BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

canım gerçekten zor bir dönemden geçmişsin, insallah bebeğini kucağına sağlıkla aldığında unutur gidersin bugünlerini... tedavin hayırlı olsun. doğru araştırmışsın aslında dondurulmuş embriyolarda tutunma şansı daha yüksekmiş ama dediğin gibi düşük oranı da %10 daha fazlaymış, çok dikkatli olmak lazım minik tutunduktan sonra 3 ay. benim doktorum bana 12. haftayı doldurana kadar hayırlı olsun bile demedi, elime ultrason resmi vermedi, ne zaman 12. haftayı doldurduk bana hamile gözüyle baktı, Allahım nasip eder insallah tüm isteyenlere, emek verenlere, içisırada sanaaa..

Amin cnm allah razı olsun cevabın için teşekkür ederim
Siz ilk dondurulmuş embriyodan mı hamile kaldınız
Buarada kolay bi doğum olur bebeğiniz ve siz hep mutlu olursunuz inşallah sizin donmuş embriyodan hamile kalmanız bana bi umut verdi :))arada sorularım ola bilir rahatsız ede bilirim sizi tabi bi sakıncası yoksa

evet canım ilk dondurulmuşta hamile kaldım, dondurulmuştan 2-3 ay önce de ilk tüp bebek transferim yapıldı ama onun sonucu negatifti. Aklına takılan herşeyi sor sakın çekinme, ben bu forumdan çok şey öğrendim, bende birilerine yardımcı olmaktan mutlu olurum

ben tam bır buçuk ay hep ıgne kullandım dusmesın dıe yenı bıraktım progestan kullanıorum sımdı lekelenme ılk haftalarda oluo moralını bozma ıgnenı yaptır. estrofemıde yenı bıraktım ben ıns gonlunuze gore olur yarın ıkılı teste gıdıcem kaygı hıc bıtmıo :)transferın yapıuldıgında koyuverene kadar wc ye gıtme ben 45 dk tutabıldım transfer sonrası hıc kalkmadan ıkı saate yakın sırtüstü yattım çıkmadım hemen hastaneden ole yapabılırsın herseyın hayırlısı

Çok sevindim :)) rahatsız edicem sizi :))

Ne güzel sizde hamilesiniz maşallah ikinizede :))
Yazdıklarını aynen uygulıcam transferden sonra wc ye gitmicem dayana bildiğim kadar :))
En az 2 saat yatıcam bana artık gide bilirsin deselerde yatıcam :))) hepsini aynen yapıcam teşekkür ederim güzel bilgiler için

slm kızlarr :) bende 12 kasımda dondurulmuş embrıyo transferı oldum daha evvel temmuzda ılk tup deneyımın ne yazıkkı negatıf sonuçlandı ama bugun rabbıma şükürler olsun kan testım pozıtıf geldı :) çok mutluyum heyecanlıyım allahım ısteyen herkesenın yuzunu guldursun :) ınşş kucağımada almak nasıp olur :)

Arkadaşlar aslında ben 40 yaşından sonra anneye olmaya çalışanların bölümündeydim ama bir bakdım burda tüp bebek özel var bende sizlerde yazmak istedim.
ben 41 yaşındayım yaklasık 3 senelık evliyim ve tüplerimde tıkalık var ve ilk aşılama deneyimi yaşadım. sonra hemen tüp bebeğe geçildi. ilk transfer ve hemen tutundu benim bebiş ama 8 haftalık ken kalp atışı duymadık çok beter durumdaydım... ve hemen yaşdan dolayı dondurulan diğer 2 embriyo transferi ve hüsran sonra 3. ve gene hüsran....

