canım gerçekten çok üzüldüm yaşadığın talihsizliği okuyunca, Allahım sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.bende çok endişeliydim ama çok şükür sorun olmadan çözüldü iki embriyom, kalitesine bakmışlar iyi olunca kalan diğer 2 embriyoyu çözmemişler. insallah seninde sağlıklı çözülürde miniklerine kavuşursun
Sağol arkadaşım gerçekten çok zor günler yaşadım hala da normale dönemedim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. İlk seferde tutmasını hiç beklemiyordum o kadar sevinmiştik ki halbuki. Embriyonun tutunmasıyla iş bitmiyomuş bunu anladım. Bir de ilk üç ay düşük olursa olur diye biliyordum, 5. ayda bebeğimi kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi. Bende sinsi bi enfeksiyon varmış muhtemelen keseyi o delmiş. Eğer bana ara ara tahlil yapılsaydı belki de bebeğimi hiç kaybetmeyecektim. Maalesef gebeliği sadece riskli gebelik uzmanları sıkı sıkıya takip ediyor. Keşke rutin olarak yapılsa bu kontroller. Biz de böyle bir şey yaşayacağımızı hiç aklımıza getirmedik ki, yoksa zaten daha temkinli davranırdık eşimle. Bir tane de kızımız var bizim, ona hamileyken hiçbir sorun yaşamamıştım, biraz da ondan rahat davrandık sanırım. Eğer bebeğimi kaybetmeseydim senin gibi aralık sonu doğuracaktım. Napalım, kısmet böyleymiş. Allah seninkini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle kendine iyi bak.
Son düzenleme: