5. sayfalara düşmüş topik kimseler uğramaz olmuş, bizden haberler vereyim bari belki eskilerden birileri uğrar... 44 günlük oldu bebeğim mızmız bir kız oldu ama sürekli meme istiyor yoksa uyumuyor ve ıkınıyor, ağlıyor sanırım kolik oldu 1 hafta öncesine kadar birşeyi yoktu ama 1 haftadır perişanız. göğüs uçlarımı sinirden gaz sancısından öyle bir ısırıyorki bağırtıyor beni, şikayet etmiyorum ama haksızlığa uğradığımı düşünüyorum
teşekkür ederim canım Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin... çok sevindim tedaviye yeniden başlamana insallah güzel haberlerini yazarsın buraya, Allah bu güzel duyguyu yaşamaktan kimseyi mahrum bırakmasıncannım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah.biiyosun ben bebeklerimi 8. haftada kaybettim.şimdi 3. denemedeyiz test gümü bekliyorum inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı olur inşallah.son 4 gün
İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım.Benim de taze embriyo tutmamıştı.Aynen 2 dondurulmuş blast transfer edildi ve biri tuttu.Kendine çok dikkat et.Senin için bu sefer tutmasını içtenlikle diliyorum.Bende ilk kez yazıyorum kk ya, 3yıldır sizlere ve kendime dua ediyorum bazen ağlıyorum bazen gülüyorum. Bugün 2tane dondurulmuş blast trans yapıldı 2ay önceki taze emb. İle denemem negatif oldu nolur okuyan olursa benim içinde dua etsin bukez ol desin Rabbim hepimiz için inşallah...
canım aynı yollardan geçiyoruz sanırım benimde ocak ayında taze embriyo ile yapılan transferim negatifle sonuçlandı, 2 ay sonra dondurulmuşlarla tedaviye başladım 2 tane transfer edildi, şükürler olsun kızım şuanda benimle 50 günlük teyzesi, bende bu tedaviye başladığımdan beri bu yolda emek veren isteyen herkes için dua ediyorum, pozitifi aldığımda ağlayarak dua ettim, doğum sırasında da , hastaneden çıkarkende hala dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesinden gönüllerimizi çocuk sevgisinden merhametinden yoksun bırakmasın.... insallah sende güzel haberini yazarsın burayaBende ilk kez yazıyorum kk ya, 3yıldır sizlere ve kendime dua ediyorum bazen ağlıyorum bazen gülüyorum. Bugün 2tane dondurulmuş blast trans yapıldı 2ay önceki taze emb. İle denemem negatif oldu nolur okuyan olursa benim içinde dua etsin bukez ol desin Rabbim hepimiz için inşallah...
İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canım.Benim de taze embriyo tutmamıştı.Aynen 2 dondurulmuş blast transfer edildi ve biri tuttu.Kendine çok dikkat et.Senin için bu sefer tutmasını içtenlikle diliyorum.
canım aynı yollardan geçiyoruz sanırım benimde ocak ayında taze embriyo ile yapılan transferim negatifle sonuçlandı, 2 ay sonra dondurulmuşlarla tedaviye başladım 2 tane transfer edildi, şükürler olsun kızım şuanda benimle 50 günlük teyzesi, bende bu tedaviye başladığımdan beri bu yolda emek veren isteyen herkes için dua ediyorum, pozitifi aldığımda ağlayarak dua ettim, doğum sırasında da , hastaneden çıkarkende hala dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlerimizi çocuk sesinden gönüllerimizi çocuk sevgisinden merhametinden yoksun bırakmasın.... insallah sende güzel haberini yazarsın buraya
canım maşallah yolun yarısını geçmişssin:) az kalmış, sağlıklı doğumun ardından sağlıklı bebişini kucağına aldığında da haber verirsin:)burdan bbegımı takıp edıyorum ıns sag salım kucağımıza alırız
canım maşallah yolun yarısını geçmişssin:) az kalmış, sağlıklı doğumun ardından sağlıklı bebişini kucağına aldığında da haber verirsin:)
ne güzel darısı bızlere inşallahhhhala topiği takip eden varmı bilmiyorum ama ben yine de yazayım . yol arkadaşlarımızdan piti doğum yapmış, oğlu da kendi de gayet iyiymişAllah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
insallah canım Rabbim duysun bebek istediğini ve bizlere nasip ettiği gibi sanada nasip etsinne güzel darısı bızlere inşallahhh
sennde oldumu canm sen eskı topıgde deglmıydın havva12 tanıyomusn hasretımı felan sankı hatırlıyorum senıı beninsallah canım Rabbim duysun bebek istediğini ve bizlere nasip ettiği gibi sanada nasip etsin
evet canım bende seni hatırlıyorum yani detaylarla değil ama nickin tanıdık. kızımla birlikte dua ediyoruz teyzesi hepiniz içinsennde oldumu canm sen eskı topıgde deglmıydın havva12 tanıyomusn hasretımı felan sankı hatırlıyorum senıı ben
ayy dogurdunmu canm tebrıkler maaşallah kaç aylık oldunuzevet canım bende seni hatırlıyorum yani detaylarla değil ama nickin tanıdık. kızımla birlikte dua ediyoruz teyzesi hepiniz için
evet canım çok şükür doğumu aralıkta yaptım 3 aylık olacağız haftaya teyzesi, çok farklı bir duygu, benim gibi bencil bir insanı bile yola getirdi bu bebekayy dogurdunmu canm tebrıkler maaşallah kaç aylık oldunuz
ne kadar guzel darısı başıma arkadam senn adına çok ama çok sevındımevet canım çok şükür doğumu aralıkta yaptım 3 aylık olacağız haftaya teyzesi, çok farklı bir duygu, benim gibi bencil bir insanı bile yola getirdi bu bebek