu sahibini de ilgilendiren bir durum hadi diyelim bir anlık boşlukta oturdu, ,4 saat muhabbet edip arkasından mesajına cevap vermesi çok yanlış ben olaya duygusal boyutuyla bakamıycam.
Konu sahibi de dahil olaya duygusal açıdan bakip yorum yazanlar, adamın esinin yerinde olsa ve durumdan haberdar olsa konu sahibi için neler düşünüp söyleyecekti çok aşikar değil mi? Evli eski sevgiliyle 4 saat muhabbet et, eski anıları yadet adam karısını kötülesin, geriye melankolik bir Ankara muhabbeti kalsın...

Evli olan kişi erkek olduğundan ve aralarında şuan duygusal ve cinsel bir bağ bulunmadığından konu sahibini ilgilendirmez medeni durum.
Keza aksi bile olsa, 2. kadına sayar söverim ama yine onu bağlayan bir yemin olmadığından hesap sorulamaz.
Gerçi ben de eskilerde kalan bir aşktan çok, kapanmamış yara izlenimi aldım.
Eşimle sevgiliyken, eski sevgilimle konuşmuş birbirimize ilişkilerimizi anlatmış, onun nişan tebriğini yapmıştım.
Ardından dünya ahiret kardeşe bağlanıp, hayatımızdaki insanlara sevgilerimizi ileterek konuşmayı bitirdik.
Bu konuşmanın sebebi de, kendisi biz sevgiliyken yurt dışına yerleşmiş ve kısa süre içinde terkettiğimden ve benden senelerce haber alamamıştı.
İçimde gram eskiye özlem ya da bir hüzün olmamıştı ve vallahi bacım desem yeriydi, o derece soğumuş içim.

Hesap elbette sorulamaz ama cevapları hayretle okudum konu tam tersi olsaydı, eşim eski sevgilisiyle görüşmüş, 4 saat bir kafede oturup muhabbet etmisler, sonra mesajlaşıp birbirlerine mutluluk dilemisler hatta eşim Ankara'ya geldiğinde görüşelim demiş diye olsaydı , verilecek cevapları tahmin edebiliyorum, kadına neler denirdi.
Şimdi olayın bu tarafından duygusal icerikli cevapları okumak enteresan geldi bana..
Konu sahibi kötü niyetlidir de demiyorum ama çok yanlış yaşanan durum ..

Ankara diyince benimde içim tuhaf olur benim hayatımı alt üst eden birini barındırıyo çünkü.
Yazdıkların benim içimde burukluk oluşturdu seni düşünemiyorum bişe ama iyi anlıyorum...
Ne kadar zaman geçerse geçsin bazı yaralar iyileşmiyo sadece kabuk bağlıyo arada d kabuk kalkıp kanama oluyo malesef.
Allahın adaletini bir kez daha görmüş olduk bu içini rahatlatmıştır bi nebze olsun.
Ama 2.5 yılını yiyip fos çıkan birine bi dkını bile çok görmelisin bence.
Engelle. Ulaşamasın sana. Görürsen konuşma.

+1
Yine de her şeye rağmen böylesi daha hayırlıymış diyorum ben .

Hanımlar günaydın,
Hepimizin yorumunu tek tek okudum. Evet ağır bi olay oldu benim için, destek ve yorumlarınjz için teşekkür ederim öncelikle.
Defalarca da yazdım, ben oturmak istemedim, şimdi düşünüyorum normalde de yapmayacagım bişe. Ama işte insan başına gelince öyle olmuyormuş. Yoksa ben de konarsım burda bu konuyu başkası yazmış olsaydı.
Ben geçmişi hatırladım, dünkü melankolim de geçmişeydi. Yoksa evli barklı adam peşinden koşacak değilim.
Kaderdel bir tesadüf diyelim.
Şu an daha iyiyim, sadece dünümü mahvetti.
Sevgiler

Kızlar ya çok safız ya
O 4 ayda o kişiyle değil senle evlenseydi senle de aynı olacaktı
Sor bakalım niye öyle
Senle evliyken bir sevgilisini bulsa ah içimi yaktın ben belamı buldum dese
Evlilik adamı değil belli ki herkes onu sevsin istiyor.
Gururunu okşamayın malların .
Bana gelse o halde olsam ki(gelenler oldu yapabildim şükürler olsun)
Pardon sizi hatırlamadım? (alzemir olmuşum gibi) bir yerden ha o sen miydin ? Derdim iyi iyi...

Bakarım beni biri arıyor gibi yaparım çok mutluyum derim içi yansın hayatım süper senden sonra derim.

