Buz gibi Ankara’da içim de buz gibi oldu

Benim eşimden onceki geçmişim hep benimle. Aynı yerde yasiyoruz, memleketlerimiz ayni. İlk zamanlar cok zordu. Ben nişanliyken bile evimin onunden gecer beni huzursuz ederdi. Defalarca yapti hemde sevgilisi vardi( ben den hemen sonraki). Kizda, kendiside benim koyden. Ve ayni yerde yasiyoruz. Suan evlendiler. Ortak dugun, mevlit vs hep karsilasiyoruz. Hee bu demek degil ki ona karsi birsey hissediyorum. Ama yasattigi aciyi animsamak, kendimi suclamak, ondan ofkemi alamamis olmak ve diger yandan evlendigi karisiyla acaba beni aldatmis miydi dusuncesiyle zihnimi bir muddet mesgul etti. Artik alistim. Her hangi bir carsiya pazara ciksam karsilasiyorum yokmuşlar gibi davraniyorum. Ve bence evli bir adam oldugunu dusunerek bir daha asla gorusmeyin..

Erkekler hic de oooyle oturup saatlerce bizi dusunmuyor. Uzakta da olsaan yakinda daaa.. iz biraksan da birakmasan da cok sacma beyinleri var. Duygusallik yok yok yok. Bu adam evli di mi.. elinin altinda cinsel ihtiyacini karsilayabilecegi birisi var. Hizmet de ediyo kadin. Belasini bulmusmusmus. Ne belasi,braz dir dir ediyosa kadin..biraz bu herifi gecim derdi sardiysa..ne biliyim cocuk mevzulari varsa dusunuluyosa.. evlilik ciddi sey ve duygulari korelten hatta ölduren bisey.. Skldi mi sana sarar bu adam. Ama skldgndan sarar seni gercekten sevmis falan degil. Olsaydi torelerden mi kaciyodu da 4aydir tanidigyla hemen evlendi kim zorlayabilir akli basinda birini?
Anliyorum insanin gozu de dolar kalbi de aglar ama olmaz bi is.
Ha evet bi sansiniz olablirdi belki evlenmeseydi. Ama bence evlenmeseydi su konusmalari yapmazdi sana. Su an kiymete binmissin..belki de senin gibi niceleri bindi kiymete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…