BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Canım ben senden daha heyecanlıyım sonucun konusunda, hadi inşallah birlikte kavuşacağız miniklerimize. Ben de ilk denemede test gününü beklerken sabırsızlanıyordum, test günü gelincede ayaklarım gitmek istemedi bir türlü. Kanı verdikten sonra içime bir ateş düştü ve olmayacağını biliyordum o an. Çok garip bir duygu. Ama inşallah buz bebeklerimizle bu sefer yüzümüz gülecek. Sabırsızlıkla bekliyoruz pozitif sonucunu. Sonrada şenlik var bu topikte :)
inşallah canım ya bende ilkinde aynıydım içime doğmuştu, bunda içime doğan bişey yok nötr üm ama korkuyorum....

yok canım yaptıramadım, benim aslında test günüm 20 nisan seninkininde 21 nisan olması gerekiyor, ben bugün 11. gün diye hesaplıyordum ama bugün 10. gün:KK43: 9. günde bişey çıkmazsa moralim bozulmasın diye bugün yaptırcam, normalde heyecanlanıyordum nerdeyse 5. gün bile yaptırmak istiyordum testi ama simdi içimi bir korku kapladı, test yaptırmak istemiyorum:KK43: gerçi kendimi hep olumsuza hazırladım, eğer pozitif çıkarsa neyaparım hiç bilmiyorum ama Allah korusun negatif çıkarsada zaten hazırım bu sonuca

Evet benim 21 nde yaptirmam lazim ama pazara geliyor diye doktorum c.tesi yaptir dedi.Benimde dunden beri icimde olumsuz hisler var.Sanirim tutmadi oncekinde yasadigim hcbir belirtiyi yasamiyorum.Zaten kendimide bende senin gibi olumsuza alistirmis durumdayim.Hayirlisi canim elden bisey gelmiyor.Allah emeklerimizi bosa cikarmaz umarim.Ama sen yinede sonucdan haberdar et:))Iyi dusun iyi olsun canim....

Kızlar bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim, hatta foruma ne yazacağımı bile düşünmüştüm, kesin negatifti çünkü ama niye içimde bir rahatlık vardı anlamıyordum sonucu öğrenene kadar . çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbim tamamına erdirir inşallaaaaaaah. burda kafanızın etini yedim, belirtim yok vs diye Allah razı olsun hepinizden destek oldunuz hep bana. inşallah hayırla kucağımada almayı nasip eder Rabbim

Kızlar bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim, hatta foruma ne yazacağımı bile düşünmüştüm, kesin negatifti çünkü ama niye içimde bir rahatlık vardı anlamıyordum sonucu öğrenene kadar . çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbim tamamına erdirir inşallaaaaaaah. burda kafanızın etini yedim, belirtim yok vs diye Allah razı olsun hepinizden destek oldunuz hep bana. inşallah hayırla kucağımada almayı nasip eder Rabbim

canım, seni ilk tebrik edeen oluyorum sanırım,,,,, Allah tamamına erdirsin, sağllıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,,,, ben pazartesi günü negatif almıştım, darısı başıma ve isteyen herkesin başına,,, inşallah değerin kat be kat artar........ Allaha emanet ol, kendine dikkat et......:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

süpeeeerrrrr çok sevindimmmm. Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah canım.Çok sevindim :)

Canım Benimmm TEBRİK EDERİMMM!!! İşte bu harika bir haber. Heyecanla bu satırları yazmanı bekliyordum!! İnsanın hiç tanımadığı biri için sevinmesi, mutluluktan gözlerinin dolması ne garip. Bana da moral oldu bu. Galiba buz bebekler bize şans getirecek :) Değerin kaç çıktı canım? Sanırım iki tane transfer etmişlerdi sana, bakalım kaç minik seninle. Çok şükür en zor günleri atlattın, umarım bundan sonra her şey yolunda gider ve sağ salim alırsın miniklerini kucağına. Eee hadi darısı başıma bakalım :) Yarın doktora gideceğim ben de, transfer günüm net belli olur artık. Beni unutmayın bu topikteeee!!! Desteğinize ihtiyacım olacak..

ayyy bi buz bebiş daha mı geliyor :))

canım benimmmm, sevgili g090 gözünaydın arkadaşım.. Rabbimin mucizesi işte. hiç beklemediğin ummadığın anda sana gönderiyor yeterki o ol desin.... Mucizen devam etsin ve Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin. Bu mübarek cuma gününde el açıp bebek isteyen herkesin duaları kabul olsun inşallah...

