tatlım kaçıncı gunun bugun merak ettım senı nasıl gecıyo vakıt?
canım bugün 9. günüm, hiç belirti yok diye çok kafama takıyordum, dün işe başladım, iş yerinde biraz hareketliyim ondanmıdır nedir bilmem ama ara ara sağ kasığımda hafif batmalar oluyor, seviniyorum belkide bebişler tıklıyordur diye:) bakalım yarın aksam test yaptırmayı düşünüyorum aslında:)
canım bugün 9. günüm, hiç belirti yok diye çok kafama takıyordum, dün işe başladım, iş yerinde biraz hareketliyim ondanmıdır nedir bilmem ama ara ara sağ kasığımda hafif batmalar oluyor, seviniyorum belkide bebişler tıklıyordur diye:) bakalım yarın aksam test yaptırmayı düşünüyorum aslında:)
oooyyy oooyy oooyyy elifinie hayırlı olsun Allah sonuna kadar hayırlı eylesin.çookk güzel ya.İnşallah Rabbim bizede hayırlı zamanda nasip eder.İkizlere ve kendine iyi bak arkadaşım.Allaha emanet olun.Kızlarrr:) ikiz bizimkiler teyzeleri:) 4D resimlerini çektik kalplerini duyduk:) rabbim bu duyguyuuu bütünn kardeşlerime arkadaşlarıma yaşatsınnn inşaaaalllahhhhhh!!
Dualarım sizinle..bide kızlar transfer günü sayılmıyor malesef
yerim , öperim koklarım onları beeeeeen. Hayırlı uğurlu olsun uğur annemizKızlarrr:) ikiz bizimkiler teyzeleri:) 4D resimlerini çektik kalplerini duyduk:) rabbim bu duyguyuuu bütünn kardeşlerime arkadaşlarıma yaşatsınnn inşaaaalllahhhhhh!!
Kızlarrr:) ikiz bizimkiler teyzeleri:) 4D resimlerini çektik kalplerini duyduk:) rabbim bu duyguyuuu bütünn kardeşlerime arkadaşlarıma yaşatsınnn inşaaaalllahhhhhh!!
Kızlarrr:) ikiz bizimkiler teyzeleri:) 4D resimlerini çektik kalplerini duyduk:) rabbim bu duyguyuuu bütünn kardeşlerime arkadaşlarıma yaşatsınnn inşaaaalllahhhhhh!!
transfer gunu sayılmıyo tatlım yanı senın 8.gunun bugun azcık kalmış ya sabır...piticim senin yüzünden yarını bekliyorum:) yoksa ben bugün bile yapabilirdim aslında:) birde transfer gününü sayıyormuyuz yahu? ben saydım en azından:) 8 nisanda transferim bugün 9. gün değilmi
canım tebrikler.ne kadar güzel ya ...resimleri kalp atışları....darısı başımıza inşallahhh...gelecek mi o günler...
Ben diyodum kii.. O yüzlerce idrar testlerini yaparken allahım bir gün çift çizgiyi silikte olsa görebilecekmiyim..kalp atışı kese hayalini bile kuramazdım..ne günlerim geçti..ama bak bugun neler yaşadım:)
Rabbimden isteyince gerçekten veriyomuş..okadar dua ettim kii okadar ağladımki transfer yapılırken elimde tesbih vardı..sonra hergün ağladım dua ettim .. o vakit herşey Onun elinde..dualrımda Rabbim onlar sana emanet dedim kucagıma saglıklı bir şekilde almamı bana nasib et dedim.. Etti!.
Rabbim öyle büyükki.. Bugun onların güm güm kalp atışlarını duyunca daha iyi anladım.. Bak ezanlar okunuyo rabbim hepinize hepimize evlatlarımızı kucagımıza almayı nasib etsiinn.. Hiç kîmseyi yavrusuz koymasın.. Sakın ümidinizi kaybetmeyin nolurr!!
Ben hep olmadı dedim ..hep negatif düşündüm keşke güzel güzel yatsaydım :) keyif alsaydım:)
Hep sorun ettim herşeyi olmadı,tutmadı,belirtim yok, hiç bişey hissetmiyorum..ağladım ağladım.. Yinede bırakmadılr beni:)
Sizide bırakmıycaklar!
Rabbim dualrımızı kabul buyur..
Hepimizin yüzünü güldür..
kızlar geçen salı günü transfer oldum.Dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Moralimi kendi kendime bozdum.Ama zaman geçmek bilmiyor.Sanki hamile olsaydım hafif silik de olsa ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum. Sizce acele mi ediyorum acaba ? Doktor test günümü cumartesi olarak belirledi.4 günde herşey değişir mi dersiniz ? :18:
Canim benim idrarda 9 cu gun cok az silik cikti kanda 7 ci gun 2.36 cikti yani hic uzulmeee bunlari unut test gunun gercek degerdir bunlarla uzme kendini
canım sonucunu çok merak ediyorum.Ne yaptın dün akşam test yaptırdın mı ? Seninle aramızda bir gün biliyorsun :) Benim doktorum c.tesi tahlil yaptırmamı istedi.Ama seni çok merak ettim.Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
yok canım yaptıramadım, benim aslında test günüm 20 nisan seninkininde 21 nisan olması gerekiyor, ben bugün 11. gün diye hesaplıyordum ama bugün 10. gün9. günde bişey çıkmazsa moralim bozulmasın diye bugün yaptırcam, normalde heyecanlanıyordum nerdeyse 5. gün bile yaptırmak istiyordum testi ama simdi içimi bir korku kapladı, test yaptırmak istemiyorum gerçi kendimi hep olumsuza hazırladım, eğer pozitif çıkarsa neyaparım hiç bilmiyorum ama Allah korusun negatif çıkarsada zaten hazırım bu sonuca