Buz gibi Ankara’da içim de buz gibi oldu

Gerçekten zaman herşeyşn ilacıymış. Çok dua ettim ama olmadı, işte neden olmadığını, olmadığında bir hayır olduğunu bugğn öğrendim. Karısının yerinde ben de olabilirdim. Karısına üzüldüm...

Yalnız ben bir insanın sütsüz olmayacağını hiç bir zaman işitmedim duymadım sütlü olsanız nasıl oluyor var mı Türkçemizde böyle bir kavram

Aynen öyle ve emin ol bunları sana söyleyen herif senle evlenseydi başka kızlara yavşamak için aynı şeyleri senin için de söylerdi. Şimdi güzelce bir şükret ve keyfini yerine getirmek için neşeli bir şarkı aç bakim:)

Simdi sen muhtemelen bu iki kez bosanmadan donme hikayesine inandin. Ama bu tipler icin bu kolay bir yalan. Adam evlenmis ama hala eski sevgililerinin telefonunu silmemis. Hala flortoz. Sen de fazla iyi niyetlisin, adamin hem totosunu kaldirmissin, bir de adama iyi dileklerde bulunmussun. Ankara' ya geldiginde ara diyen adamin seni kaybetmek istemedigini, dostluguna onem verdigini saniyorsan yaniliyorsun. Boyle bir dusuncesi olsa idi senden vazgecmezdi evlenirdi. Adamin karakteri bozuk...ve eminim tum eski sevgililerine ayni seyi soyluyordur. Hatta adamin evli iken bile sevgilisi vardir... karisina uzuldum ben.

Her harfine katılıyorum.
Kızgınım, arama beni sorma dediğim zamanı hatırlıyorum. Dengemi bozmuştu vaktinde. Yazdığınız yorumun her kelimesine ben zaten kalben inanıyorum. İnanamadığım su; insan muhakeme yeteneğini cidden kaybediyormuş böyle bir durumda. Adamla sadece sohbet ettim. Ama bunu yaptığım için bile kötü hissediyorum.

Kendinize kizmayin. Bu da bir tecrube sonucta. Bu tip dengesizler malesef "seytan tuyu var" dedikleri misali insanin kafasini kolay karistirip, kolay inandiriyorlar kendilerine...nasilsa bir daha gorusmeyeceksiniz. Ola ki bir yerde tesaduf ettiniz bu sefer daha tecrubelisiniz artik.
Bu tipler icin kendinizi uzmeye degmez. Uzak durun onlardam yeter. Yalniz kalmali bu tipler bence...

Aynen katılıyorum
Konu sahibesinin adama karşı hissiyatı yeniden canlanmış olabilir ama böyle tipler bütün kadınlara aynı y.vşaklıkta davranıyor maalesef

Isterseniz eski kocaniz olsun cocuk haricinde eski yasanmisliklariniz olan evli bir adamla kahve icmenizi hos bulmadim.
Planlı değildi, gayet spontane gelişen birşey. Bir de dediğim gibi, düşünce kabiliyetimi kaybettim. Ama diyorum, vicdanım rahat, pişman olacagım bir şey yapmadım...

Aynen katılıyorum
Konu sahibesinin adama karşı hissiyatı yeniden canlanmış olabilir ama böyle tipler bütün kadınlara aynı y.vşaklıkta davranıyor maalesef
Bugun konuştuğum kişi değil, 4 yol önce aşık olduğum kişinin her anını hatırlıyorum su an. Geçmişteki ve bugünkü adam aynısı değil :)
Geçmişe sitemim benim, anlatabiliyor muyım bilmiyorum cidden...

Ay lutfen hic gerek yok bu tarz seylere yapmayin bence,
Uzam durun ki evlensenjzde bu tarz bi insanla nasil mutlu olabilirdiniz.
Mutludur o yok mutsuzum yok ayrilcaktim muamele adam degil iste. Bosasin o zaman adliyeler ne gune duruyor. Hic uzulmeyin kurtuldum diyin sevinin benle evli olsa, eski sevgilisinle oturup kahve icebilcek karaktermis diyin gecin. Sadece size yapmiordur onu yedekleme ypmis silmemis numaranizi sizi gercekten sevmis olsaydi pesinizi birkmazdi ustune birde evlenmezdi. Yedek olarak numaranizi kaydetmis belkide sizin gibi kac kisinin sıkmayin caninizi ankaranin tadini cikarin.

Planlı değildi, gayet spontane gelişen birşey. Bir de dediğim gibi, düşünce kabiliyetimi kaybettim. Ama diyorum, vicdanım rahat, pişman olacagım bir şey yapmadım...
spontane olması bu durumu masum yapmıyor.eskiler aklınıza gelmedi mi opusu sevisi size hissetirdikleri aynısı onunda aklına geldi hoş olmadı evli bir adam karısına haksızlık oldu.sizin kocanoz olsaydı kendinizi kötü hissetmezmiydiniz.neyse umarım hakettiginiz bir insan bulurssubz mutlu olursunuz

Aynen katılıyorum
Cherry bir de bu tipler kime hangi damardan nasil gireceklerini o kadar iyi biliyor ki... zaten kahve icmek icin oturmayi kabul etmek demek bu tiplerin agina takilmak demek...adam akli sira bir de vicdanini rahatlatmis. Allah belani versin dedin galiba ben de belami buldum gibi birseyler soylemis. Konu sahibi de 4 saatin sonunda tum gecmisi unutup iyi dileklerde bulunmus. Bu adamlar boyle... bu isi gercekten iyi beceriyorlar... kanlari bozuk cunku...

O çok farklı bir his kız
O zamanki duyguları hatırlamak bana zor geliyor
Benim büyük aşkım da 4 yıl önceydi
Ne kadar sevdiğimi hatırlamıyorum, yüzünü unutmak istediğim için hatırlamıyorum, gözlerinin nasıl baktığını hiç hatırlamıyorum. Karşıma gelse yine hatırlamam ama allak bullak olurum herhalde. Göğsüme kızgın demir sokmuşlar gibi olurum.

Çok haklısınız, karısı adına üzüldüm ben de.
Ama tekrar söylüyorum vicdanen rahatım. Sadece konustuk. Ayartmadım, gel nolur otur kahve içelim demedim, nolur beni ara görüşelim de demedim. Aksine yolun açık olsun dedim.

Ya işte onu yaşadım ben. Ben şu an 4 yıl önceki adama gözyaşı döküyorum. Şu an evli olan adama değil. Bazı arkadaslar yanlış anladı beni çünkü. Anlayabildiğine sevindim beni. Nefes bile almaya halim yok su an

Şeytan tüyü var derler ya, öyle işte...

İpekcim bence durduk yere adamın a...a koyan şarkılar kategorisimden bir şarkı açıp dinleyelim. Ben Levent Yüksel açıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…