Ayyyy:)) biliyodummm:)) rabbim kucagına almayı nasib etsinn canımm arkadaşımm:))) hadi bakalım hayırlısıı.. Kaç çıktı değerinn? Oh beee:)) allahıma şükürler olsun yüce rabbim isteyen herkese nasib etsinn:) g090cmm:) güzell annii:)
Buradakiler duysun görsün bir örnek daha işte belirti aramayın.. 7. Haftamdayım daha yeni başladı mide bulantılarım.. Sabırlı olunn hepimizin hayali gerçekleşicek rabbim dualarımızı asla geri çevirmezz

ahhhhhh canimm benim esini ve seni tebrik ediyorum rabbim tamamini erdirsin :KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım çokkkkkkk güzel haber.Allah sağlıkla devamını nasip etsin.şükür rabbime. şimdi güzel güzel süsle adını.bu arada değerin kaç?canım...:KK49::KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK19:

kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, sizlerin sonuçlarınıza ben nasıl sevindiysem sizlerin de benim sonucuma sevindiğinizi biliyorum. Allahım transfer bekleyen arkadaşlarıma da yardım etsin, kendi sonucumu aldığımda da hala da dua ediyorum hepimiz için ve sonsuza kadar da isteyen herkese Allahım bu duyguyu nasip etsin diye dua edeceğim. 10. gün değerim 141 çıktı, ama dondurulmuşlarda zaten yüksek çıkıyormuş değer tutunca, yarın tekrar tahlil yaptıracağım ikiz olup olmadığı belli olacak. hepinize gerçekten sonsuz teşekkürler , burada kurduğumuz kardeşliklerin devam etmesini dilerim... ELİFİNİE sana ne kadar teşekkür etsem az, sen benim en daraldığım zamanda en karamsar anımda ışık oldun, Allahım senden razı olsun... NİLLİNA canım beniim, seni kendime benzetiyorum:) inşallah sonucun benimkinden daha iyi çıkar:) ALISALIS inşallah seninde güzel haberlerini alacağız meleğim. buradaki arkadaşlar pozitiflerini yazdıklarında bende acaba birgün hamiş yazarmıyım diyordum, Rabbim pozitifi nasip etti, inşallah kucağımıza da verir, kendimi o kadar kötü habere odaklamışımki hala sevinemiyorum, hiç pozitif planı yapmamışım, aptal gibiyim, daha doğrusu korkularım var hepinizin taşıdığı korkularım, Allah yardımcımız olsun. hepinize teşekkür ediyoruuuuuum.

kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, sizlerin sonuçlarınıza ben nasıl sevindiysem sizlerin de benim sonucuma sevindiğinizi biliyorum. Allahım transfer bekleyen arkadaşlarıma da yardım etsin, kendi sonucumu aldığımda da hala da dua ediyorum hepimiz için ve sonsuza kadar da isteyen herkese Allahım bu duyguyu nasip etsin diye dua edeceğim. 10. gün değerim 141 çıktı, ama dondurulmuşlarda zaten yüksek çıkıyormuş değer tutunca, yarın tekrar tahlil yaptıracağım ikiz olup olmadığı belli olacak. hepinize gerçekten sonsuz teşekkürler , burada kurduğumuz kardeşliklerin devam etmesini dilerim... ELİFİNİE sana ne kadar teşekkür etsem az, sen benim en daraldığım zamanda en karamsar anımda ışık oldun, Allahım senden razı olsun... NİLLİNA canım beniim, seni kendime benzetiyorum:) inşallah sonucun benimkinden daha iyi çıkar:) ALISALIS inşallah seninde güzel haberlerini alacağız meleğim. buradaki arkadaşlar pozitiflerini yazdıklarında bende acaba birgün hamiş yazarmıyım diyordum, Rabbim pozitifi nasip etti, inşallah kucağımıza da verir, kendimi o kadar kötü habere odaklamışımki hala sevinemiyorum, hiç pozitif planı yapmamışım, aptal gibiyim, daha doğrusu korkularım var hepinizin taşıdığı korkularım, Allah yardımcımız olsun. hepinize teşekkür ediyoruuuuuum.

Canim hayirlisi olsun tek cift farketmez ama sende ikizzzz gozukuyor hadi bakalimmmm insallahhhh

Arkadaşlar bugün doktora gittim, transfer günüm çok şükür belli oldu. 24 nisan hayırlısıyla bakalım. Igneler bugün itibari ile başladı :KK43: Transfer oluncaya kadar progestan iğne vurulacağım, daha sonrada kan sulandırıcı iğne verecekmiş. Pıhtılaşmaya yatkınlık tespit edilmişti çünkü ben de. 5 tane dondurulmuş embriyomuz var ve bunun iki tanesi 5. gün embriyosu, doktorumuz durumlarının iyi olduğunu söyledi. Inşallah sorunsuz çözülürler. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorumuz ama ben ilaçların etkisindenmidir çok duygusal hissediyorum kendimi. Eve gelince gözlerim doldu, ağlamaya başladım. Ah bu hormonlar. Umarım bu sefer buz bebekler sıkı sıkı tutunur bana. Benim içinde dua edin lütfen... Bu arada bugün klinik dolup dolup taşıyordu yine arkadaşlar, doktorlar nefes almadan çalışıyorlar. Bu tedaviye başlayıncaya kadar bu kadar çok talebin olduğunu bilmiyordum, Allah hepimize yardım etsin...

