kızlar bu sefer 12 günü beklemeyi düşünmüyorum, kaçıncı günde test yaptırsam acaba??? niyedir bilmiyorum am bu sefer ilk transferimdekinin 1/10 kadar bile umutlu heyecanlı değilim, ilkinde yaşadığım hayal kırıklığından sonra sanırım böyle bir ruh haline girdimbaşıma gelen her türlü felakette bile umudunu yitirmeyen ben, niye hayatta en istediğim şey için umut besleyemiyorum bu sefer ya tek tesellim topikteki hamişler...
kızlar bu sefer 12 günü beklemeyi düşünmüyorum, kaçıncı günde test yaptırsam acaba??? niyedir bilmiyorum am bu sefer ilk transferimdekinin 1/10 kadar bile umutlu heyecanlı değilim, ilkinde yaşadığım hayal kırıklığından sonra sanırım böyle bir ruh haline girdimbaşıma gelen her türlü felakette bile umudunu yitirmeyen ben, niye hayatta en istediğim şey için umut besleyemiyorum bu sefer ya tek tesellim topikteki hamişler...
Canım bence yaptırma negatif sonuç alabilirsin gününden önce test yapacağn için. Ayrıca insanda hayal kırıklığı olunca umudu kırılır ama umudunu kaybetme lütfen.. Ayrıca bol dua et nolur vardır elbet vakti zamanı. şimdi sana konuşmadı kolay diyeceksin ama bunların aynısı bende yaşadım be canım(
transferden sonra ne yaptığının ne yediğinin ne içtiğinin hiç önemi yok sadece POZİTİF DÜŞÜNÜN...bebeğinize dikkatınızı verip onunla konusun kalmasını ısteyın...MUTLU OLUN...mutlu davranın...mutlu hissedin...BOL BOL BEN SUAN HAMILEYIM VE OYLEDE KALICAM diyin...Allahtan dualarla dileyip isteyın...ben duygu durumunun gücüne inananlardanım...
Canım bak bu sefer daha rahat bir süreçten geçiyoruz. 35 tane igne yemistim geçen sefer ve bünyem alt üst olmustu. Umutsuz olmayalım, olmazsa da Allahın bilecegi iş. Allah unutturacak acı vermesin. Ben de beklemeyip 10. gün yaptırmayı planlıyorum. Ama benim daha yolum uzun hele bi transfer olsunda. Inşallah sen de hamile kalacaksın ama sonra unutmayın beni buralarda! Ben 5 mayıs gibi ögrenecegim. Geçermi ki zaman, çok heyecanlıyım yine..
tranferiniz oldumu sizin. ben pazartesi transferim varda merak ettim seni şimdi 5 mayıs belli olcek yazmışsın
kızlar progestan ve clexane kullanıyorum (iğne) hamile kalınca da mı kullanıyorsunuz iğneleri, benim diğer tedavinin yaraları düzelmeden bunları yaptırmaya başladımya dönemiyorum bile yahu:)
canım doktorlarla konuşabiliyormuyuzkiGünaydın canlar :)) g090, canım ben iğne kullanmıyorum doktoruna söylesen canım(
canım doktorlarla konuşabiliyormuyuzkibenim doktor garantici hem fitil hem iğne kulanıyorum progestan, birde bende kan pıhtılaşması varmı yokmu bakmadan kan sulandırıcı clexane verdi göbekten yapılan iğnelerden, sizlerde kullanıyormusunuz?
hayır canım, transferim olmadı, benim yolum daha çok uzun, yeni başladım tedaviye. Doktorum çizelge vermisti, o programa göre 25 nisan tranfer gibi görünüyor, 5 mayıs gibide sonucu ögrenirim sanırım. Geçmez bu zaman.. Sanada şimdiden hayırlı olsun, pazartesi kavuş miniklerine insallah.
@Ben estrofem kullanıyorum günde 5 tane..
@crınone jel günde 2 kere
@folbiol folik asit günde 1 kere
@osteocare magnezıum günde 1 kere
@b12, b1,b6 vitamin
@corasprin günde 1
Hamileliğin 6 haftası hala devam ilaçlara
canım hayırlı olsun değerin:) bakalım kalp atışlarını duyunca ne yapacaksın, bana en duygusal an o an gibi geliyorneredesiniz hatunlar.işten ancak fırsat buldum.özledim sizleri.değerim şükür katlanmış.22 nisanda kontrole gideceğim .hayırlısı ile bebişin ya da bebişlerin keselerini görmeye.bir sorum olacak bu muayenede vajinal mi olacak bilgisi olan var mı?
canım hayırlı olsun değerin:) bakalım kalp atışlarını duyunca ne yapacaksın, bana en duygusal an o an gibi geliyor
neredesiniz hatunlar.işten ancak fırsat buldum.özledim sizleri.değerim şükür katlanmış.22 nisanda kontrole gideceğim .hayırlısı ile bebişin ya da bebişlerin keselerini görmeye.bir sorum olacak bu muayenede vajinal mi olacak bilgisi olan var mı?[/QUOTE
çok sevindim arzucum Allah tamamına erdirsin.Evet cnm 12. haftaya kadar Vajinadan bakıyolarmış.
kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisan.10 mayıs gibi sonuçlar belli olur sanırım birbirimize bolca dua edelim.allah bu duyguyu bize tattirsın inşallah.sevgiler...
hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz...