Buz gibi Ankara’da içim de buz gibi oldu

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
934
849
Merhaba hatunlar,
Şunu fark ediyorum ki, ne zaman bi duygusala bağlasam, batsın bu dünya modunda olsam login yapıp kendimi bdv de buluyorum...
Birazdan anlatacaklarıma ben bile inanamıyorum, ama oldu işte.
İş ile ilgili 3 günlüğüne Ankara’ya geldim. Bilenler bilir, istifa etmeden önce de Ankara’da yaşıyordum. İnsanın memleketi benimsediği yer, o kadar anı yaşanmışlık zaten duygusalım... eskişehir yolundaki avm yi bilen bilir, evime yakın olduğu için orada çok takılırdım. Bugün öğlen işim bitti, Tam da indirim zamanı, dışarı zaten buz gibi, gezeyim nostalji yapayım dedim.
Meşhur kahvecide sıra bekliyorum, tam sıra bana geldi, arkamdan bir ses “hanfendinin sade olsun”, şok oldum. Benim tam tamına 2,5 senemi yiyen, var mı yok mu belli değil, benle flörtözken sonradan öğrendigim kadarıyla birkaç kişiyi idare eden ve sonrasında şok bir hızla 4 ay tanıdığı bir kızla evlenen kişi...
“Mesaiyi yemişsin” dedi, gözlerim doldu ya agzım büzüldü, artık ankarada mesaim yok diyebildim. Demesin mi, aaa ben zaten senin arabanı hiç göremiyorum artık (evlerimiz yakındı), dur hemen oturalım konusalım vaktşn varsa...
Sonra telefonla aradı birilerini, işini iptal etti gel oturalım dedi.
Diyorum ki kızım İpek bu herif evli ya evli... ama resmen mala bağladım ve oturdum. Konuştuk...
zaten kulağıma gelen bişeyler vardı, aynılarını gözlerime baka baka dedi. Şunu dedi ya, “ben belamı buldum” ( ahın tuttu der gibi)
Çok acele etmiş, mutsuzmuş, kendi hayatını mahvetmiş, iki kere boşanmanın eşiğinden dönmüş fln filan.
Ben de kusura bakma ama Allahın sopası yok diyebildim...
sonrası 4 saat süren eski sohbetler. Şunu yapardık, bunu yapardık, en çok da her şeyi hatırlaması içimi yaktı.
Ayrılırken de, yolun bahtın açık olsun umarım mutlu olabilirsin dedim.
içim de buz gibi oldu. Başım çatlıyor.
Biraz önce de whatsappa gelen bir mesaj, tüm numarasını, sosyal hesaplardan hepsinden silmişken, Ankara ile ilgili bir video.” Numaranı silmedim dedi, ankaraya geldikçe haber ver arada da olsa görüşelim, her zaman insanın yanında olmasını isteyeceği bir karaktere sahipsin”dedi. Ben de görüşür müyüz, nasıl ve ne şartlarda olur bilemem ama bahtımız açık olsun ikimizin de dedim.
Duygusal boşluğunu doldurmaya çalıştığı kesin...
ama bu nasıl bir rastlantıdır, kader mi bilmiyorum.
Ama “ben belamı buldum” demesi hem içimi buz etti, hem de yaktı, kırdı.
Tabiki de sütsüz değilim görüşeyim, bu konuda şükür hata yapmam aklım da ahlakım da başımda. ama kötü etkiledi. O zamanlar çektiğim aşk acısını hatırladım, fenaydı.
Ankara’ya mutlu gelmiştim ben, keşke rastlamasaydım

Su an tüm geçmişimizi düşünüyorum. Ve aynen dedigin gibi, ah ulan diyorum ne vardı 4 ayda evlenecek, belki diyorum bşr şansımız olabilşrdi ama yok yok yok...
çok ağır oldu, hüngür hüngür ağlamak istiyorum gelmek için can attığım yerdeyim, sunun surasında çarşamba geri dönüyorum ve oturmuş o değerli vaktimi zamanında da tazlasıyla harap eden biri için ağlayarak geçiriyorum(

Ankara seviyor böyle şakaları

Ne desem ki.. Belli ki düzgün bir adam değil. Öyle olsa evliliğine rağmen 4 saatini eski sevgilisiyle harcamazdı. Ben biliyorum bu tipleri. Daima açık kapı bırakmaya çalışırlar. Sen o oyuna gelme. Kendi kendine hayatını bozacak o nasıl olsa, senin emeğin geçmesin.