çok ümidim bitti çok zor bir süreç ama sizin yazılarınızı biraz okudum çok etkilendim çok hoşuma gitti rabbim hamile olan arkadaşlara bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin. ve isteyen herkese rabbim anneliği nasip etsin
sevgilerle:)))

En kısa zamanda anne olursun inşallah okurken inan üzüldüm
Tekrar denicekmisin donmuş embriyo varmı cnm bi mucize olurda normal yollarda olur inşallah

insallah sen de biran önce kucağına sağlıklı bebeğini alırsın. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

En kısa zamanda anne olursun inşallah okurken inan üzüldüm
Tekrar denicekmisin donmuş embriyo varmı cnm bi mucize olurda normal yollarda olur inşallah

Günaydın arkadaşım :)))

donmuş embriyo kalmadı (( ama tekrar deniycem yılmak yok mücadelem devam edicek. bugün akşam 6 da dr. randevum var ankara hrs hastahanesi prof. dr. tarık aksu inş iyi şeyler olur. isteyen herkese nasip etsin rabbim anneliği :))) keşke normal yollarla olsa o kadar çok iğne ilaç mahvetti bizi....

Çoook sevindim cnm biran pes ettin sandım çok şükür pes etmemişsin :))
Anne olmak kolay değil allah yardımcımız olsun doktorun inşallah sana çifte mutluluk yaşatır (ikiz)...:))
Gelişmeleride yazmayı unutma :)

Son düzenleme:
canım insallah güzel sonuç alırsın... recai papuccu yu denedinmi? ben recai hoca da tedavi görüm, memnun kaldım

Çok sağol canım benim :)) inşallah hepimiz 2014'ün oluruz .....
bütün gelişmeleri size aktarıcam .....

canım insallah güzel sonuç alırsın... recai papuccu yu denedinmi? ben recai hoca da tedavi görüm, memnun kaldım

Recai pabuccu duydum ? ama o kadar herkes bişeyler söylediki kafam karmakarışık oldu bilemiyorum ki ?? peki sen hamilemisin ? nasıl biri recai bey? ankarada mı yaşıyorsunuz ?

Recai pabuccu duydum ? ama o kadar herkes bişeyler söylediki kafam karmakarışık oldu bilemiyorum ki ?? peki sen hamilemisin ? nasıl biri recai bey? ankarada mı yaşıyorsunuz ?
evet canım ankaradayım, çok araştırdım ben tedavi göreceğim doktoru, timur gürgan ve recai hoca arasında kaldım, görüşme için gitttiğimde oradaki kadınların konuşmalarından ve recai hocanın ilk muayenedeki tavrından etkilenerek birazda nasip işi tabi recai hocaya devam ettim. ilki tutmadı, 2. tedavimde tuttu, tabi Rabbim nasip edecek ama recai hoca da vesile oldu. tüp bebek konusunda tecrübesi ve laboratuvar başarısı bence gayet iyi, ben gebelik takibi için de 27. haftaya kadar recai hocaya gittim ama klinik asıl tedavi merkezi odaklı olduğu için ve maddi olarak da çok zorlandığım için ünv. hastanesine gitmeye karar verdim, 27. haftadan buyana başka doktora gidiyorum ama recai hocanın bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorum, zaten hayırlısıyla bu bebeği kucağıma aldıktan bir süre sonra dondurulmuş embriyoları transfer yaptırmak için yine aynı kliniğe gideceğim. iyice araştır derim, tüp bebek tedavisinde hocanın önemli olduğu kadar laboratuvar ortamı ve embriyologlarda çok önemli, insallah hakkında hayırlı olan yere gidersin

Günaydın arkadaşım :)

çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için timur hocayı bende duydum ama hacettepe hocaları çok iyi .... cuma günü saat 6.30 da tarık aksu ile randevum var . ve recai hoca ilede görüşürüm. benim işim gereği hepsine mobilya verdim ve tanıyorum :)) onunlada görüşürüz..... kafalar oldu karmakarışık birde benim yaşdan dolayı zaman çok önemli her gün bana risk ........

maddi kısmı sorma kredi çeke çeke bir hal oldum ((

çok sevgiler :)) Rabbim hepimize en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun :))) 2014 hamişleriiiiiiiii

burdaki arkadaşlarım benim belki biliyorlardır hikayemi :)))
yarın sabah 10:30 da GEN-ART dr. aysun baltacı tedavim başlıyor:))))

rabbim isteyen herkesi 2014 :49 : leri yapsın inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…