- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
burdaki arkadaşlarım benim belki biliyorlardır hikayemi :)))
yarın sabah 10:30 da GEN-ART dr. aysun baltacı tedavim başlıyor:))))
rabbim isteyen herkesi 2014 :49 : leri yapsın inşallahhhhhhh
Kızlar ben adet tarihimden beri estrofem kullanıyorum 13 gün boyunca içmemi söyledi bende düzenli içtim bugün doktora gittim allahın izniyle cuma günü transfer olacak merak ettiğim soru benim ilacım bitmek üzere içinde iki tane kaldı ikinci kutuyu alıcam sizinde öyle oldumu transferden sonradamı içilecek
hyırlı olsun arkadaşım inşallah iyi haberlerini heyecanla bekliyoruz :)))
estrofem transfer sonrası da içiliyor ve birde progestan fitil ben sürekli kullandım
Allah razı olsun cnm hepimiz iyi haberler veririz inşallah :)
Aklıma takıldı doktorada soramadım içindede iki tane kaldı acaba benmi yanlış anladım diye sorayım dedim içim rahatladı sağol cnm :)
Progestan fitili ne bana jel verdi her gün 1 tane onu kullanıcakmışım hamile kalana kadar
canım ben transfer öncesi başlamıstım estrofen ve progestan fiti kullanmaya sonra bebek tutuktan sonrada kullandırdılar... bu fitil bebeğe rahim içini hazırlıyor... jel ben hiç duymadım ama doktorunun bildiği vardır hayırlısı olsun....
neden sormuyorsun doktoruna sor arkadasım anlamak zorunda değiliz zaten heyecanlıyız panik herşekilde anlamaya biliriz canım benim sen nerde yaptırdın canım ?
canım gerçekten zor bir dönemden geçmişsin, insallah bebeğini kucağına sağlıkla aldığında unutur gidersin bugünlerini... tedavin hayırlı olsun. doğru araştırmışsın aslında dondurulmuş embriyolarda tutunma şansı daha yüksekmiş ama dediğin gibi düşük oranı da %10 daha fazlaymış, çok dikkatli olmak lazım minik tutunduktan sonra 3 ay. benim doktorum bana 12. haftayı doldurana kadar hayırlı olsun bile demedi, elime ultrason resmi vermedi, ne zaman 12. haftayı doldurduk bana hamile gözüyle baktı, Allahım nasip eder insallah tüm isteyenlere, emek verenlere, içisırada sanaaa..
Doğru diyorsun cnm az önce aradım sordum :)
Ben bahçeci umuta gidiyorum cnm ne zor şeylermiş valla artık kafam kaldırmıyor inşallah sonu güzel olur...
Senin tedavin nasıl gidiyor cnm herşey yolundadır inşallah
Ben ankara GEN-ART OP.DR. AYSUN KAYACIYA KARAR VERDİM ve başladık tedaviye son tahlilde progeteronum yüksek çıktı 18 gün boyunca doğum kontrol hapı içicem 18 aralıkta randevum var ve sonra iğne sonra da transfer heralde inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın herkes kavussun bebişlerine :)))
inan çok zor çok benim birde yaşım en çok korkutan o .....
Selamlar 2014 ün müstakbel anneleri,
ben de kısmetse gelecek ay alıcam buz bebeklerimi
ist.cerrahideyim,31 yasındayım,sperm sorunu var,öğretmenim
sevgiler...
merhaba arkadaslar
bende dondurulmus bebeklerimi aldim
bu gun 14. gunumdu degerim 31.5 cikti
boyle dusuk bir degerle baslayan var mi
2. gun embriyosuydular
ilk tedavimde hamile kaldim ama 2 aylikken kalbi durdu bebegimizin
ALLAH cumlemize hayirla saglikla nasib etsin insALLAH
Öncelikle hayırlı olsun canım. Forumda böyle düşük değerle başlayıp yükselenler olduğunu okumuştum.Korkma, içini ferah tut.İnşaallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
tesekkurler canim ALLAH razi olsun
anne baba olmak istiyen herkese nasib etsin ALLAH
insALLAH dedigin gibi olur canim ikinci testim persembe gunu
çok teşekkür ederim tatlım, Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun. Sende hamilesin??? normal yollamı oldu yoksa? Elimi her açtığımda tanımadığım ama bu yolda emek veren dua eden herkese nasip olsun bu mutluluk diye dua ediyorum...merhaba canım beni hatırladınmı bilemiyorum buz bebiş transferi yaptırmıştım ama kısmet olmadı negatif olmuştu..maşallah sen 36 haftalık olmussun süper bebişine kavuşmana az kalmış çok sevindim..
çok teşekkür ederim tatlım, Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun. Sende hamilesin??? normal yollamı oldu yoksa? Elimi her açtığımda tanımadığım ama bu yolda emek veren dua eden herkese nasip olsun bu mutluluk diye dua ediyorum...
amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. evet allahın izniyle hamileyim dondurulmuştan hemen 2 ay sonra yeni bir tedaviye başladık allah nasip etti inşallah sağ salim kucağımızada alırız..sen yolun sonuna gelmissin inşallah bende o haftaları görürüm endişelerim hiç bitmiyo :18: rabbim burdaki herkesin bu yolda emek veren herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah.. bende her namazdan sonra tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum çünkü bu yolun ne kadar meşakatli bir yol olduğunu çok iyi biliyorum..sadece bol bol dua ve sabır sonrada bol hamişli haberler bu arada nerde doğum yapacaksın..