maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin. dediğin gibi endişeler hiç bitmiyor, çok şükür 36 yı gördüm, kısmetse 38 de doğuma alacak dr um. tedavi gördüğüm doktoru bıraktım 26, haftada, ankara üniversitesinde yapacağım insallah doğumu. yolun sonuna geldim ama sen gel bana sor...tüp bebekle hamile kalma fikrine alışmak, durumu kabullenmek, tedaviye başlamak, tedavi süreci, hamilelik süreci 10 yıl yaşlandırdı inan beni...bugünümüze şükür tabi asla isyan etmiyorum...
ooooooooooooffffffffffffffff bana yardımcı olacak kimse yokmu yaaaaa.... belirtisi olmayıp pozitif alan yokmu ve e2 progesteron değerleriniz kaç çıktı...niye kimse cvp vermiyoooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şiiitttttttt sakinn ol canım :) 1:kesınlıkle belırtılere takılma ben butun belırtılerı yasadım bılıyosun demıstım ama sonuc negatıf belırtıler erkeste fakrlı oluyo ve kesın bebekten olmuyo lutfen once belırtı aramayı bırak cnım 5.gun bakılan e2 degerım 924 progesteronum 30 cıkmıstı doktorum eger dusuk gelseydı ıgen vermıstı ama gerek yok sımdı vuurlmana dedı bence bu degerlerde cok bısey ıfade etmedı benım ıcın sen stresden uzak dur bılıyosun benım %70 strese bagladı dktorum lutfen cnım hayırlısı ıle tutunsun ınsallahh annesıne kuzucuklar
merhaba arkadaşlar bende donmuşlarla yoluma devam ediyorum pazartesi transferim yapıldı.. bugün 2. günüm 2 tane embriyo transfer edildi... pazartesi karnımda adet ağrıları gibi ağrılar oldu,başkada hiç bişey olmadı... hamile kalan arkadaşlar belirtilerini yazarsa çok memnun olurum... belirtisi olmayıpta hamile kalan varsa lütfen onlarda cevap yazabilirmi nolluuuuuuuuyyyyyyyyyy
canım benim ya çok sağol bitanem benim... offf çok korkuyorum bikez daha negatif almaktan insanın elinde diyilki e2 ve progesteronla alakası yokmu acaba gerçekten...canım benim cevabın için çok teşekkür ederim sana Rabbim seninde biran önce karnını bebişle doldursun canım arkadaşımmmmmmm
aminn canım benım evet elınde değil bılıyorum ama en aza ındırmeye calıs lutfen stres heyecan cok kotu oluyo bu suırecte valla nekadar etkılı bılmıyorum e2 ve progesteron degerınden doktorlar neyı anlıyolar tam cozeemdım :) normalde benım gıbı cıkan 2 arkdas var ıkısde hamıle doktorumdan bana demesı tutunup sonradan dusuş olmus sende dıyo ben cok gergındım etrafımdakı ınsanlar yuzunden sacma saapan sorular kıyaslamalar yapan arkadaslarım vardı bır hızla uzaklastım onlardan :) lutfen sende sana negatıf enerjı veren herseyden ve herkesten uzak tut kendını cnım doktorum bana ınternetten okumayı bılgı toplamayı yasakladıhatta cok cıddı cıddı kızdı kendınız yapıyosunuz kendınıze dıyo psıkolojınız bızım ıcın cok onemlı basarımızı etkılıo dıyor
canım tedavin hayırlı olsun, bende hiç belirti yaşamayanlardanım... banada 2 tane 3. gün embriyosu transfert edilmişti, yaklaşık 1 hafta sonra şiddetli adet sancısı çektim, moralım sıfıra düştü tabi, tutmadı yine diye... 12. günde tahlil yaptırmam gerekiyordu ama ben 10. günde tahlil yaptırdımki ilaçları boşuna kullanmayım diye ( iğne, ilaç , fitil vs) sonra 10. günde değerim 141 çıktı, ama ben kendimi negatife okadar hazırladımki inanamadım, şok olmuş şekilde eşimin yanına gittim, burda kaç yazıyor diye sordum ben 1,41 yani negatiftir diyorum, sonra ağlamalar zırlamalar, ve minik prensesim karnımda 36 haftadıryani hiç belirti arama, Allahım herkese hayırlısını sağlıklısını versin
doğru canım haklısın bende kimseye haber vermedim anneme bile söylemedim belki ağzından kaçırır diye...bu açıdan piskolojim çok rahat...sen dedinya sonradan düşüş olmuş diye demekki o zaman bebişin vardı canımmm progesteron 10 dan düşük olunca gebelik oluşmuyomuş zaten... ben doktora sormuştum progesteron ve e2 nin gebelikle ilgisi varmı diye oda bize bu konuda biraz bilgi veriyo demişti...progesteronu 15 lerde olan bir arkadaşım hamile kaldı hatta... inşallah darısı bize bitanem benim inan bana sende bu başlayacağın tedavide hamile kalıcaksın canım benim içime öyle doğuyo hadi inşalllaaaaaaahhhhhh....
ınsallah canım evet tutunmus dusmus dedı doktorumda ınsallah busefer sonuna kadar ıyı gıder cnım e2 924 geldıgınde doktorum coook cook ıyı demıstı progesteronda 30 du zaten iğneye bıle gerek yok hormonların cok guzel geldı dedı nasıp cnım rabbım daha fazla aratmasın ınsallah tum ısteyenlere nasıp etsın saglıkla hayırlısıyla
hayır canım aksine tutunma ihtimali daha yüksek, pozitif sonucu aldıktan sonrası çok önemli çünkü çok dikkat etmezsen buz bebeklerin düşme riski taze embriyoya oranla 10/100 daha fazlaymış. tedavi süreci yıpratıcı değil dondurulmuş transferinde estrofem isimli rahim duvarını kalınlaştıran ilacı kullanıyorssun, en fazla 2 kere ultrasona giriyorsun transfer sonrası aynı işte... Allah yardımcın olsun sağlıkla al bebeğini kucağınakızlarrr buz bebeklerimle devam edeceğim inşallah...tedavi süreci nasıl işliyor...ve tutunmaları daha mı düşük ihtimalle mi oluyor?cok sordum galiba:))))
kızlarrr buz bebeklerimle devam edeceğim inşallah...tedavi süreci nasıl işliyor...ve tutunmaları daha mı düşük ihtimalle mi oluyor?cok sordum galiba:))))
nerelerdesin şekerim yaaaa, özlettin kendini , nasıl gidiyor hamilelik? ben tahminen 10-15 güne meleğime kavuşmuş olacağım sezaryen ile sende durumlar nasıl
merhaba arkadaslar
bende dondurulmus bebeklerimi aldim
bu gun 14. gunumdu degerim 31.5 cikti
boyle dusuk bir degerle baslayan var mi
2. gun embriyosuydular
ilk tedavimde hamile kaldim ama 2 aylikken kalbi durdu bebegimizin
ALLAH cumlemize hayirla saglikla nasib etsin insALLAH
Minos hamilelik nasıl gidiyor? Umarım herşey yolundadır.