Bu aptal senle olsa şimdi karısını kötüleyecek ama ayrılmayacak seven ayrılır öyle karşına çıkar yedekte tutuşta metresi moduna sokmaya çalışmaz.
Zaten senleyken iyi değişmişsiniz ki başkalarına sarkmış
Benim gözüm de çok aciz bu adam
Hayatına sahip çık
Bir kere geliyoruz dünyaya elin şımarık oğlanlarına maskara olmaya gelmiyoruz.

Son düzenleme:
Romantik bir sahne izler gibi oldum
Karışmanız çok normal bende aramızda sadece arkadaşlık ilişkisi olan ama beni deliler gibi seven senelerce kovalayan arkadaşımla Işık’larda karşılaşınca kendime gelememiştim ikimizde evliydik...aklım karışmadı ama üzüldüm değişik bişey oldum sanırım altüst oldum sonra geçti şimdi karşılaşsak aynı duyguları sanırım kesinlikle yaşamam
Normal yani geçecek umarım bir daha karşılaşmazsınız

İki yılımı mahvedene yaptığım gibi bir konum vardı. Ordaki şahıs bu :))
Vala beynim benim beynim değildi resmen, şimdi diyorum neden oturdun da konustun elin kocasıyla, ama vicdanım rahat ...
Bende vicdanınız rahat olmasın. 10 dk yı anlarım hadi yarım saatide anlarım ama 4 saati anlayamam. Mala bağlasam da 4 saat içinde kendime gelirdim. O kadar canımı yakan bir adama vereceğim şey sohbet değil kallavi bir küfür yada haddini bildirme olurdu. Hala daha şansınız var gerçi , o gönderdiği video ve msj a karşılık - karaktersiz köpek hiç değişmemişsin mesajlara devam edersen karına haber vereceğim hadi yoluna diye cevaplardım. Belki rahatsız edici bir cevap yazdım size konu sahibi ama yazım tarzınızda garip bir tehlike sezdim sizinle ilgili dikkatli olun

ayol adam aniden evlenmisse zaten hepinizi bir idare etmis ve sonradan da eminim menfaatine en uyan (muhtemelen işi gücü parasi pulu ya da ailesinin uygun buldugu) bedeviyi secti kurban olarak ve nikahi basti. Bu hayvana dudak büküp gözlerini nasil doldurursun ki.. hayvan bile degil.Şerefsize 4 saatini hediye etmene üzüldüm. Simdi senden beslendi karisina kur yapar rahat rahat.

Size katılıyorum benim eski sevgilim benimle işyerinde iş konuştu sonra da eşini vs anlattı diye (aynı işyerindeyiz ) bir ton yargıladı kk, burdaki cevapları hayretle okudum.

Ki ben bırak yüzyüze konuşmayı, sadece Messenger dan yazıştık, yüzyüze yanyana geldiğimizde (toplantı vs) görmezlikten geliyorum hep

Bence kötü bir şey yapmamışsınız, eski günler aklınıza gelince bir anda boş bulunup oturmuş olabilirsiniz, insanın basireti bağlanıyor ne yapacağını bilemiyor bazen. Ama adama pek güvenmeyin derim ve bundan sonra iletişime geçmeyin en azından.

Eve gidince gayette karısını öpüp koklar hayatına bakar. Gerçekten inandınız mı? Boşanmanın eşiğinden nasıl dönülüyor bir düşünün. Karşınızdaki bu kadar yalancıyken bunada inanmanıza şaşırıyorum. Arada sizinle görüşüp ne yapmayı planlıyor acaba?

Hiç canınız acımasın, böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz kına yakın. Darısı karısının başına.

Her yerden engelleyin :)

Önceki konusunda ilgili sevgiliye fake hesaptan otel odası bile tutturmuş havaalanında bekletmiş.
Kendisiyleyken kızlarla neler yaptığını konuşmuş fake hesaptan
O da adamın ağzının laf yaptığını kendi de biliyor
Adam duymak istediklerini söylemiş
Konu sahibi de yelkenleri suya indirmiş
Sanırım adamın yaptıkları az geldi daha yapsın diye duruyor
Önceden en azından yalnızdı şimdi birde karısı benim eşimle mesajlaşıyor diye rezil edecek

Zaten zor durumdasın birde bunu bir de karısını sar başına
Tam macera rezillik macerası
Rezilliğine seni de bulaştıracak kendi sıyrılır o bu işlerin o... u olmuş sen kalırsın ortada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…