BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

peritozu sende ocakta basliyormussun insALLAH guzel haberlerini yazarsin buradan
hep beraber mutlu oluruz
bu yolda bekleyen butun arkadaslarimiza nasib etsin ALLAH hayirla saglikla

nerelerdesin şekerim yaaaa, özlettin kendini , nasıl gidiyor hamilelik? ben tahminen 10-15 güne meleğime kavuşmuş olacağım sezaryen ile sende durumlar nasıl

Merhaba arkadaşım beni hatirladin mi?aylar oncesinden gorusuyorduk seninle.masallah az kalmış doğuma sağlıkla kucagina alasin.bende 4 haftalik hamileyim.ne çabuk geçmiş zaman inanamadım yazını görünce. Herşey yolundami.gebelik takibinidemi Recai hocaya yaptırdin?

nerelerdesin şekerim yaaaa, özlettin kendini , nasıl gidiyor hamilelik? ben tahminen 10-15 güne meleğime kavuşmuş olacağım sezaryen ile sende durumlar nasıl

Canımmmm benimm, kaç gündür sen de benim aklımdasın. Acil bir durum gelişmeden yazıp şimdiden bol şans dilemek istiyordum. Allahım sağ salim bebeklerimize kavuştursun bizi. Sorunsuz, ağrısız sızısız bir doğum diliyorum. Birlikte geldik üstesinden çok şükür. Ne günler atlattık, ne heyecanlar, ne endişeler paylaştık. Güzel günler bizi bekliyor inşallah.. Bu arada sen doktorunla pıhtılaşma sorunu ve sezaryen durumunu konuştun mu? Genel anestezi mi epidural mı düşünüyorsun? Benim doktorum acil bir durum ile gelirsen genel anestezi uygulamamız gerekir dedi. Epidural için en az iki gün öncesinden iğneyi kesmem gerekiyormuş. Yani programlı bir doğum olacaksa epidural anesteziyi düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.. Biliyormusun hiç ameliyat endişesi yok bende o kadar özlemle beklemişiz ki bebeklerimizi bir an önce ona kavuşmak istiyorum. Bu arada doktorum doğumdan sonrada en az bir ay iğnelere devam dedi.. işte bu çok zor olacak.. Çünkü artık kollarımda morarmaya başladı.. Neyse son bir gayret deyip tamamlayacağım artık. Odasını hazırladık, her şeyi hazır çok şükür. Dün de bebek şekerlerimizi aldık :) Rüya gibi her şey... Allahım dileyen herkese nasip etsin inşallah bu güzellikleri..

hatırlamaz olurmuyum canım ya... çok ama çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al 37. haftadayım ama nasıl geçti 37 hafta gel bana sor, heran bir endişe korku şükürler olsun yaklaştık doğuma en geç 20 aralıkta olacak kısmetse doğumum, bütün dualarım bu duyguyu herkesin yaşaması yönünde...26. haftadan sonra Recai hocayı bırakmak zorunda kaldım, maddi durum yüzünden üniversite hastanesinde bir prof un takibindeyim, doğumumuda ünv. de yapacağım inşallah. seninde güzel haberlerini bekliyorum canım.

canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, benim herşey yoluna girdi, bebeğin eşi aşağıdaydı yukarı çıktı, makat gelişiydi bu hafta doğum kanalına girdi, aslında normal doğum yaptırsa doktorum yaptırır ama tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyor. clexanı cumartesi bıraktım, en geç 20 aralıkta alacak sezaryenle pazartesi kontrole gideceğim sanırım ozaman konuşuruz genel anestezimi spinalmi. benim kollarımda kist oluştu 1 aydır felaket durumdayım Allah yardımcımız olsun. habersiz bırakma olurmu merak ediyorum burda en zor dönemlerimizde paylaşımda bulunduğumuz bütün arkadaşları

inşallah bende o duyguları bu sefer yaarımm...rabbım banada nasip eder inşallah..o kadar istiyorum kı burdaki arkadasları çook ii anlıorum..insan kendınde olunca anlıyor ancak..estrofeme başladım bugun 4.gun inşallah tam bı ay sonra benımde yuzum gulecek..önce Yüce Rabbım'e sonra da sevgılı doktorum mustafa bahcecıye guvenıyorum...ne olur Allahım bu sefer yüzümü güldür...

canım banada doktor taze embriyodan hiçbir farkı yok dedi... bu tedavi daha rahat ama..Allah nasip ettikten sonra her şey bahane... hadi hayırlı olsun ne zaman başlıyosun canım..

bugun esrofemın 4.gunu canım...daha rahat ewet ama ınsanın içi kıpır kıpır edıyor...sonucta ümitsiz olmakda insanı yoruyor...belkı diyorum bu sefer bebegım gelır bana:))),,,,sen naptın canım test gunun bellı ? inan merakla okuyorum sızlerii,,,sizler bana umut oluyorsunuz...ıkı arkadas var ne guzel dogumlarına sayılı gunler kalmıs,,,Rabbim bi avazda kurtarın ınşallah onları..Amin.

canım istanbulda olsaydım bende ya mustafa hocaya ya da halit erden e giderdim, Rabbim nasip ettikten sonra dr vesile sadece, inşallah bu tedavi için son uğraştığın dönem olur, bunda tutunur miniğin sana sonrada normal yolla hamile kalırsın:) dualarım hep bu yolda emek veren arkadaşlarım sizler için.

amiiinnnn ALLAh doğum yapcak arkadaşlara yardım etsin sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah mutlu son ve yeni başlangıçlara sayılı günleri kaldı........ :))))))))) bizlerede Rabbim hamiş kalmayı nasip etsin inşallah benim 3 günüm kaldı test tarihime inşallah bu defa hepimizin yüzü güler....

