Buz gibi Ankara’da içim de buz gibi oldu

Bende vicdanınız rahat olmasın. 10 dk yı anlarım hadi yarım saatide anlarım ama 4 saati anlayamam. Mala bağlasam da 4 saat içinde kendime gelirdim. O kadar canımı yakan bir adama vereceğim şey sohbet değil kallavi bir küfür yada haddini bildirme olurdu. Hala daha şansınız var gerçi , o gönderdiği video ve msj a karşılık - karaktersiz köpek hiç değişmemişsin mesajlara devam edersen karına haber vereceğim hadi yoluna diye cevaplardım. Belki rahatsız edici bir cevap yazdım size konu sahibi ama yazım tarzınızda garip bir tehlike sezdim sizinle ilgili dikkatli olun
Aklım gayet başımda merak etmeyin. Sezinleyecek bir tehlike yok :)

Sormayın, vaktinde ne çok istemiştim onunla beraber olmayı. Ama varmış bir hayır. Kendimi o karısının yerşne koyuyorum, bu hikayede o olmak da vardı... şükür :)
Şuna bak kadını resmen salak yerine koyuyorsunuz bir de şükrediyorsunuz :KK70: Kafalara bak alüminyum :KK70: Pas pas parlıyor :KK70:

Önceki konusunda ilgili sevgiliye fake hesaptan otel odası bile tutturmuş havaalanında bekletmiş.
Kendisiyleyken kızlarla neler yaptığını konuşmuş fake hesaptan
O da adamın ağzının laf yaptığını kendi de biliyor
Adam duymak istediklerini söylemiş
Konu sahibi de yelkenleri suya indirmiş
Sanırım adamın yaptıkları az geldi daha yapsın diye duruyor
Önceden en azından yalnızdı şimdi birde karısı benim eşimle mesajlaşıyor diye rezil edecek

Zaten zor durumdasın birde bunu bir de karısını sar başına
Tam macera rezillik macerası
Rezilliğine seni de bulaştıracak kendi sıyrılır o bu işlerin o... u olmuş sen kalırsın ortada
Evet o kişi bu kişi. O konu da 3 yol öncenin konusu. Başkalarının olduğunu öğrenip içime sindiremeyişimin sonucu yaptığım bir hamle.
Acımasız yorumlarınıza gerek yok. Belki 100 dega yazdım. Oturup sohbet etmemin hanlış olduğunu biliyorum ama basiretim bağlandı. Dünkü melankolim de geçmişe olan bir tepkiydi. Adamın evli olduğununun farkındayım. Sanki adamla yatıp kalkmışım gibi rezil falan demeyin lütfen !

Şuna bak kadını resmen salak yerine koyuyorsunuz bir de şükrediyorsunuz :KK70: Kafalara bak alüminyum :KK70: Pas pas parlıyor :KK70:
Kimseyi salak yerine koyduğum yok. Hayatımda görmedigim, tanımadığım birisi. Siz daha yazdığım konunun ne olduğunu bile anlamadan dan dan namus bekçisi yorumları yapıyosunuz !

Kimseyi salak yerine koyduğum yok. Hayatımda görmedigim, tanımadığım birisi. Siz daha yazdığım konunun ne olduğunu bile anlamadan dan dan namus bekçisi yorumları yapıyosunuz !
kusura bakmayın ama bir arkadaşın dediği gibi hadi bir yarım saati anlarım ki bana göre o bile yanlış, 4 saat nedir yahu?
gayette hoşunuza gitmiş oturup konuşmak birbirimizi kandırmayalım
4 saatten bahsediyoruz burda.

şu kk hatunlarını da anlamıyorum bazen

Oyy... Bildiğin düşürmek için söylenen klasik bahaneleri oturmuş dinlemişsiniz 4 saat, eve "Heheh hatun beni unutamamış laa" diye totosu tavana vurarak karısına koşa koşa gitmiştir. Karısına "Boşanıyormuşsunuz, sizin adam belasını bulmuş öyle diyor" falan desek, Adile Naşit gibi "Ne boşanması ayol biz sevişiyoruz." demesi dahi mümkün. Buna duygulanmanıza cidden üzüldüm, evlenen eski sevgilim çok iyi ayrılmış olsak, muhabbet edebilecek konumda dahi olsak bile gelip bana bu bahaneleri sıralasa 1 saat bile dinleyebileceğimi sanmıyorum. Ailesine falan da mesaj atmak gibi şeyler yapmayın, bu sizi alçaltmaktan başka bir işe yaramaz. Üstüne üstlük kadına suç bulmayı çok seven bir toplum olarak durduk yere adamı siz ayartmışsınız, peşindeymişsiniz gözüyle bakılır. Olmuş bitmiş, üzerinde düşünmemeye çalışın fazla. Elemanı da engelleyin derim her yerden. Peşinize düşmez o da zaten.