kızlar mrb benide aranıza alırmısınız ben 3 asılama yaptırdım sonuç negatif laporoskaopi oldum ve dr tüp bebek ten baska caremiz yok dedi martta basladım ama transfer rahim duvarı inceliğinden dolayı iptal edildi tabi çok kötü oldum onları orda bırakıp gelmek çok kötü etkiledi beni:26::26::26::26: bebişlerim donduruldu şimdi ilaç kullanıyorum dr adetin 4 günü 3 milim dedi kalınlığa ama takma kafana ilaçla kalınlasır dedi estrofrem evucap coraspin glifor ve folbiol kullanıyorum suan bakalım persembe kontrol var o zaman belli olucak transferin yapılıp yapılmayacagı inşallah kalınlaşmıstır ve bebişlerim yerlerini sevip tutunurlar annelerine inşallah

kızlar mrb benide aranıza alırmısınız ben 3 asılama yaptırdım sonuç negatif laporoskaopi oldum ve dr tüp bebek ten baska caremiz yok dedi martta basladım ama transfer rahim duvarı inceliğinden dolayı iptal edildi tabi çok kötü oldum onları orda bırakıp gelmek çok kötü etkiledi beni:26::26::26::26: bebişlerim donduruldu şimdi ilaç kullanıyorum dr adetin 4 günü 3 milim dedi kalınlığa ama takma kafana ilaçla kalınlasır dedi estrofrem evucap coraspin glifor ve folbiol kullanıyorum suan bakalım persembe kontrol var o zaman belli olucak transferin yapılıp yapılmayacagı inşallah kalınlaşmıstır ve bebişlerim yerlerini sevip tutunurlar annelerine inşallah

canım hoş geldin aramıza.sakın kötü düşünme.bende opuda sonra 2 ay bekledim transfer için .bende çok üzülmüştüm ama sağolsun arkadaşlar bana hep moral verdi.şimdi hamişim darısı isteyen herkesin başına.rahim duvarı kalınlaştırmak için bol bol nar ye ...güzel haberler alacağından eminim. birde bol bol dua et.herşey Rabbimden o isterse herşey olur.

Arkadaslar bugun test yaptirdim ve sonuc POZITIFFFFFFFFF::)))))Hala inanamiyorum cunku hic umudum yoktu cunku hic belirtim yoktu:))Test sonucum 167,2 cikti.Artik pazartesi gunu dokturumuzun degerlendirmesini alacam:))Bence bu topik hepimize ugurlu gedi:)))

Arkadaslar bugun test yaptirdim ve sonuc POZITIFFFFFFFFF::)))))Hala inanamiyorum cunku hic umudum yoktu cunku hic belirtim yoktu:))Test sonucum 167,2 cikti.Artik pazartesi gunu dokturumuzun degerlendirmesini alacam:))Bence bu topik hepimize ugurlu gedi:)))

Canımmmm Hayırlı uğurlu olsun!!!! Seni merak etmeye başlamıştım, çok şükür güzel haber geldi!!! Bu buz bebeklerle hamile kalma oranı daha yüksek sanırım. Sağ salim kucağına alırsın yavrularını inşallah. Bundan sonraki gelişmelerden de haberdar edin bizleri lütfen...

Canım hoş geldin aramıza. Bu topik uğurlu topik. Çoğu arkadaşımız hamile kaldı maşallah. Hiç üzülme senin ve miniklerin için de doğru zaman vardır elbet. Benim ocak ayında yaptırdığım ilk tüp bebek denemem negatif ile sonuçlanmıştı. Olacağına çok inandırdığım için kendimi tekrar toparlanıp ayağa kalkmam zor oldu. 2 ay aradan sonra buz bebeklerimizle yola devam etmeye karar verdik. Bu çarşamba transferim var. Hakkımızda hayırlısı, bu sefer daha rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah bizlerde pozitif sonuçlarımızı paylaşırız burada.. Sende gelişmelerden haberdar et bizi lütfen..

Oooo canim hayirlisi olsunn esini ve seni tebrik ediyorum darisi diger bekleyen ve isteyen kardeslerime

X