BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Piticimmmm ne zamandır görmüyorduk seni topikte. Go9o verdi haberini ve çoook sevindik bu mucizeye! Dualarımız hep seninleydi, çok şükür kendiliğinden oldu. Tekrar tebrik ederim!!! Benimde bu cuma detaylı ultrasonum var inşallah sorun çıkmaz.. Haftalar ilerledikçe miniğini daha bir benimsiyorsun ve daha çok endişeleniyorsun. 22. haftam doldu, yarısını geçtik çok şükür. Çok mücadele ettik, inşallah sonuna kadar hep yüzümüz güler artık hepimizin..

bende basta sankı 12 hafta bıtınce tum endıseler bıtcekmiş gibi düşünüyodum ama oyle değilmiş onunla ne kadar fazla vakıt gecırırsen o kadar daha endişelerın artıyo...testtı tahlıldı taramalardı derken kucağımıza almak nasıp olsun...maşallah yarılamışsın sende hareketlerını hıssetmek ayrı bı keyiftir...hayırlı haberlerle buluşalım burda yıne:)))

nasil 22 haftan doldu canım ben bugün tam 23. haftaya girdim, sen benden 2 hafta sonraydın diye hatırladım???? ayrıntılıyı ben 20+3 te yaptırdım. insallah seninde bebişin sağlıklıdır. bebeğimin her tekmesinde dolan gözlerimle Allaha yalvarıyorum herkese yaşatsın bu duyguyu diye. sen ne durumdasın miniğin nasıl hareketlimi?

Canim 21+4 teyim, 22 sayilir diye oyle yazdim. Bende 20. hafta randevu almistim ama doktorum erken diye erteledi. Bakalim bu cuma bizi neler bekliyor.. hayirlisi.. minik ultrasonda hareketli ama ben daha yeni yeni hissediyorum.. bir hafta onden gidiyormus masallah. bende kilo almaya basladim. 5 kilo almisim simdiye kadar. hangi ara oldu bu anlayamadim. mide bulantilari gecince cok saldirdim herhalde yiyeceklere :)

kızlar ben de buz bebeğimi Cuma günü alıp eve getireceğim, çok heyecanlıyım :))

önerileriniz var mı?

kızlar ben de buz bebeğimi Cuma günü alıp eve getireceğim, çok heyecanlıyım :))

önerileriniz var mı?
tatlım inşallah bebişine kavuşursun sağlıkla... ben transferden sonra sonda taktırdım, böyle yaklaşık 3 saat falan hiç kalkmadım, ayrıca 6. güne kadar banyo da yapmadım, çünkü deneyimli bir arkadaşım transferin 5. gününün bebeğin tutunması açısından önemli olduğunu söylemişti. hiç bir iş yapmadım, test sonucunu alana kadar tembel ol biraz, evin pis olsun, takılma bunlara, bebeğin için dinlenmeye bak ama sürekli de yatma, kan dolaşımı için biraz yürümek lazım evin içinde:) ananas, badem, fındık, portakal suyu tükettim transferden sonra aslında bunların hepsi bahane Allah ol diyecek...

Canim 21+4 teyim, 22 sayilir diye oyle yazdim. Bende 20. hafta randevu almistim ama doktorum erken diye erteledi. Bakalim bu cuma bizi neler bekliyor.. hayirlisi.. minik ultrasonda hareketli ama ben daha yeni yeni hissediyorum.. bir hafta onden gidiyormus masallah. bende kilo almaya basladim. 5 kilo almisim simdiye kadar. hangi ara oldu bu anlayamadim. mide bulantilari gecince cok saldirdim herhalde yiyeceklere :)
maşallah sübhanallah, büyütüyoruz bebişleri, göbüşleri de tabi:KK1: ben hamile kaldığımda 64 kg dım ama bulantı sorunu çok yaşadım ve iştahsızlık 60 a düşmüştüm, şuanda 23+1 deyim ve daha yeni 64 kiloya geldim, karnım belirginleşti, sanırım ilk tedavideki şişlikti 64 kilo olmama sebep.. bol kilolu günler bizi bekliyor nillinaaaa. benim minik de ultrasona girince hareketi bırakıyor sabit duruyor, ama normalde hareketli, korkuyor miniğim ultrasondan sanırım:26:

maşallah sübhanallah, büyütüyoruz bebişleri, göbüşleri de tabi:KK1: ben hamile kaldığımda 64 kg dım ama bulantı sorunu çok yaşadım ve iştahsızlık 60 a düşmüştüm, şuanda 23+1 deyim ve daha yeni 64 kiloya geldim, karnım belirginleşti, sanırım ilk tedavideki şişlikti 64 kilo olmama sebep.. bol kilolu günler bizi bekliyor nillinaaaa. benim minik de ultrasona girince hareketi bırakıyor sabit duruyor, ama normalde hareketli, korkuyor miniğim ultrasondan sanırım:26:

Çok şükür bugün detaylı ultrason sonucumuz iyi çıktı. Minik oğlumu görmek huzur veriyor. Onu kucağımda görmek için sabırsızlanıyorum. Allah hepimize nasip eder inşallah. Ben de 54 ile başlamıştım, 58 oldum. Ama kilo almanın beni hiç bu kadar mutlu edebileceğini tahmin etmezdim. Bakalım kaçla tamamlayacağız. Başka önemli test kaldı mı acaba yaptırmamız gereken?