Şu anda güzel kar yağıyor yine. Ankara’yı öyle hatırla, sevgiler :)

Tabiii canim adam niye gorusmesin ki ayni anda 4 flortu olup 4 ay icinde evlenince bosluga dusmustur tabi ki her zaman gorusmek isteyecegim bir karaktersin diyecek baska me desin adam her seyi soylemis. Verilmis sadakaniz varmis diyorum oturun kutlama yapin evlendigi icin kurtulmussunuz.

Cık İpekcan çok yanlış yapmışsın neden dersen adamın poposunu kaldırmışsın

Adam sana kazık atmış yine olsa yine atar böyle bencil tiplerden bir b.k olmaz boşanma hikayesi de muhtemelen yalandır sana acındırıp düşürmek için

Bak şimdi bence sen de ona bir sürpriz hediye paketi yapmalısın. Sen de ona ben seni sildim ama kalbimden silememişim vb yaz sonra iyice yemle canım cicimli yazana kadar boşanmasını da sor sonra da ekran görüntüsü çekip karısına, ailesine at .... bir şerefsiz yazKendisine de şerefsiz it sen kim beni bir daha kandırmak kim cücükbeyin yaz.

Sormayın, vaktinde ne çok istemiştim onunla beraber olmayı. Ama varmış bir hayır. Kendimi o karısının yerşne koyuyorum, bu hikayede o olmak da vardı... şükür :)

Yaa çok kötü bir durum insan ne diyeceğini bilemiyor ama o şuan evli kendinizi karısının yerine koyarak bir düşünün tekrar görüşmeniz doğru olur mu ki hani bile isteyerek. Tabii ki sizin fikriniz sizin hayatınız ama inş çok mutlu olun sizde inş aşktan sevgiden midenizde kelebekler uçuşsun ayağınız yerden kesilsin o derece sonu mutlu bitsin tabii inşAllah...

Ankarayı unutmak mümkün mü arkadaşım, benim iq kaçtı da terkettim acaba diyorum, sonra aklıma bunun gibi dengesizler geliyor. Değişiklik iyidir dedik kaçtık ama ah Ankara, benim kanayan yaramsın

Arkadasım ben zaten sütsüz olmadığımı yazımda da belirttim. Tabiki de görüşmem. Benim duygusallığım su an resmen geçmişi yaşıyorum. Çat kapı evime grlmelerini, hastayken naneli çay getirmelerini falan...

Konusmaniz bile hata bence. Eski sevgilisisiniz. Siz evli olsanız ve eşiniz eski sevgiliyle 4 saat konuşsa ve sizden hata olarak bahsetse ne kadar kabullenir, normal bulursunuz ?
Beynim durdu, düşünemedim. Hep kınardım, ama insan başına gelince mala bağlıyormuş.
Vicdanım rahat, adamla sadece konuştum. Başka bile yapmadım yapmam da

ankara cidden büyük bir köy artık emin oldum her yerde herkesle karşılaşılıyor.

konuya gelirsem ben sizin yerinizde olsam hiçbir hamlede bulunmam. zordur tahmin ediyorum ama keşke oturup konuşmayı dahi kabul etmeseydiniz, sıradan bir arkadaş değil çünkü.

İki yılımı mahvedene yaptığım gibi bir konum vardı. Ordaki şahıs bu :))
Vala beynim benim beynim değildi resmen, şimdi diyorum neden oturdun da konustun elin kocasıyla, ama vicdanım rahat ...

İleride evlendiğinde eşinin eski sevgilisiyle senşn arkandan atıp tutması ve 4 saat sohbet edip buraya geldikçe ara buluşalım demesi senin için problem olmayacaksa görüşmeye devam edebilirsin ama bunu kaldıramazsan keşke hiç kabul etmeseydin oturmayı filan.. bu arada söylemeden geçemicem uzun ilişkiyi bitirip 4 ayda evlenen bir rüzgar gülünün mutsuzum boşanma eşliğine geldim vs sözlerine inanmazdım, ucuz kurtulduğum için şükrederdim

Yok kuzucum zaten görüşmem...
benim sorunum geçmişi resmen tekrar aklımda yaşamak. Anılar unutulmuyor ki, kızgınım ona çok bir yandan da içim buz gibi iyi olmuş diyorum.
Ama kontrol yeteneğim gitti, bir anda aynı masada oturuyor buldum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…