canım gerçekten çok üzüldüm yaşadığın talihsizliği okuyunca, Allahım sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.bende çok endişeliydim ama çok şükür sorun olmadan çözüldü iki embriyom, kalitesine bakmışlar iyi olunca kalan diğer 2 embriyoyu çözmemişler. insallah seninde sağlıklı çözülürde miniklerine kavuşursun
sağol canım ya bende ilk tedavimi ocakta yaptırmıştım ama negatif olmuştu, dediğin gibi aynı dönemde tedavi olan arkadaşlarımı görünce diyorum bende bu ayın sonuna doğum yapacaktım. ama nasip senin yaşadığını okuyunca endişeye kapıldım biraz acaba böyle bir durum yaşarmıyım diye, ama tahlil yaptırsaydın dediğin gibi farklı olabilir, bu yüzden yarın dr a gidip tahlil yaptırmaya karar verdim. aslında biliyorum Allahın alnımıza yazdığını yaşıyoruz ama insanoğlu yinede "neden" "keşke" demeden duramıyor. Dediğin gibi Allah bizi evlatlarımızla sınamasınSağol arkadaşım gerçekten çok zor günler yaşadım hala da normale dönemedim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. İlk seferde tutmasını hiç beklemiyordum o kadar sevinmiştik ki halbuki. Embriyonun tutunmasıyla iş bitmiyomuş bunu anladım. Bir de ilk üç ay düşük olursa olur diye biliyordum, 5. ayda bebeğimi kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bende sinsi bi enfeksiyon varmış muhtemelen keseyi o delmiş. Eğer bana ara ara tahlil yapılsaydı belki de bebeğimi hiç kaybetmeyecektim. Maalesef gebeliği sadece riskli gebelik uzmanları sıkı sıkıya takip ediyor. Keşke rutin olarak yapılsa bu kontroller. Biz de böyle bir şey yaşayacağımızı hiç aklımıza getirmedik ki, yoksa zaten daha temkinli davranırdık eşimle. Bir tane de kızımız var bizim, ona hamileyken hiçbir sorun yaşamamıştım, biraz da ondan rahat davrandık sanırım. Eğer bebeğimi kaybetmeseydim senin gibi aralık sonu doğuracaktım. Napalım, kısmet böyleymiş. Allah seninkini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle kendine iyi bak.
sağol canım ya bende ilk tedavimi ocakta yaptırmıştım ama negatif olmuştu, dediğin gibi aynı dönemde tedavi olan arkadaşlarımı görünce diyorum bende bu ayın sonuna doğum yapacaktım. ama nasip senin yaşadığını okuyunca endişeye kapıldım biraz acaba böyle bir durum yaşarmıyım diye, ama tahlil yaptırsaydın dediğin gibi farklı olabilir, bu yüzden yarın dr a gidip tahlil yaptırmaya karar verdim. aslında biliyorum Allahın alnımıza yazdığını yaşıyoruz ama insanoğlu yinede "neden" "keşke" demeden duramıyor. Dediğin gibi Allah bizi evlatlarımızla sınamasın
hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
MAŞALLAH SÜBHANALLAH, Allahım seni de bebeklerini de korusun canım, daha fazla dikkat etmen gerekiyor, ne olur yorma kendini 9 ay bencil ol. valla ben artık gayet bencilim önümde insallah 3 ay kaldı, ne stres ne temizlik takılmıyorum hiçbirşeyeKızlarŕrrrr selam olsun hepinize size bir mujdem var benim artik tek yumurta ikizlerim var çooook mutluyuz allahim saglikla kcagima almak nasip eder insallah allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin minnaklarim 6 hafta 4gunluk:):):):):):)
Evet canım yaptır aklın rahat olur hiç olmazsa. Ben çevremdeki bütün hamile olan veya olmayı düşünen yakınlarımı uyarıyorum bu konuda, benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye. Tüm kayıplar kötü ama sağlıklı bi bebeği böyle bi nedenden kaybetmek insanın içini daha bi acıtıyor inan. İlk üç ayda düşük yapmış olsaydım ya da ileriki safhalarda bebekteki bi anormallikten kayıp yaşasaydım derdim ki özürlü doğmasındansa kaybetmek daha iyi. Ama sapasağlam bebeği aptal bi enfeksiyon yüzünden kaybetmeyi bitürlü hazmedemiyor insanSu kesesi yırtılması bütün gebeliklerin %8'inde görülebilen bir durummuş. Bu az bir oran mı, neden idrar ve vajina tahlillerini hamilelik boyunca rutin olarak yapmazlar anlamıyorum. Sen doktoruna bir danış bakalım ne diyecek. Aklına da kötü birşey düşürme bu sende olacak diye birşey yok sadece temkinli ol yeter.
