Buz gibi Ankara’da içim de buz gibi oldu

İpekcim bence durduk yere adamın a...a koyan şarkılar kategorisimden bir şarkı açıp dinleyelim. Ben Levent Yüksel açıcam.
Bu herifi bnm aklıma getiren şarkı birsen tezer& hüsnü arkan hoşgeldin’dir...
Ama tuna kiremitçi ve gonca vuslateri de şu an iyi gider...
Ya da 6. Cadde- sen de beni hatırla
Kro kişiliğimi de sergiledim.
Ben bi sangria içip geleyim

Ankara'nın çarptığı insanlarda bir tanede burda var
Ben çözümü gitmemekte bulmuştum. Birde büyükşehir derler ama Ankara tüm Türkiye'nin en küçük kenti bencede. Konuştuğumdan görüştüğümden de değil. Göz göze gelebiliyor sadece... Öküz tren hesabı

Kapıları tam kapatmadığınız için yaşanan şeyler bunlar. Hayatımda iz bırakan birkaç ilişkim oldu ama ne kadar çok seversem seveyim kalbime hançeri kendim sapladım. Kapıyı da çarparak kapattım. Hiçbiri de dönüp yaa biz çok güzeldik değilmi laçkalığı yapamadı. Sizede tavsiyem o bıraktığınız aralık kapıyı örtün. Yoksa böyle ceryan yapıyor. Aman bak hasta olursunuz

Canım ankaram burada işlerim bitsin koşa koşa kavuşacağım O kişi canınızı yakmış yine yakmaya devam ediyor farkında mısınız? Ayrıca evli. Bir hata yapmayacağınızı umuyorum ama yine de dikkatli olun duygularınıza yenik düşmeyin diyorum..

ankaraya geldikçe haber ver arada da olsa görüşelim, her zaman insanın yanında olmasını isteyeceği bir karaktere sahipsin”dedi.
Çok etkilenmişsiniz,eskiye dair hatıralarla vurmuş sizi.
Aklınızdan söküp atın bu günü.
Hiç bir şey evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Canım ben de kapattım sanıyodum. Geçmiş 4 yıl. Görünce muhakeme yeteneğimi kaybettim.
Ama çok tatlı yazmışsın, ve çok haklısın :)

Adam evli yalniz.
Biliyorum, agzımdan çıkan herşeyin de farkındayım.
Dedigim gibi, spontane gelişti. Bi baktım oturdum konusuyorum. Yanlış olmasına yanlış, ama vicdanım rahat dediğim gibi.
Brn su an evli olan adam için değil, 4 yıl önce bekar ve bnm aşık olduğum adamı getirdim aklıma ve ona tüm üzüntüm.
Aklım başımda merak etmeyin “evli” bir erkeğe olan aşk değil bu...

Pislik utanmaz herif..igrendim bu tarz bir karakterden.resmen yerini yapıyor.birdir ikidir görüşe görüşe sonrada duygularınızla oynayacak.siz yine bağlanıp farkında olmadan onsuz yapacağınız bir sırada o arazi olup ben karımı çok seviyorum oysaki diyecek.hic üzülmeyin asla değmez.

Anlattiklarinizdan benim ex mi dedim birden Ama benimki coktaaann bosandi. Bazi insanlar mutlu olmayi da mutlu etmeyi de bilmiyor. Hic üzülmeyin acaba da demeyin. Evlenseydiniz cok büyük ihtimalle baska bir hatuna “ben belami buldum” diye evliliginizi gömecekti. Umarim gercek aski bulursunuz. O zaman “iyi ki” diyeksiniz.

ne demiş şair; Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar...

Ayy hic o atraksiyonlara girmeyin. Sarkida ne diyordu:”coktan unuturdum ben seni coktan. Ahh bu sarkilarin gözü kör olsun.” Yok ille de bir sarki dinleyecekseniz özgür cakit “kafani kirarim köpek” tavsiyemdir

Her kuşun eti yenmez ama. Adamın içinden başka adam çıkabilir gerek yok bence. Şayet makara yapmıyorsanız. Ben ciddiye aldım yazdıklarınızı.

Sizi hiçe sayan, birlikteyken de başkalarıyla birlikte olan kişiyle mi şansınız olacaktı ?

Şuan yaşadığıniz beynin oyunu, aldanmayın.

Omurgasız , bunları söyledikten sonra karısıyla aynı yatağa girmiştir.

Sevgiliyken bile umursamaz , boş kişilikli flört ahlaksizi kişi kim bilir karısına neler cektirmistir. Belamı buldum diyen genelde bela oluyor.

Çocuğuda var mı ? Kesin onu bahane edip ayrılmaktan vaz geçtim demiştir :))

Ankara diyince bile icim ciz eder..
En deli caglarimda cok fena asik olmustum orda..
Universitedeydik, hayat bize guzel tabi
Simdi ikimizde evliyiz, coluk cocugumuz var.
Ben o gunleri gulumseyerek hatirliyorum, aci maci kalmadi artik.
Tecrube etmem gerekirmis, birbirimizden ogreneceklerimiz varmis.

Ankara der susarim acisiyla tatlisiyla universite yillarinda ne gezerdik sabahlara kdr cok ama cok severdim hauati orda ogrendim esime asik oldum yillarimizi koyduk ortaya ayrildik baristik olmayacak bitsin dedik ne aglamstim ama ankaranin sokaklarinda ahh Ankara ahh ne hiknetse hic ummadigin kisileri hep denk geliyosun hic unutmm kizkardrsimin gorustugu sahis birkizla elele gorene kdr ozmn demistim vayy be koskoca Ankara bu arada 2kisiyi birden idare ediyoms kizkardesim inanmamisti taki kendi anlayana kdr bence hic uzulme iyiniyetinden oturup kahve icmisin belkide hic orali bile olmayacktin belkide hakkinda bolesi hayirli bilemezsn zaten duzgun birisi olsa hayatinda olurdu diye dusunuyorum hayat cok guzel keyfine bak o seni kaybettigi icin otursun aglasin

Duygusal bi ruh halinin etkisiyle ve de yasanmisliklarin anilariyla karmaşık bi kafaya sahipken bu adama rastlamis olmanız sizi iki kez dusundurmus. Gecmiste size ne yasattığından ziyade şuana bakmanızı oneririm. Adamın evli olduğu gerçeğini ne olursa olsun unutmayin ve aklınızdan çıkarmayın. Görüşmemek en doğrusu

Ben lamı cimi bilmem de, kocam eski sevgisiliyle oturup saatlerce sohbet etse ve ardından iletşime geçse boşanırım.
Bu benim için aldatmadır.
Sizlik bir durum yok elbette ki ama hatırlatayım dedim.
Adamın kendi şerefsizliğine yeniden sizi alet etmesibe müsade etmeyin.
Ayrıca Ankara’ya bu sene ne olduysa, totomuzun donu çözülmediğinden hiç romantizm falan yaşanmıyor.
Habire kar kar, kapalı kaldık evde.
Siz de oturun mis gibi sıcacık evde, gitmeyin Armada falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…