BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Canım bak bu sefer daha rahat bir süreçten geçiyoruz. 35 tane igne yemistim geçen sefer ve bünyem alt üst olmustu. Umutsuz olmayalım, olmazsa da Allahın bilecegi iş. Allah unutturacak acı vermesin. Ben de beklemeyip 10. gün yaptırmayı planlıyorum. Ama benim daha yolum uzun hele bi transfer olsunda. Inşallah sen de hamile kalacaksın ama sonra unutmayın beni buralarda! Ben 5 mayıs gibi ögrenecegim. Geçermi ki zaman, çok heyecanlıyım yine..

olumsuz düşünme lütfen her şey güzel olacak diye düşün belirti yok , hissetmiyorum vs vs nedenlere takılma hamile olanlar bili ilk ayda hemen belirti yaşamıyor .. . hissetmekte aynı şekilde . rabbim en umutsuz zamanında kuluna yetişirmiş. sadece dua et. gerisi yaratanın taktiri .

tebrik ederimm bebeğinizi inşş kucağına sağlıkla alırsın. darısı başımıza inş..

tavsiyen için sagol canım hamile anne adayının tavsiyesi bi başka allah mutluluğunu artırsın. dua et bizim içindee. olur mu

tranferiniz oldumu sizin. ben pazartesi transferim varda merak ettim seni şimdi 5 mayıs belli olcek yazmışsın

tranferiniz oldumu sizin. ben pazartesi transferim varda merak ettim seni şimdi 5 mayıs belli olcek yazmışsın

Hayır canım, transferim olmadı, benim yolum daha çok uzun, yeni başladım tedaviye. Doktorum çizelge vermisti, o programa göre 25 nisan tranfer gibi görünüyor, 5 mayıs gibide sonucu ögrenirim sanırım. Geçmez bu zaman.. Sanada şimdiden hayırlı olsun, pazartesi kavuş miniklerine insallah.

kızlar progestan ve clexane kullanıyorum (iğne) hamile kalınca da mı kullanıyorsunuz iğneleri, benim diğer tedavinin yaraları düzelmeden bunları yaptırmaya başladımya dönemiyorum bile yahu:)

kızlar progestan ve clexane kullanıyorum (iğne) hamile kalınca da mı kullanıyorsunuz iğneleri, benim diğer tedavinin yaraları düzelmeden bunları yaptırmaya başladımya dönemiyorum bile yahu:)

Günaydın canlar :)) g090, canım ben iğne kullanmıyorum doktoruna söylesen canım (

Günaydın canlar :)) g090, canım ben iğne kullanmıyorum doktoruna söylesen canım (
canım doktorlarla konuşabiliyormuyuzki benim doktor garantici hem fitil hem iğne kulanıyorum progestan, birde bende kan pıhtılaşması varmı yokmu bakmadan kan sulandırıcı clexane verdi göbekten yapılan iğnelerden, sizlerde kullanıyormusunuz?

@Ben estrofem kullanıyorum günde 5 tane..
@crınone jel günde 2 kere
@folbiol folik asit günde 1 kere
@osteocare magnezıum günde 1 kere
@b12, b1,b6 vitamin
@corasprin günde 1

Hamileliğin 6 haftası hala devam ilaçlara

tadavin rayırlı olur inş.. Bende gecmez diye düşünüyodum ama 2 günçük kaldı transfere aslında iş transferden sonrasında . Onu beklemek zor. Ama sabır işi bizimki hayırlısıyla bebiş olsunda beklerizz..

Kadavradan nakil ile hamile kaldı

DÜNYA TIP LİTERATÜRÜNE GİRDİLER

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan Derya Sert'e yapılan embriyo transferinde başarı sağlandı. Daha önce birçok ülke doktorlarının canlı vericiden denediği fakat başarılı olamadığı rahim naklini kadavradan alarak gerçekleştiren ve dünya tıp literatürüne giren ekip, geçen 31 Mart'ta embriyo transferi işlemini başlatmış, bunu 2 Nisan Salı günü kamuoyuna açıklamıştı.

Dünyada bir ilk
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Estetik Rekonstrüktif Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan 23 yaşındaki Derya Sert'e embriyo transferinin başarılı olduğu ve hamile olduğu bildirildi.

Antalya'da 8 Ağustos 2011'de 7 saat süren operasyon sonunda dünyanın ilk kadavradan rahim nakli yapılan 23 yaşındaki Derya Sert'in başlatılan embriyo transferinin ardından hamile kaldığı açıklandı. Sert, bu yolla hamile kalan ilk kadın olarak tıp literatürüne geçti.

@Ben estrofem kullanıyorum günde 5 tane..
@crınone jel günde 2 kere
@folbiol folik asit günde 1 kere
@osteocare magnezıum günde 1 kere
@b12, b1,b6 vitamin
@corasprin günde 1

Hamileliğin 6 haftası hala devam ilaçlara

ne güzel canım ya senin kullandığın ilaçlar vitamin ağırlıklı.. günde 3 estrofem, 2 deltacortil, 1 progestan iğne, 1 progestan fitil, bir clexane iğne ve folik asit kullanıyorum

neredesiniz hatunlar.işten ancak fırsat buldum.özledim sizleri.değerim şükür katlanmış.22 nisanda kontrole gideceğim .hayırlısı ile bebişin ya da bebişlerin keselerini görmeye.bir sorum olacak bu muayenede vajinal mi olacak bilgisi olan var mı?

canım benim de ilaçlarım çok değil.
günde iki kere crinone jel.
günde 3 tane estrofem.
1 tane coraspirin
1 tane elevit
senin dr ne yapmış öyle.hem jel hem iğne.ama vardır bir bildiği canım sabır...

canım hayırlı olsun değerin:) bakalım kalp atışlarını duyunca ne yapacaksın, bana en duygusal an o an gibi geliyor

canım hayırlı olsun değerin:) bakalım kalp atışlarını duyunca ne yapacaksın, bana en duygusal an o an gibi geliyor

canım hayırlısı ile tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin.henüz hamişlikten birşay anlamadım.inşallah rabbim kesesini de kalp sesinide duymayı hepimize nasip eder.

kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisan.10 mayıs gibi sonuçlar belli olur sanırım birbirimize bolca dua edelim.allah bu duyguyu bize tattirsın inşallah.sevgiler...

kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisan.10 mayıs gibi sonuçlar belli olur sanırım birbirimize bolca dua edelim.allah bu duyguyu bize tattirsın inşallah.sevgiler...

hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz...

hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz...

teşekkürler canım.inşallah güzel haberlerimi paylaşırım.5 ya da 6.gün embriyosu diye biraz umutluyum inşallah çözüldükten sonra gelişim gösterir.ve annesine sıkıca sarılır yavrum.senin sonuç ne zaman?

Kizlar rabbim hayirli haber vermeniz dilegiyle dualarimiz sizinleee su mubarek kuylu dogum haftasi hurmetine rabbim kucaklariniz bis birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…