BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

bu arada ben muğlada yaşıyorum.. izmire gıdıp geliyorum tedavı için smyrna diye bir merkez.. ilgi alaka çok iyi çokta olumlu sonuç alan var ama benım kafamda ufak tefek sorular var merkezle ilgili bunu da gıttığımde konuşacağım..

amınnnn sagol canım allah razı olsun bılgılendırdıgın ıcın

merhaba arkadaşlar.bebişimin detaylı ultrasonu vardı.şükürler olsun rabbime herşey çok güzel.artık hareketlerinide daha rahat hissediyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar.bebişimin detaylı ultrasonu vardı.şükürler olsun rabbime herşey çok güzel.artık hareketlerinide daha rahat hissediyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canım hayırlı uğurlu olsun, vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin Allah... bende ayrıntılı ultrasonu yaptırdım şükür bir sorun yok, bebeğimin her hareketinde Allaha yalvarıyorum bu duyguyu herkese yaşatsın diye

günaydınnnnnnnnn arkadaşlar transferimin 6. günü bugün dün test yaptım tabiki dayanamayıp negatif çıktı 3 tane transfer edildi dua edin nolur artık kavuşayım bebeklerime

günaydınnnnnnnnn arkadaşlar transferimin 6. günü bugün dün test yaptım tabiki dayanamayıp negatif çıktı 3 tane transfer edildi dua edin nolur artık kavuşayım bebeklerime
canım az kalmıs salıya sabret ıns tutunur mınıkler

inşallah tutunurlarda ya bişey sorucam kaç günde tutunuyolarki bu bebişleryada kaçıncı gün biliyomusunuz acaba .allahım tutunsun meleklerim bana amin

canım dr dediğine göre ilk üç günde tutunuyorlarmış ama test için biraz sabırsız davranmışsın bide kaçıncı gün emb. minikler

canım dr dediğine göre ilk üç günde tutunuyorlarmış ama test için biraz sabırsız davranmışsın bide kaçıncı gün emb. minikler

5. gün embriyosu.ama bugün test yaptık kan testi 47.55 allahım sonunda oldu sana şükürler olsun rabbim dua edin de nolur ikinci testimde güzel çıkar

5. gün embriyosu.ama bugün test yaptık kan testi 47.55 allahım sonunda oldu sana şükürler olsun rabbim dua edin de nolur ikinci testimde güzel çıkar

Canım çok sevindim!!! Bu haberler bizi de çok mutlu ediyor. İnşallah katlanarak artar değerlerin ve sonuna kadar sağlıcakla bebeğin seninle olur!! Dualarımız seninle ...

işte oldu artık bende bebişlerim için gün sayıcam allahım çok mutluyum kızlar test yaptırdım 117.5 olmuş ikizde olabilirmiş inşallah 13 eylülde kese görmeye gidicez bakalım hayırlısı artık olmayan ve isteyen herkese nasip etsin allahım.:):):):)

canım hayırlı uğurlu olsun, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. valla ilaç gibi geldi bu haber uzun zamandır topikte güzel haber yoktu piti88 in doğal yolla hamile kalması dışında... benim 10. gün değerim 141 çıkmıştı, banada ikiz olabilir dediler ama tek minik benimle. Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu, kese ve kalp atışının ardından eklersin hamilelik takvimini sende

canım sagol ya benim bugun 9. gün de ben yanlış yazmışım degeri 141.5 inşallah bakaılm hayırlıs olur allah gönlümüze göre verir.aaaaaammmmmmmmmiiiiinnnnnnnnnnnnnn.hamilelik takvimini ben bilmiyorum ama sen anlatırsın bana o zaman öptümmmmmmmmm

Yihuuuuu!! Tebrikler canım! Hayırlı olsun! Kendine çoook dikkat et. Buz bebeklerle tutunma oranı yüksek ama diğer taze embriyolara göre de daha bir özen istiyorlar devamını getirmek için. Hamileliğin her dönemi riskli ama ilk 12 hafta sen yine de dediğim gibi daha bir dikkat et. O minik kalp atışlarını sen de duyarsın inşallah. Çok özel bir an. İnanamıyorsun gerçekten orda olduğuna. Allah kucağına almayı nasip etsin, Amin!

serenay her ne kadar yazmasamda takıp edıyorum topiği çok sevındım allah devamınıda getirsin.arkadaslarında dediği gibi dikkat et...tebrikler:)))

kızlar 2li testi ayın 7sine çektim...ay az kaldı bebişimi tekrar görmeye alllah bu duyguyu herkese yasatsın...kazasız belasız kucağımıza almak nasıp olsun...12.haftaya geldim çok şükür ama iki aydır üç dört kere sadece evden çıktım...hep istırhat ettım...kürtaj arkasına hamıle kalınca daha dıkkat etmek gerekıyomuş...onun için herseyı yaparım yeterkı benımle olsun....

Piticimmmm ne zamandır görmüyorduk seni topikte. Go9o verdi haberini ve çoook sevindik bu mucizeye! Dualarımız hep seninleydi, çok şükür kendiliğinden oldu. Tekrar tebrik ederim!!! Benimde bu cuma detaylı ultrasonum var inşallah sorun çıkmaz.. Haftalar ilerledikçe miniğini daha bir benimsiyorsun ve daha çok endişeleniyorsun. 22. haftam doldu, yarısını geçtik çok şükür. Çok mücadele ettik, inşallah sonuna kadar hep yüzümüz güler artık hepimizin..

nasil 22 haftan doldu canım ben bugün tam 23. haftaya girdim, sen benden 2 hafta sonraydın diye hatırladım???? ayrıntılıyı ben 20+3 te yaptırdım. insallah seninde bebişin sağlıklıdır. bebeğimin her tekmesinde dolan gözlerimle Allaha yalvarıyorum herkese yaşatsın bu duyguyu diye. sen ne durumdasın miniğin nasıl hareketlimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…