- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
Bence konu sahibini de ilgilendiren bir durum hadi diyelim bir anlık boşlukta oturdu, ,4 saat muhabbet edip arkasından mesajına cevap vermesi çok yanlış ben olaya duygusal boyutuyla bakamıycam.Ben lamı cimi bilmem de, kocam eski sevgisiliyle oturup saatlerce sohbet etse ve ardından iletşime geçse boşanırım.
Bu benim için aldatmadır.
Sizlik bir durum yok elbette ki ama hatırlatayım dedim.
Adamın kendi şerefsizliğine yeniden sizi alet etmesibe müsade etmeyin.
Ayrıca Ankara’ya bu sene ne olduysa, totomuzun donu çözülmediğinden hiç romantizm falan yaşanmıyor.
Habire kar kar, kapalı kaldık evde.
Siz de oturun mis gibi sıcacık evde, gitmeyin Armada falan.
Evli olan kişi erkek olduğundan ve aralarında şuan duygusal ve cinsel bir bağ bulunmadığından konu sahibini ilgilendirmez medeni durum.Bence konu sahibini de ilgilendiren bir durum hadi diyelim bir anlık boşlukta oturdu, ,4 saat edip arkasından mesajına cevap vermesi çok yanlış ben olaya duygusal boyutuyla bakamıycam.
Konu sahibi de dahil olaya duygusal açıdan bakip yorum yazanlar, adamın esinin yerinde olsa ve durumdan haberdar olsa konu sahibi için neler düşünüp söyleyecekti çok aşikar değil mi? Evli eski sevgiliyle 4 saat muhabbet et, anıldı yadet adam karısını kötülesin, geriye melankolik bir Ankara muhabbeti kalsın...
Hesap elbette sorulamaz ama cevapları hayretle okudum konu tam tersi olsaydı, eşim eski sevgilisiyle görüşmüş, 4 saat bir kafede oturup muhabbet etmisler, sonra mesajlaşıp birbirlerine mutluluk dilemisler hatta eşim Ankara'ya geldiğinde görüşelim demiş diye olsaydı , verilecek cevapları tahmin edebiliyorum, kadına neler denirdi.Evli olan kişi erkek olduğundan ve aralarında şuan duygusal ve cinsel bir bağ bulunmadığından konu sahibini ilgilendirmez medeni durum.
Keza aksi bile olsa, 2. kadına sayar söverim ama yine onu bağlayan bir yemin olmadığından hesap sorulamaz.
Gerçi ben de eskilerde kalan bir aşktan çok, kapanmamış yara izlenimi aldım.
Eşimle sevgiliyken, eski sevgilimle konuşmuş birbirimize ilişkilerimizi anlatmış, onun nişan tebriğini yapmıştım.
Ardından dünya ahiret kardeşe bağlanıp, hayatımızdaki insanlara sevgilerimizi ileterek konuşmayı bitirdik.
Bu konuşmanın sebebi de, kendisi biz sevgiliyken yurt dışına yerleşmiş ve kısa süre içinde terkettiğimden ve benden senelerce haber alamamıştı.
İçimde gram eskiye özlem ya da bir hüzün olmamıştı ve vallahi bacım desem yeriydi, o derece soğumuş içim.
+1Ankara’da bende de var öyle can yakan bir hikaye. Karşılaşmak istemem hiç
İyi kötü hatırlar, bir yandan oh olmuş belasını bulmuşlar, bir yandan da biz olsak nasıl olurdular...
Yapacak birşey yok bu gece ağır geçecek:) ama geçecek...
Bende vicdanınız rahat olmasın. 10 dk yı anlarım hadi yarım saatide anlarım ama 4 saati anlayamam. Mala bağlasam da 4 saat içinde kendime gelirdim. O kadar canımı yakan bir adama vereceğim şey sohbet değil kallavi bir küfür yada haddini bildirme olurdu. Hala daha şansınız var gerçi , o gönderdiği video ve msj a karşılık - karaktersiz köpek hiç değişmemişsin mesajlara devam edersen karına haber vereceğim hadi yoluna diye cevaplardım. Belki rahatsız edici bir cevap yazdım size konu sahibi ama yazım tarzınızda garip bir tehlike sezdim sizinle ilgili dikkatli olunİki yılımı mahvedene yaptığım gibi bir konum vardı. Ordaki şahıs bu :))
Vala beynim benim beynim değildi resmen, şimdi diyorum neden oturdun da konustun elin kocasıyla, ama vicdanım rahat ...
Hesap elbette sorulamaz ama cevapları hayretle okudum konu tam tersi olsaydı, eşim eski sevgilisiyle görüşmüş, 4 saat bir kafede oturup muhabbet etmisler, sonra mesajlaşıp birbirlerine mutluluk dilemisler hatta eşim Ankara'ya geldiğinde görüşelim demiş diye olsaydı , verilecek cevapları tahmin edebiliyorum, kadına neler denirdi.
Şimdi olayın bu tarafından duygusal icerikli cevapları okumak enteresan geldi bana..
Konu sahibi kötü niyetlidir de demiyorum ama çok yanlış yaşanan durum ..