Merhaba arkadaşlar ,bende dondurulmuş tüp bebek tadavisiyle bu hafta pozitif sonuç aldım çok şükür...isteyen herkese Allah nasip etsin en kısa zamanda...

işte oldu artık bende bebişlerim için gün sayıcam allahım çok mutluyum kızlar test yaptırdım 117.5 olmuş ikizde olabilirmiş inşallah 13 eylülde kese görmeye gidicez bakalım hayırlısı artık olmayan ve isteyen herkese nasip etsin allahım.:):):):)

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin ,ikiz olabileceğini doktorun mu söyledi,benim ilk sonuç 270 ikinci 765 bana bişey demediler merak içindeyim inşallah Allah gönlümüze göre verir..

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin ,ikiz olabileceğini doktorun mu söyledi,benim ilk sonuç 270 ikinci 765 bana bişey demediler merak içindeyim inşallah Allah gönlümüze göre verir..

sana kaç adet embriyo transfer edildi ki?bide bana doktorum olabilir dedi kesin bişey yok senin ki üçüz olmasın:) allah gönlümüze göre verir inşallah.bide canım ben test gününde yapmadım 3 gün önce yaptım.

Çok şükür bugün detaylı ultrason sonucumuz iyi çıktı. Minik oğlumu görmek huzur veriyor. Onu kucağımda görmek için sabırsızlanıyorum. Allah hepimize nasip eder inşallah. Ben de 54 ile başlamıştım, 58 oldum. Ama kilo almanın beni hiç bu kadar mutlu edebileceğini tahmin etmezdim. Bakalım kaçla tamamlayacağız. Başka önemli test kaldı mı acaba yaptırmamız gereken?
canım çok sevindim detaylı ultrasonda sorun olmamasına biran önce vaktinde sağlıkla gelsin miniklerrr... tetanoz aşısı yaptırdınmı??? ben doktoruma sordum yaptırdım oyüzden, 2. doz için bu ay gideceğim yine...24-28. haftalarda şeker yüklemesi var bide.

canım çok sevindim detaylı ultrasonda sorun olmamasına biran önce vaktinde sağlıkla gelsin miniklerrr... tetanoz aşısı yaptırdınmı??? ben doktoruma sordum yaptırdım oyüzden, 2. doz için bu ay gideceğim yine...24-28. haftalarda şeker yüklemesi var bide.

Sagolasin canim, her doktor kontrolune tedirginlikle giriyorum ters bisi duyarim diye. cok sukur bunuda atlattik. tetanoz birinci dozu vuruldum ikincisi ay sonu. bi de seker yuklemesi var di mi. onlarida atlatiriz insallah sorunsuz...

sana kaç adet embriyo transfer edildi ki?bide bana doktorum olabilir dedi kesin bişey yok senin ki üçüz olmasın:) allah gönlümüze göre verir inşallah.bide canım ben test gününde yapmadım 3 gün önce yaptım.

2 adet embriyo transfer edildi canım,ben 10. gün yaptım testi.senin değer daha yüksek ozaman maşallah:) bende 16 sında keseyi görebilmek için gidicem ,Allah meleklerimizi sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin...

2 adet embriyo transfer edildi canım,ben 10. gün yaptım testi.senin değer daha yüksek ozaman maşallah:) bende 16 sında keseyi görebilmek için gidicem ,Allah meleklerimizi sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin...

benmde bu ay transferım var arkadaşalr buz bebişlerle ya bnm doktorm transferde kaçtane transfer ettıdını söylemıyor geçen tek dedı ıkı etmiş ama rahim agzı yetmezlıgınden 21 haftalıkken kaybettım ogullarımı neyseeee şimdi ikinci allah bunu almayı nasip etsin kucagıma esterefom dan sonra kaçıncı gün transferiniz oldu

benmde bu ay transferım var arkadaşalr buz bebişlerle ya bnm doktorm transferde kaçtane transfer ettıdını söylemıyor geçen tek dedı ıkı etmiş ama rahim agzı yetmezlıgınden 21 haftalıkken kaybettım ogullarımı neyseeee şimdi ikinci allah bunu almayı nasip etsin kucagıma esterefom dan sonra kaçıncı gün transferiniz oldu[/QUOT

amin canım ,2 tane konması için senin onayını alması gerekir yazılı imzalı,kendi başına karar veremez.ben adetin 1. günü başladım esterefoma 20. gün transfer yapıldı.rahim yetmezliği var ise bu sefer 1 tane konabilir sana.Allah bu sefer sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

benmde bu ay transferım var arkadaşalr buz bebişlerle ya bnm doktorm transferde kaçtane transfer ettıdını söylemıyor geçen tek dedı ıkı etmiş ama rahim agzı yetmezlıgınden 21 haftalıkken kaybettım ogullarımı neyseeee şimdi ikinci allah bunu almayı nasip etsin kucagıma esterefom dan sonra kaçıncı gün transferiniz oldu

ben estrofem kullanmaya başladıktan 16 gün sonra transferim yapıldı

bu arada çok geçmiş olsun, inşallah bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarsın bu sefer

canım bugün doktordan geldim bebeklerim değil bebeğim artık benimle 5 haftalık.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız benim üç embriyodan biri tutundu allahtan hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah:)

canım bugün doktordan geldim bebeklerim değil bebeğim artık benimle 5 haftalık.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız benim üç embriyodan biri tutundu allahtan hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah:)
Allah bebeğini sağlıklla kucağına almayı nasip etsin ins...

benmde haftaya cumaya kadar transferm yapılacakmış net gün vermediler telefon bekliyorum inşallah bebişlerim hayata çözülürken buzları ölmezler ve annelerine sımsıkı tutunurlar onlara çok ihtiyacım var anne olmayı çok istiyoeum allah herkeze bu duyguya yaşatsın

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin :))))))))))) keseyi gördünüz öyleyse ne güzel,bende pazartesi kese için gidicem inşallh herşey yolundadır..

X