Slm kizlar canim qoqo en 03.12.13 tarihi ile minik kizim asya aysem e kavustum genel aneztezi ile biraz zor gecti ama ayni gun ayaga kalktim. Ve ertesi gun hastaneden ciktim aslknda ikigun kalmam gerekliydi bauarada cok sukur tup bebekle iki tane dunyalar guZeli kizlarim oldu biri 3 sene sonra kizkmdan kalan dondurulmuslarla allahim hepinize basip etsin qoqo hayirli dogumlar kardesim ben atlattim cok sukur insallah sende hayirli kolay dogum yaparsin

canım kendi doktorumu sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ank. ünv. de cem bey 61 tl muayene ücreti, gayet memnunum yönlendirdiğim 2 arkadaş daha gitti onlarda çok memnun, değerlendirmeye alabilirsin bence başka dr yoksa aklında. eğer normal yolla hamile kalamazsan 2. tedavimde kalp atışından sonra direkt dr değiştireceğim cem bey ozamana kalırsa yine onda devam, inanırmısın dr a karar verene kadar bunalımdaydım ne yapaccağım diye, şükür onu atlattım şimdide sıkıntım isim konusu:) kızımı haftaya kucağıma alacağım inşallah ama hala isim yok ortada[/QUOTE]

Sağol canim. Keseyi görüp kalp atışı duysaydik daha rahat edicem.
Ben de akay yada medicana mı diye düşünüyorum. Doktor larida iyi.bu cem beyin soyadını yazarmisin

canım aralık annelerinden takip ediyorum seni, hatta birkaç kere mesaj yazdım ama sanırım yoğunluktan o sayfaları kaçırdın, kızına bayıldım maşallah sübhanallah gördüğüm en güzel yeni doğmuş bebek Allah nazarlardan hastalıktan saklasın. ameliyatının sorunlu geçtiğini okudum, neden olduğunu da merak ettim ama Skype dan sorarım diye sormadım, simdi daha iyisinizdir umarım. 40 ın çıkınca yine gideceksiniz değilmi çine?
Sağol canim. Keseyi görüp kalp atışı duysaydik daha rahat edicem.
Ben de akay yada medicana mı diye düşünüyorum. Doktor larida iyi.bu cem beyin soyadını yazarmisin

cem atabekoğlu... valla ben özele de gittim ank ünv. de arada bir fark görmediğim için ünv hastanesini tercih ettim, tam teşekküllü olmasının da etkisiyle tabiki, hakkında hayırlısı olsun

Cok sagol canim qoqo. Sezeryanda kanamam fazla olmus ve nabzim dusmus 3 saat sonra odaya alinmisim bugun 10 gun luk olduk cok sukur gobek bagi dustu yukandik darisi tim isteyrn kardeslerimun basina

canımmmm benim ne yaptınnn..test yaptın mı?*??senı tanımıyorum ama ınan öyle merak ediyorum ki...Rabbim İnşallah yüzünü güldürsün
tatlımmmm,,,,hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum...

Canımmm TEBRİK EDERİM!!! Allah analı babalı büyütsün! Sabırsızlıkla beklediğimiz hamile haberlerinden sonra çok şükür şimdi doğum haberlerini almaya başladık. Allahım birlikte yola çıktığımız tüm arkadaşlarımızın ve isteyen herkesin yardımcısı olsun! Bizim için de dua et lütfen.. Ay sonu ya da en geç 3 ocak gibi ben de kavuşmuş olacağım minik oğluma.. Tabii acele edip bir sürpriz yapmazsa.. Bizimkisi yeni yıl hediyesi olacak :)

canımmmm benim ne yaptınnn..test yaptın mı?*??senı tanımıyorum ama ınan öyle merak ediyorum ki...Rabbim İnşallah yüzünü güldürsün

canımmmmmmmmm benimmmmmmm sağol inşallah güzel bi haber verebilirim yarın test günüm.....

Canim cok sagol allah razi olsun ins hayirlisyla dogumun rahat olur bukadara kadar geldiniz rahat ol sadece karninda sertlik sancin olursa huc durma git kiloya miloya takilma oZel bebek annesiyiz hayirlisiyla qoqo nunda dogum haberini alsan rahatlicam hayirlisiyla gelsin bebegin insallah

hamileyim canım hala inanamıyorummm şoktayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…