Evet o kişi bu kişi. O konu da 3 yol öncenin konusu. Başkalarının olduğunu öğrenip içime sindiremeyişimin sonucu yaptığım bir hamle.
Acımasız yorumlarınıza gerek yok. Belki 100 dega yazdım. Oturup sohbet etmemin hanlış olduğunu biliyorum ama basiretim bağlandı. Dünkü melankolim de geçmişe olan bir tepkiydi. Adamın evli olduğununun farkındayım. Sanki adamla yatıp kalkmışım gibi rezil falan demeyin lütfen !
Kendimi kızına doğruları söyleyince çemkirilen anne gibi hissettim( ah annem seni şimdi anlıyorum)
Kız ben sana rezil mi ?dedim
Uzak dur diyorum huuu
Ben Hoşuna giden sözler söylemedim çünkü seni kullanmayı düşünüyorum

İçi buzmuşmuşda Ankara soğukmuşda geç bunları şimdi kardeşim geç. Şimdi o herifin eşinin yerine koy kendini, kocan eski sevgilisiyle 4 saat otursa baştan aşağı muhabbet etse sen nasıl hissederdin onu söyle???
Şimdi bu herifin eşi gelse buraya konu açsa, "kocam eski sevgilisi ile 4 saat avmde oturmuş" dese sen forum üyelerinden nasıl laflar yiyeceksin çok iyi biliyorsun!
Ama soğuk moğuk buzlar falan... ne kadar güzel laf cambazlığı yapıyorsunuz yahu pess!
Melankoli basiret vs bunlarda hikaye...

Oyy... Bildiğin düşürmek için söylenen klasik bahaneleri oturmuş dinlemişsiniz 4 saat, eve "Heheh hatun beni unutamamış laa" diye totosu tavana vurarak karısına koşa koşa gitmiştir. Karısına "Boşanıyormuşsunuz, sizin adam belasını bulmuş öyle diyor" falan desek, Adile Naşit gibi "Ne boşanması ayol biz sevişiyoruz." demesi dahi mümkün. Buna duygulanmanıza cidden üzüldüm, evlenen eski sevgilim çok iyi ayrılmış olsak, muhabbet edebilecek konumda dahi olsak bile gelip bana bu bahaneleri sıralasa 1 saat bile dinleyebileceğimi sanmıyorum. Ailesine falan da mesaj atmak gibi şeyler yapmayın, bu sizi alçaltmaktan başka bir işe yaramaz. Üstüne üstlük kadına suç bulmayı çok seven bir toplum olarak durduk yere adamı siz ayartmışsınız, peşindeymişsiniz gözüyle bakılır. Olmuş bitmiş, üzerinde düşünmemeye çalışın fazla. Elemanı da engelleyin derim her yerden. Peşinize düşmez o da zaten.
Aynen. Benim de hayret ettigim npkta o işte, nasıl 4 saat oturup da konusabildim bilmiyorum.

İçi buzmuşmuşda Ankara soğukmuşda geç bunları şimdi kardeşim geç. Şimdi o herifin eşinin yerine koy kendini, kocan eski sevgilisiyle 4 saat otursa baştan aşağı muhabbet etse sen nasıl hissederdin onu söyle???
Şimdi bu herifin eşi gelse buraya konu açsa, "kocam eski sevgilisi ile 4 saat avmde oturmuş" dese sen forum üyelerinden nasıl laflar yiyeceksin çok iyi biliyorsun!
Ama soğuk moğuk buzlar falan... ne kadar güzel laf cambazlığı yapıyorsunuz yahu pess!
Melankoli basiret vs bunlarda hikaye...
Hanfendi iyi misiniz?
Ben mi aradım adamk? Unutamadım seni nolur benle otur kahve iç mi dedim? Yuvayı yıkan metres yerine koydunjz beni. Siz eski sevgilinizle karşılaşırsanız oturup kahve içmeyşn o zaman

Basireti bağlanıyor insanın bazen, yapmam etmem diye kesin konuşmamak lazım.
Düşünemedim bile... cidden büyük konuşmamak gerekiyormuş. Ama bırda yazan bazı yorumlar dünkü olaydan dsha yakıcı. Adsmı ayartan kötü kadın yaptıkar resmen. Desteğin ve mantıklı yorumun için teşekkürler

Hanfendi iyi misiniz?
Ben mi aradım adamk? Unutamadım seni nolur benle otur kahve iç mi dedim? Yuvayı yıkan metres yerine koydunjz beni. Siz eski sevgilinizle karşılaşırsanız oturup kahve içmeyşn o zaman
Evet eski sevgilimle karşılaşınca oturup kahve içip eski günleri en ince detayına kadar yad etmiyorum. Merhaba merhaba o kadar. Ki bu nasıl bir kahveymiş böyle 4 saatte iç iç bitmemiş!
Sen demedin sen talep etmedin diye onun isteğine neden cevap veriyorsun?
Kusurunu kabullenip susacağına bide üste çıkıyorsun. Benmi aradım benmi istedim nedir ya... O istedi diye hemen tamammı demen lazımdı? Hadi boşluğuna geldi olur dedin, 2 dk otur sonra kalk git. 4 saat neyin basiret bağlanması bu?
Biraz empati birazcık empati çok değil, o herifin eşinin yerine koy kendini.

