canım nilim ve canım arkadaşlarım şükürler olsun 20 aralıkta spinal anestezi ile dünyalar güzeli zeynep imi kucağıma aldım, çok sıkıntı yaşadım ama şuanda iyiyiz,, göğüslerim mastit denilen iltihaplanma nedeniyle bana zindan günler yaşattı, sütüm gelmedi göğüslerimi ucu çıkmadı bebeğimi emziremedim mama verdim zaten iltihaplanma nedeniyle göğüslerim mahvediyordu beni bide kızımı emzirememenin ezikliğiyle psikolojim bozuldu, şükürler olsun şimdi göğüslerimin ucu çıktı iltihap da geçti, çok az süt çıkıyor kızıma yetmiyor ama bugüne de şükür. 2950 doğdu 11 günlük kızım ama malesef iyi beslenemediği için kilo kaybetti tek sıkıntımız bu şimdilik şuanda 2900 kg
Allahım herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin. ama ne olur emzirme ile ilgili tedbirleri önceden alın ben çok sıkıntı yaşadım...
nilciğim senin de güzel haberlerini bekliyoruz, Allahım kolay doğum nasip etsin, 38+6 da doğum yaptım ben biliyorsun heran birşey oldu olacak tedirginliği korkusu vardı, kucağıma alınca sanki o kadar sıkıntıyı hiç çekmemiş gibiyim.
bu melek kokulular için herşeye değer