- 10 Nisan 2010
- 362
- 4
hamiş arkadaşlar sizlere bir sorum var. bu gün transferimin 18 .günü ve çokkk şükür rabbime hamileyim.ama benim sağ kasığımdaki ağrı zaman zaman azalıp artarak devam ediyor ve kasıklarımdaki adet olacakmışım gibi olan ağrıda devam ediuor. bu ağrılar normal mi?çokkk korkuyorum tehlikeli bir durum belirtisi mi acaba.ne olur cevap verinnnnn
canım hamis degilim bi türlüde olamıyorum tüp yapılacaktı oda ertelendi bu aya bebislerim dondu bekliyolar beni bence kötü düsünme ki kötü olmasın bebişlernde senin olumsuz duygularını hissediyolar cünki bak ne güzel pozitifi bulmussun niye bıraksınlarki bebişin seni canım bol bol dua et hiç bişi olmaz sıkma canınıda
Merhaba kizlar bende donmus embroyolarla sali gunu transfer yaptirdim.Zaman gecmek bilmiyor.Tez zamanda yuce rabbim isteyen herkesin kucaklarini bos birakasin.dune kadar hicbiseyim yoktu ama bugun kasiklarimda agri hissediyorum.Umarim sonumuz guzel olur.Cumartesi gunu test gunum zaman nasil gececek bilmiyorum:44:
hayırlı olsun canım 1 gün var aramızda benim transferde pazartesi... bende hiçbir belirti yok maalesef endişe ediyorum ama umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum... bilgilerini verirsen tabloya senide ekleyelim
hayırlı olsun canım 1 gün var aramızda benim transferde pazartesi... bende hiçbir belirti yok maalesef endişe ediyorum ama umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum... bilgilerini verirsen tabloya senide ekleyelim
yine senin yazdıklarınla moral buldum meleğim... dediğin gibi herhangi bir belirti olmayınca hatta dün adet sancısına benzer sancıyı 10 dakikalığına yaşayınca moralim yerlere yapıştıKızlar ben bu topiğin transfer tarihi en erken olandım.. Ve çok şükür hamileyim .. Hiç bir belirtimin olmaması beni çıldırtıyordu.. Herkes burda yazıyodu , yok belim agrıyo yok kasıgım.. Midem bulanıyor başım dönüyor.. Bende tık yokk:)) kafayı yedim sonra öğrendim hamileyim ve değerim 1899 :) yani bu değerle bile belirti yaşamadım.. Hatta şuan 6+4 haftalığım daha yeni 2 gündür midem fazlasıyla bulanıyor..panik yapmayın sakin olun bol bol dua edin.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu yolda:)
yine senin yazdıklarınla moral buldum meleğim... dediğin gibi herhangi bir belirti olmayınca hatta dün adet sancısına benzer sancıyı 10 dakikalığına yaşayınca moralim yerlere yapıştıbugün işe başladım, gayet moralsizim ama yazdıklarını okuyunca inan belkide tutmuştur demeye başladım... nasil gidiyor senin hamileliğin?
insallah canımmm. ya ilkinde çok dikkat ettim, bunda 1 hafta evde yattım, bugün işe başladım psikolojim düzeldi en azından işle güçle uğraşıncaCanım sen daha iyi bilirsin ama keşke hemen başlamasaydın işe. Biraz daha dinlenme imkanın varsa dinlen. Ben ilkinde hemen ayaklanmıştım ve maalesef olumsuz sonuçlandı. Bu sefer 10 gün daha dikkatli olmaya çalışacağım. Tabii olacağı varsa her türlü olur ama yinede transfer sonrası süreç çok önemli. Arkadaşım nerdeyse 10 gün boyunca hiç kalkmadan yattı ve iki embriyodan biri tuttu. Şimdi 2 aylık bir oğlu var. İnşallah biz de o günleri göreceğiz. Pozitif sonuçlanınca bundan sonra açacağın topik başlığını düşün :) Hepimiz yine orda oluruz inşallah.
kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisan.10 mayıs gibi sonuçlar belli olur sanırım birbirimize bolca dua edelim.allah bu duyguyu bize tattirsın inşallah.sevgiler...
kızlar topiğin keyfini kaçırmak istemem ama benim bebişler önce degerlerde düşüşe geçti dünde kanamam başladı artık hamiş değilim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...listede düzenleme yaparsanız hberiniz olsun istedim...
kızlar topiğin keyfini kaçırmak istemem ama benim bebişler önce degerlerde düşüşe geçti dünde kanamam başladı artık hamiş değilim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...listede düzenleme yaparsanız hberiniz olsun istedim...
canım okudum daha önce başka topikten ama yinede umut ediyordum herşey düzelmiştir diye, hayırlısı olsun inşallah çok üzüldüm, Rabbim inşallah yeni tedavinde Rabbim hayırlı sağlıklı evlatları nasip eder sana...kızlar topiğin keyfini kaçırmak istemem ama benim bebişler önce degerlerde düşüşe geçti dünde kanamam başladı artık hamiş değilim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...listede düzenleme yaparsanız hberiniz olsun istedim...