- 2 Mart 2022
- 230
- 134
- 34
- Konu Sahibi nergissssssss
Canımmm benim sağol Seninde başın sağ olsun.. Allah ım sana sabırlar versin ki veriyor zamanla ilk günkü gibi kalmıyorsun.. Sana tavsiyem ağla atma içine. Canın ne zaman isterse o zaman ağla.. Bu acı çok başka acı çünkü. Sakın içine atma güçlü durmaya çalışma. Ağla. Doktorlar neden görmedi anlamıyorum diyosun ya varsa tlfonları ara sor. Neden görmediniz diye. Ben sordum mesela 28. Haftaya kadar neden görmediniz diye hep sorguladım. Nedenini öğrendim ama tabiki bu sefer de Allah a sordum neden ben diye. Bu soruyu sormamamız gerekiyormuş ama yapıyosun malesef. İsyan etmemeye çalış. Şükret sürekli inşirah suresini oku o biraz olsun rahatlatıyor. Bana burdan bir arkadaş şöyle demişti sen 9 ay boyunca pamuklara sarılı da olsan bunun yaşanacağı varmış. Kendini suçlama demişti. O an anlayamamıştım daha çok yeniydi ama şimdi evet diyorum gerçekten öyle. Bizim meleklerimizin yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada yoksa neden yaşamasınlar ki.. Bir tek bizim meleklerimize mi dar geldi dünya. Tabiki hayır.Başın sağolsun Nergis 20 gün önce bebeğimi normal doğumla kaybetttim rabbim hiç bir annneyi kuşağı boş bırakmasın.38 haftalık doğum yaptım bebeğimin karnı ödemli doğdu bunu farketmemişler ve doğum o kadar zordu ki yırtılmalarım hat sahadaydı artık bebeği çıkarmaya çalışırken beni kurtarmaya gayret ettiler hani derler ya ölümün ışığını gördüm diye bende gördüm hemde kaç kere beni aspire yaptıklarında kendimden geçiyordum ne durumda olduğumu ne yaşadığımı benimle birlikte eşimde şahit oluyordu güle oynaya girdiğimiz doğum haneden cığlıklarım sesimin kısılmaya başlamıştılar son buluyordu eşimin bana destek vermesiyle acilde ki doktorlarım doğum haneye koşamasını hayal mayal hatırlıyorum bebeğimi çıkardıkları gibi 2 saniyelik karnıma koydular ağlamıyor diyordum sonra arkamdaki odada kalp masajı yaptılar büyük problem var bebeğin karnı çok şişkin diyordu doktor geri döndürmediler bebeğimi uğraşmışlar ama neden farkedemedikleri bunu anlamıyorum. eşimi dışarı çıkartmışlar beni bayıldıp ameliay yapmışlar eşim dışarda yanlız bizimkiler doğuma girdiğimi bile bilmiyor o kadar ani gelişti.Kızım Melek oldu mavisi gözlü kızım.ben kendime geldiğimde getirip kuçağıma verdiler yanımdakilere bebeğim çok güzel dimi diyordum göğsüme yasladım o fındık burnunda kan geldi aldım pencereyi sildim burnunu öptüm kokladım vücuduna baktım bembeyazdı meleğim benim.1 saate yakın yanımda kollarımda kaldı ama narkouzun etkisiyle çok hatırlamıyorum.yüzü bazen gözümün önünde gidiyor unutmaya başladım.hatırlamaya çalışıyorum olmuyor.rabbim bize sabırlar versin.Tek duam kızımın acısını hafifletecek evlatlar nasip etsin aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.otopsi sonucumuzun çıkmasına az kaldı bakalım ne söyleyecekler
İlk yaşayan sen değilsin bunu unutma. Son yaşayan da sen olmayacaksın. Sadece sebepleri farklı görünse de sonuçları aynı. Allah a yönel dua et sadece o iyi geliyor şuan bana.
Sana doktorlar 6 ay hamile kalma demişlerdir tahminim normal doğum olduğu için demi?
Bak senin o avantajın var ona şükret. Benim sezeryan olduğu için dikişlerin iyice kaynaması lazım bana 1 sene dediler mesela. Ben daha önce düşünüyorum 7-8 ay sonra ama bakalım. Çünkü şuan sende öylesindir hemen kucağın dolsun istiyosun kendini boşlukta hissettiğin için ve o duygu hiç geçmiyor bak bana 3 ay oldu 3 ay 6 gün.. O istek hala geçmiyor. Hemen hamile kalmak istiyorum ama beklemek zorundayım o insanı kahrediyor. Oğlumun kardeşleri biraz olsun acımı hafifletir yaşama sıkı sıkı bağlanmamı sağlar ama zaman ve sabır gerekiyor.
Canım benimm Allah ım sana çok çok sabırlar versin. Ne zaman istersen yazabilirsin. Başın sağ olsun.. Başımız sağ olsun..🕊