kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, sizlerin sonuçlarınıza ben nasıl sevindiysem sizlerin de benim sonucuma sevindiğinizi biliyorum. Allahım transfer bekleyen arkadaşlarıma da yardım etsin, kendi sonucumu aldığımda da hala da dua ediyorum hepimiz için ve sonsuza kadar da isteyen herkese Allahım bu duyguyu nasip etsin diye dua edeceğim. 10. gün değerim 141 çıktı, ama dondurulmuşlarda zaten yüksek çıkıyormuş değer tutunca, yarın tekrar tahlil yaptıracağım ikiz olup olmadığı belli olacak. hepinize gerçekten sonsuz teşekkürler , burada kurduğumuz kardeşliklerin devam etmesini dilerim... ELİFİNİE sana ne kadar teşekkür etsem az, sen benim en daraldığım zamanda en karamsar anımda ışık oldun, Allahım senden razı olsun... NİLLİNA canım beniim, seni kendime benzetiyorum:) inşallah sonucun benimkinden daha iyi çıkar:) ALISALIS inşallah seninde güzel haberlerini alacağız meleğim. buradaki arkadaşlar pozitiflerini yazdıklarında bende acaba birgün hamiş yazarmıyım diyordum, Rabbim pozitifi nasip etti, inşallah kucağımıza da verir, kendimi o kadar kötü habere odaklamışımki hala sevinemiyorum, hiç pozitif planı yapmamışım, aptal gibiyim, daha doğrusu korkularım var hepinizin taşıdığı korkularım, Allah yardımcımız olsun. hepinize teşekkür ediyoruuuuuum.