Canımmmm Hayırlı uğurlu olsun!!!! Seni merak etmeye başlamıştım, çok şükür güzel haber geldi!!! Bu buz bebeklerle hamile kalma oranı daha yüksek sanırım. Sağ salim kucağına alırsın yavrularını inşallah. Bundan sonraki gelişmelerden de haberdar edin bizleri lütfen...
Oooo canim hayirlisi olsunn esini ve seni tebrik ediyorum darisi diger bekleyen ve isteyen kardeslerime
canım hoş geldin aramıza.sakın kötü düşünme.bende opuda sonra 2 ay bekledim transfer için .bende çok üzülmüştüm ama sağolsun arkadaşlar bana hep moral verdi.şimdi hamişim darısı isteyen herkesin başına.rahim duvarı kalınlaştırmak için bol bol nar ye ...güzel haberler alacağından eminim. birde bol bol dua et.herşey Rabbimden o isterse herşey olur.
Canım hoş geldin aramıza. Bu topik uğurlu topik. Çoğu arkadaşımız hamile kaldı maşallah. Hiç üzülme senin ve miniklerin için de doğru zaman vardır elbet. Benim ocak ayında yaptırdığım ilk tüp bebek denemem negatif ile sonuçlanmıştı. Olacağına çok inandırdığım için kendimi tekrar toparlanıp ayağa kalkmam zor oldu. 2 ay aradan sonra buz bebeklerimizle yola devam etmeye karar verdik. Bu çarşamba transferim var. Hakkımızda hayırlısı, bu sefer daha rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah bizlerde pozitif sonuçlarımızı paylaşırız burada.. Sende gelişmelerden haberdar et bizi lütfen..
Kızlar bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim, hatta foruma ne yazacağımı bile düşünmüştüm, kesin negatifti çünkü ama niye içimde bir rahatlık vardı anlamıyordum sonucu öğrenene kadar . çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbim tamamına erdirir inşallaaaaaaah. burda kafanızın etini yedim, belirtim yok vs diye Allah razı olsun hepinizden destek oldunuz hep bana. inşallah hayırla kucağımada almayı nasip eder Rabbim
taze anne cok sevındım maşallah allah kucağınada aldırsın...Arkadaslar bugun test yaptirdim ve sonuc POZITIFFFFFFFFF::)))))Hala inanamiyorum cunku hic umudum yoktu cunku hic belirtim yoktu:))Test sonucum 167,2 cikti.Artik pazartesi gunu dokturumuzun degerlendirmesini alacam:))Bence bu topik hepimize ugurlu gedi:)))
Arkadaşlarrrr yarın transfer günüm. Uyuyamadım bu sabah 6 gibi uyandım, şimdiden heyecanlanmaya başladım. Lütfen benim içinde dua edin yarın buna ihtiyacım olacak. Sağ salim alıp geleyim inşallah ben de miniklerimi. Umarım iyi bir şekilde çözünür minikler ve transfer iptal olmaz. Haydi hayırlısı bakalım...
canım ben iki transferimde de 5 gün aldım, ama klinikteki başka bir bayan 10 gün verirseniz iyi olur deyince ona 10 gün verdilerkızlar transferden sonra kaç gün rapor veriyorlar var mı bilginiz?