Düşünemedim bile... cidden büyük konuşmamak gerekiyormuş. Ama bırda yazan bazı yorumlar dünkü olaydan dsha yakıcı. Adsmı ayartan kötü kadın yaptıkar resmen. Desteğin ve mantıklı yorumun için teşekkürler
Bende olumsuz yorum yaptım ama adamı ayartmayı düşündüğünüz gibi bir fikre kapılmadım yanlız basiret baglanması falan değil bu durum, bir insanın basireti 4 saat bağlı kalmaz, adama zaafınız varmış bir sekilde o kadar saat muhabbet edebilmissiniz, ısrarla basiret baglanması demeniz sadece sizin içinizi rahatlatır..

Merhaba hatunlar,
Şunu fark ediyorum ki, ne zaman bi duygusala bağlasam, batsın bu dünya modunda olsam login yapıp kendimi bdv de buluyorum...
Birazdan anlatacaklarıma ben bile inanamıyorum, ama oldu işte.
İş ile ilgili 3 günlüğüne Ankara’ya geldim. Bilenler bilir, istifa etmeden önce de Ankara’da yaşıyordum. İnsanın memleketi benimsediği yer, o kadar anı yaşanmışlık zaten duygusalım... eskişehir yolundaki avm yi bilen bilir, evime yakın olduğu için orada çok takılırdım. Bugün öğlen işim bitti, Tam da indirim zamanı, dışarı zaten buz gibi, gezeyim nostalji yapayım dedim.
Meşhur kahvecide sıra bekliyorum, tam sıra bana geldi, arkamdan bir ses “hanfendinin sade olsun”, şok oldum. Benim tam tamına 2,5 senemi yiyen, var mı yok mu belli değil, benle flörtözken sonradan öğrendigim kadarıyla birkaç kişiyi idare eden ve sonrasında şok bir hızla 4 ay tanıdığı bir kızla evlenen kişi...
“Mesaiyi yemişsin” dedi, gözlerim doldu ya agzım büzüldü, artık ankarada mesaim yok diyebildim. Demesin mi, aaa ben zaten senin arabanı hiç göremiyorum artık (evlerimiz yakındı), dur hemen oturalım konusalım vaktşn varsa...
Sonra telefonla aradı birilerini, işini iptal etti gel oturalım dedi.
Diyorum ki kızım İpek bu herif evli ya evli... ama resmen mala bağladım ve oturdum. Konuştuk...
zaten kulağıma gelen bişeyler vardı, aynılarını gözlerime baka baka dedi. Şunu dedi ya, “ben belamı buldum” ( ahın tuttu der gibi)
Çok acele etmiş, mutsuzmuş, kendi hayatını mahvetmiş, iki kere boşanmanın eşiğinden dönmüş fln filan.
Ben de kusura bakma ama Allahın sopası yok diyebildim...
sonrası 4 saat süren eski sohbetler. Şunu yapardık, bunu yapardık, en çok da her şeyi hatırlaması içimi yaktı.
Ayrılırken de, yolun bahtın açık olsun umarım mutlu olabilirsin dedim.
içim de buz gibi oldu. Başım çatlıyor.
Biraz önce de whatsappa gelen bir mesaj, tüm numarasını, sosyal hesaplardan hepsinden silmişken, Ankara ile ilgili bir video.” Numaranı silmedim dedi, ankaraya geldikçe haber ver arada da olsa görüşelim, her zaman insanın yanında olmasını isteyeceği bir karaktere sahipsin”dedi. Ben de görüşür müyüz, nasıl ve ne şartlarda olur bilemem ama bahtımız açık olsun ikimizin de dedim.
Duygusal boşluğunu doldurmaya çalıştığı kesin...
ama bu nasıl bir rastlantıdır, kader mi bilmiyorum.
Ama “ben belamı buldum” demesi hem içimi buz etti, hem de yaktı, kırdı.
Tabiki de sütsüz değilim görüşeyim, bu konuda şükür hata yapmam aklım da ahlakım da başımda. ama kötü etkiledi. O zamanlar çektiğim aşk acısını hatırladım, fenaydı.
Ankara’ya mutlu gelmiştim ben, keşke rastlamasaydım :KK43:
Üzülmeyin lütfen. Çünkü kuvvetle muhtemel sizi görünce sergilediği tavrı, sizinle aynı anda görüştüğü diğer kızları yolda görse onlara da sergileyecek. Aksini düşünüp acaba ile kafa yormaya gerek yok. Eve gidince de karısını boşanmamak için ikna etmeye çalışıyordur bence

Bu adamla evli olup eski sevgilisini görüp böyle bulaşmaya çalıştığını düşün nasıl bir pislikten kurtulmuşum diye sadaka ver canım

erbıyesızlık yapmış .

evlı barklı adam vıdeo yollaması vs hiç hoş değil.

lütfen cvap yazmayın ve sılın . onun eşi de bir kadın . ne kadar üzülür tahmın edin.

X