Canım senin için gerçekten çok üzüldüm.Zor bir durum.Sanırım bir çocuğun daha var.Umarım tüp bebek tedavisine gerek kalmadan tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.Ayrıca paylaşımın için sağol.En azından bizlerde daha dikkatli oluruz.
selam kızlar sessiz sakin kalmış buralar. geçen hafta birazcık sıkıntılıydım, bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu, heran kanamam olabileceğini ve serviks uzunluğumun kısaldığını öğrendim, resmen dünyam karardı, başka dr a gittim, doğum yapacağım doktora karar verdim nihayet. bebeğim henüz çok küçük insallah erken doğum olmaz, başından beri hep bir tedirginlik hep bir korku... Allah sonumuzu hayır etsin insallah
canım daha iyiyim artık , dikkat ediyorum tabi ama yinede tedirginlik oluyor, 34 ü atlattıktan sonra sanırım biraz daha az tedirginlik olacak. senin nasıl gidiyor hamilelik?? ben hala isime karar veremedimCanım benim aman dur hemen karamsarlığa kapılma, her şey yolunda gidecek ve sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah. Birlikte çıktık yola, birlikte mutluluk içinde bitireceğiz.. Bol bol dinlen artık.. Hamileliğimizin ilk zamanlarında nasıl dikkat ettiysek son zamanlarda aynı özeni istiyor sanırım. Gerçi bu işin riskli dönemi yok bence, her an her şey olabilir. O yüzden her anımız önemli. Güzel şeylerden bahsedelim ve güzel olsun her şey. Gelecek hafta bebek mobilyalarına bakmaya başlayacağız. Miniğin hediyeleri de gelmeye başladı. Minik tulumlarına baktıkça gözlerim doluyor. İnşallah giydirmek nasip olur. Oğlumuzun ismini de Yağız koyduk. Ayın 22 sinde doktor randevumuz var bakalım ne kadar büyümüş bizim minik. Ben de doğum yapacağım hastaneye ve doktoruma karar verdim. Başından beri kontrollerimi yapan doktordan ve hastaneden çok memnunuz. Bir kaç alternatif daha araştırdım ama içim buraya çok ısındı..Bakalım her şey yolunda gelişir inşallah.. Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun.. Gelecek bayramımız miniklerimizle dolu olsun..
canım daha iyiyim artık , dikkat ediyorum tabi ama yinede tedirginlik oluyor, 34 ü atlattıktan sonra sanırım biraz daha az tedirginlik olacak. senin nasıl gidiyor hamilelik?? ben hala isime karar veremedimgüzel anlamı olan bir kız ismi aranıyor duyrulur
selam kızlar sessiz sakin kalmış buralar. geçen hafta birazcık sıkıntılıydım, bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu, heran kanamam olabileceğini ve serviks uzunluğumun kısaldığını öğrendim, resmen dünyam karardı, başka dr a gittim, doğum yapacağım doktora karar verdim nihayet. bebeğim henüz çok küçük insallah erken doğum olmaz, başından beri hep bir tedirginlik hep bir korku... Allah sonumuzu hayır etsin insallah
sağol canım ya, önce çok endişe ettim ama araştırınca o kadarda kahrolacağım bir durum olmadığını öğrendim, şükür şimdilik kanama yok 32. haftamdayım, Allahım senin gibi 39 u görmeyi nasip etsin, bebeğine de sana da sağlık versinolmaz cnm merak etme benim de öyleydi 3.aydan 5.aya kadar sanki adet gibi kanamam vardı seninkiyle aynı sebepten ötürü..bebekle ilgili bir kanama olmadığı için sadece dikkat et fazla yorulma falan dedi doktorum..bebeğimi 39+1 de kendi isteğimle sezeryanla dünyaya getirdim yani onun gelmeye bile niyeti yoktu daha..o yüzden sen kendine dikkat et çok falza da içini bozma sürekli pozitif düşün..Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
canım daha iyiyim artık , dikkat ediyorum tabi ama yinede tedirginlik oluyor, 34 ü atlattıktan sonra sanırım biraz daha az tedirginlik olacak. senin nasıl gidiyor hamilelik?? ben hala isime karar veremedimgüzel anlamı olan bir kız ismi aranıyor duyrulur