tatlım sakin ol ve transferden sonra sürgü kullan tuvalete kalkma karnından güç alma uzanma gerınme sol tarafına yat ınşallah on gune hayırlı haberlerın gelicek:)
canım ben iki transferimde de 5 gün aldım, ama klinikteki başka bir bayan 10 gün verirseniz iyi olur deyince ona 10 gün verdiler
Tatlım bugün senin için dua ediyorum, insallah Rabbim miniklerinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar, bende listeye bir hamiş daha eklerim:)[/QUOTE]Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu sefer daha dikkatli olmaya çalışacağım bakalım. Bugün kuzenim geldi, dolu dolu eğlenceli bir gün geçirdim. Pek düşünmedim yarını iyi oldu. Stres yok, panik yok diyorum kendi kendime, bakalım yarın bunu uygulayabilecekmiyim. İnşallah olumlu sonuçlanır ve güzel haberler verebilirim ben de size.. Şimdiden çok teşekkürler dostluğunuz, desteğiniz için... Haydi bismillah.. Macera başlıyor.. :)
Yaa listeye baktım biraz önce maşallahı var bu topiğin allah nazarlardan korusun güzel gidiyoo... Banada uğur getirmeniz için beni de listeye eklermisiniz. 1 yıldır neredeyse üyeyim ve topikleri takip ediyorum ama hiç yapılan listeye eklenmedi ismim benimde bu yönde bir talebim olmamıştı ama acaba bu sfer eklesek te uğurlu gelse nasıl olur ? Yaşım 31 - ankada tüp bebek - 5. denemem olacak. Aslında tedaviye Mart'ta toplanmıştı yumurtalar ama transfer yapılmadı .5 tane dondurulmuş embriyom var. Yani 5 tane buz bebeğim var. Dün doktora gittim adetimin 3. günüydü.Transfer için startı verdik. Estrofem ve bant kullanıyorum . 1 Mayısta tekrar kontrole gidicem. Mayıs ayının ilk haftasında transfer olur diye düşünüyorum malum 5. dneme olacağından bizde tecrübeliyiz artık)))
Hadi beni de ekleyin listeye uğurlu gelsin bana da :))
Canım seni mart ayından hatırlıyorum. benim transferim olmuştu ama kimyasalla sonuçlandı maalesef.
ohss mi olmuştun sen? yanlış mı hatırlıyorum
ben fatihte tedavi oldum. kala kala 2 embriyom kaldı. bakalım onlarda sağlıklı bi şekilde çözülecek mi:44:
bugün benimde 3. günüm. doktorum gelecek ay yapalım dedi ama ben konuşup bu ay yapayım diyorum.
sen nerde tedavi oluyordun canım?
Yaa listeye baktım biraz önce maşallahı var bu topiğin allah nazarlardan korusun güzel gidiyoo... Banada uğur getirmeniz için beni de listeye eklermisiniz. 1 yıldır neredeyse üyeyim ve topikleri takip ediyorum ama hiç yapılan listeye eklenmedi ismim benimde bu yönde bir talebim olmamıştı ama acaba bu sfer eklesek te uğurlu gelse nasıl olur ? Yaşım 31 - ankada tüp bebek - 5. denemem olacak. Aslında tedaviye Mart'ta toplanmıştı yumurtalar ama transfer yapılmadı .5 tane dondurulmuş embriyom var. Yani 5 tane buz bebeğim var. Dün doktora gittim adetimin 3. günüydü.Transfer için startı verdik. Estrofem ve bant kullanıyorum . 1 Mayısta tekrar kontrole gidicem. Mayıs ayının ilk haftasında transfer olur diye düşünüyorum malum 5. dneme olacağından bizde tecrübeliyiz artık)))
Hadi beni de ekleyin listeye uğurlu gelsin bana da :))
Tatlım bugün senin için dua ediyorum, insallah Rabbim miniklerinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar, bende listeye bir hamiş daha eklerim:)
bu topik uğurlu bir topik.İnşallah sanada şans getirir canım. İyi düşün ki iyi şeyler olsun :) Hepimiz yanınızdayız .....
Evet mart ayında başlamıştım ama fazla ilaçtan aldığımdan progesteron hormonu çok yükselmiş o yüzden transfer yapılmamıştı. Yani ohss olmadım çok şükür. ve yine vakit geldi başladık beklemeye 1 mayıs en yakın kontrolüm mayısın ilk haftası olur diye düşünüyorum. Bu arada ben Adana'dayım Ankada Merkezin ismide. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim canım. Taze embriyolar tutmadı şimdiye kadar buz bebişlerr tutar inşallah ...