BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

canlarım...uzun zaman oldu buraya yazmayalı haber veriyim dedim..bizim cadılar 27 haftayı bitiriyorlar (rabbime hamdolsun) .. şuanlık hala evdeyim ve yatıyorum ama 30 dan sonra beni kimse tutamaz:) sizler umarım iyisinizdir ..okumaya fırsatım yok ama illaki yeni anniş adaylarımız vardır..rabbim herkesin yüzünü tez vakitte sağlıkla hayırla güldürsün..buz bebeklerimiz hep bizimle olsun :)

canım çok seviniyorum güzel haberlerini okudukça, Allah sağlık sıhhat versin miniklerine de sanada, vaktinde hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin... valla ben gayet hareketli geçirdim hamileliğimin şimdiye kadar olan kısmını, çok şükür fazla kilo da almadım, vücudum kiloya çok müsait olduğu için endişelerim vardı, fazla kilo alıp sorun yaşarım diye. 24+5 olduk teyzesi bizde, hareketler arttı tabiki işten soğudum, bütün gün uzanıp miniğimin hareketlerini izlemek istiyorum:) Bu güzel duyguyu Allah herkese yaşatsın

kızlar günaydııııııın, tedaviye başlayanlardan ses yok ne durumdasınız??? güzel haberlere ihtiyacımız var

benımde ıkıncı tup bebek dondurulmuş ve galıba hamıleyım ıdrar testınde sılık cızgı cıktı
canım insallah hamilesindir ama kanda betahcg ile emin olsan keske çünkü 2 günde bir değerin yükselişi de önemliya

bu ay bende ikinci denememi yaptırıcam...
ıce babylerimi alıcam göbüşüme
ilkinde de ohss nedeniyle donmus transferi olmustum
nasipse 30 eylülde bebelerim benimle inşallah bırakmazlar beni

Benimde 3 tane donmus embriyom var agustos ayinda negatif oldu tedavim simdi beni korku sardi ya cozunurkrn sorun olursa, bide en iyi 2 transfer oldu tutmadi kalanlar tutar mi gerci kalitelri iui diyorlar ama nebileyim tek umudum onlar simdilik..ben 3 nunde transfer olmasini istiyorum tabi herhangi sorun olmazsa, esimde 2 si olsun 1 i kalsin diyor insallah kaliteleri bozulmaz

canım hala timur hocaya mı gidiyorsun??? insallah Allahın izniyle tutar bu sefer, benimde ilk transferimde 1. kalite olmasına rağmen tutmadı, 2. de Allahım nasip etti ve tuttu dondurulmuşlarım, bende senin gibi düşünüyordum ilki tutmadı sonuçta aynı dönemdeki embriyolar bu da tutmaz düşüncesi ile girdim ama miniğim benimle

kızlar bn bebegmı aldım geldım darısı size

hadi hayırlı uğurlu olsun canım, tez zamanda pozitif sonucunu da yazmayı nasip etsin Allahım, dikkat et kendine de miniğine de, iyice dinlen, neler yapman gerektiğini biliyorsundur zaten kafana takılan birşey olursa yaz canım, ayrıca transferin 5. günü de çok önemliymiş tutunma açısından aklında olsun.

eşekkürler dün oldu transferm 5.gün embriosu hayırlısı artık

Canım benimde şubat tedavimden kalan dondurulmuş embriyolarım vardı.Dondurulmuş olanlarda kaliteliydi ama şubatta transfer edilenler en iyileriydi.Sonuç şubatta negatif sonuç dondurulmuş embriyolarla haziranda pozitif sonuç aldım.Bende başlangıçta senin gibi düşünmüştüm ama sonuç olumlu oldu.Umarım sende olumlu sonuç alırsın.

Cnm orada denemedim bu kez bahceci umuta gittim hersey iyiydi ama olmadi tek sansim donmuslar oldu bu kez ama iste cozunurken sorun olabiliyormus bu biraz korkutuyor beni

Hayirli olsun saglikla gelir insallah bebegin, beninde umudum donmuslar olumlu sonuc alanlari duymak bana umut veriyor cok sagol

Cnm orada denemedim bu kez bahceci umuta gittim hersey iyiydi ama olmadi tek sansim donmuslar oldu bu kez ama iste cozunurken sorun olabiliyormus bu biraz korkutuyor beni
seni çok iyi anlıyorum çünkü bende o korkuyu yaşadım 4 dondurulmuşum vardı Allaha hep bari biri sağlıklı çözünsün diye dua ettim, 4 taneden 2 sini çözmüşler önce ikisi de sağlıklı çözülünce diğer ikisi kaldı, hamd olsun teki hala benimle. insallah seninde sağlıklı çözülecek hiç endişeye kapılma canım tek embriyon olsaydı endişelenmekte haklı olabilirdin ama maşallah 3 tane varmış, üstelik bahcecinin laboratuvar ortamının iyi olduğundan eminim. güzel haberlerini bekliyoruz canım

Merhaba. Ben bu senenin mart ayında tüp bebek tedavisi oldum. Bu tedavi sürecinde 5 tane iyi kalite embriyo elde ettik. O ay ikisini transfer ettiler üçü de donduruldu. Transfer edilenlerden biri tuttu ve ben hamileliğimi 23. haftaya kadar getirebildim. Maalesef üç hafta kadar önce su kesem yırtıldı ve bebeğimi kaybettim. Yüreğim hala soğumasa da bir umut kalan üç embriyomla tekrar şansımı denemek istiyorum. Dondurulmuş embriyolarda çözülme sırasında sorun olabiliyormuş diye okudum sizlerden acaba bu sık rastlanan bir durum mu, bu konuda hiçbir fikrim yok. Rahmim eski haline ne zaman dönecek, transferim ne zaman olucak, olunca tutucak mı diye endişelenirken şimdi bir de dondurulmuşlar sağlıklı bir şekilde çözülecek mi diye korkuya kapıldım. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi, şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar benim haziranda ilk transferim negatifti.5tane dondurulmustu.16eylulde hepsi cozundu.2tane kaliteli 17eylulde transfer oldum.cozunurken sorun olabiliyomus.o hastanin yasina ,dondurulan embriyonun kalitesine gore filan degisiklik gosteriyomus.ben doktoruma sormustum ebriyolarin bozulma olasiligi ve tedavinin ertelenme ihtimali var mi diye.o da bana var tabi ki ama dusuk bi ihtimal oldugu icin hastaya soylenip daha olmadan morali bozulmaz dedi.pozitif dusunun kizlar.hersey yolunda gitsin..

canım gerçekten çok üzüldüm yaşadığın talihsizliği okuyunca, Allahım sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.bende çok endişeliydim ama çok şükür sorun olmadan çözüldü iki embriyom, kalitesine bakmışlar iyi olunca kalan diğer 2 embriyoyu çözmemişler. insallah seninde sağlıklı çözülürde miniklerine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…