evet canım ankaradayım, çok araştırdım ben tedavi göreceğim doktoru, timur gürgan ve recai hoca arasında kaldım, görüşme için gitttiğimde oradaki kadınların konuşmalarından ve recai hocanın ilk muayenedeki tavrından etkilenerek birazda nasip işi tabi recai hocaya devam ettim. ilki tutmadı, 2. tedavimde tuttu, tabi Rabbim nasip edecek ama recai hoca da vesile oldu. tüp bebek konusunda tecrübesi ve laboratuvar başarısı bence gayet iyi, ben gebelik takibi için de 27. haftaya kadar recai hocaya gittim ama klinik asıl tedavi merkezi odaklı olduğu için ve maddi olarak da çok zorlandığım için ünv. hastanesine gitmeye karar verdim, 27. haftadan buyana başka doktora gidiyorum ama recai hocanın bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorum, zaten hayırlısıyla bu bebeği kucağıma aldıktan bir süre sonra dondurulmuş embriyoları transfer yaptırmak için yine aynı kliniğe gideceğim. iyice araştır derim, tüp bebek tedavisinde hocanın önemli olduğu kadar laboratuvar ortamı ve embriyologlarda çok önemli, insallah hakkında hayırlı olan yere gidersin