BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Haberdar etmez olurmuyum? Bu topik bizlere ugurlu geldi:))

sagol canı desteğin için bende nar suyu içiyorum ilaçlarımı içiyorum aksatmadan bide bi bitki çayı varmış kkda yazmış bi arkadaş ona iyi gelmiş ondan sipariş verdim onu içiyorum rabbim inşallah kısmet eder bizede o duyuguyu tatlım sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin mevlam

sagol canım bende transferin iptal durumu olduğunu bilmiyodum çok inanarak gitmiştim ve senin gibi çok kötü oldum şimdi içimde hep bi korku var inşallah bu topik sana bana burdaki herkes uğurlu gelirr hepimiz yasarız o güzel duyguyu mevlam senin transferinide bebiş olarak kucağına versin tatlım gelişmelerden tabi haberdar ederim okadar çok istiyorumki kızlar hamileyimmm demeyi rabbim hepimize nasib etsin inşlallah

seni ve hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum çok mutlu oldum bizlere de umut kaynağı oldunuz.dualarınız içinde çok teşekkürler buna çok ihtiyacımız var.mümkünse transferden sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı?biraz anlatırmısınız?sevgiler...

Arkadaşlarrrr yarın transfer günüm. Uyuyamadım bu sabah 6 gibi uyandım, şimdiden heyecanlanmaya başladım. Lütfen benim içinde dua edin yarın buna ihtiyacım olacak. Sağ salim alıp geleyim inşallah ben de miniklerimi. Umarım iyi bir şekilde çözünür minikler ve transfer iptal olmaz. Haydi hayırlısı bakalım...

taze anne cok sevındım maşallah allah kucağınada aldırsın...

tatlım sakin ol ve transferden sonra sürgü kullan tuvalete kalkma karnından güç alma uzanma gerınme sol tarafına yat ınşallah on gune hayırlı haberlerın gelicek:)

kızlar transferden sonra kaç gün rapor veriyorlar var mı bilginiz?

tatlım sakin ol ve transferden sonra sürgü kullan tuvalete kalkma karnından güç alma uzanma gerınme sol tarafına yat ınşallah on gune hayırlı haberlerın gelicek:)[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu sefer daha dikkatli olmaya çalışacağım bakalım. Bugün kuzenim geldi, dolu dolu eğlenceli bir gün geçirdim. Pek düşünmedim yarını iyi oldu. Stres yok, panik yok diyorum kendi kendime, bakalım yarın bunu uygulayabilecekmiyim. İnşallah olumlu sonuçlanır ve güzel haberler verebilirim ben de size.. Şimdiden çok teşekkürler dostluğunuz, desteğiniz için... Haydi bismillah.. Macera başlıyor.. :)

kızlar transferden sonra kaç gün rapor veriyorlar var mı bilginiz?
canım ben iki transferimde de 5 gün aldım, ama klinikteki başka bir bayan 10 gün verirseniz iyi olur deyince ona 10 gün verdiler

tatlım sakin ol ve transferden sonra sürgü kullan tuvalete kalkma karnından güç alma uzanma gerınme sol tarafına yat ınşallah on gune hayırlı haberlerın gelicek:)

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu sefer daha dikkatli olmaya çalışacağım bakalım. Bugün kuzenim geldi, dolu dolu eğlenceli bir gün geçirdim. Pek düşünmedim yarını iyi oldu. Stres yok, panik yok diyorum kendi kendime, bakalım yarın bunu uygulayabilecekmiyim. İnşallah olumlu sonuçlanır ve güzel haberler verebilirim ben de size.. Şimdiden çok teşekkürler dostluğunuz, desteğiniz için... Haydi bismillah.. Macera başlıyor.. :)[/QUOTE]
Tatlım bugün senin için dua ediyorum, insallah Rabbim miniklerinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar, bende listeye bir hamiş daha eklerim:)

Yaa listeye baktım biraz önce maşallahı var bu topiğin allah nazarlardan korusun güzel gidiyoo... Banada uğur getirmeniz için beni de listeye eklermisiniz. 1 yıldır neredeyse üyeyim ve topikleri takip ediyorum ama hiç yapılan listeye eklenmedi ismim benimde bu yönde bir talebim olmamıştı ama acaba bu sfer eklesek te uğurlu gelse nasıl olur ? Yaşım 31 - ankada tüp bebek - 5. denemem olacak. Aslında tedaviye Mart'ta toplanmıştı yumurtalar ama transfer yapılmadı .5 tane dondurulmuş embriyom var. Yani 5 tane buz bebeğim var. Dün doktora gittim adetimin 3. günüydü.Transfer için startı verdik. Estrofem ve bant kullanıyorum . 1 Mayısta tekrar kontrole gidicem. Mayıs ayının ilk haftasında transfer olur diye düşünüyorum malum 5. dneme olacağından bizde tecrübeliyiz artık )))
Hadi beni de ekleyin listeye uğurlu gelsin bana da :))

canım ben iki transferimde de 5 gün aldım, ama klinikteki başka bir bayan 10 gün verirseniz iyi olur deyince ona 10 gün verdiler

çok teşekkürler canım ben öğretmenim forumlarda 20 gün yazınca ben de okul müdürüne 20 gün gelemeyeceğim dedim o yüzden sordum.anlaşılan yalancı durumuna düşeceğim

Tatlım bugün senin için dua ediyorum, insallah Rabbim miniklerinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar, bende listeye bir hamiş daha eklerim:)[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim dilerim hepimizin duaları kabul olur. Bugün aldım geldim miniklerimi teyzeleri. 4 saat yattım klinikte, bu sefer daha temkinli olmaya çalıştım bakalım. Şimdi 6 mayıs için geri sayım başladı. Listede pozitif olarak yer almak dilegiyle..

Canım seni mart ayından hatırlıyorum. benim transferim olmuştu ama kimyasalla sonuçlandı maalesef.
ohss mi olmuştun sen? yanlış mı hatırlıyorum
ben fatihte tedavi oldum. kala kala 2 embriyom kaldı. bakalım onlarda sağlıklı bi şekilde çözülecek mi:44:
bugün benimde 3. günüm. doktorum gelecek ay yapalım dedi ama ben konuşup bu ay yapayım diyorum.
sen nerde tedavi oluyordun canım?

Evet mart ayında başlamıştım ama fazla ilaçtan aldığımdan progesteron hormonu çok yükselmiş o yüzden transfer yapılmamıştı. Yani ohss olmadım çok şükür. ve yine vakit geldi başladık beklemeye 1 mayıs en yakın kontrolüm mayısın ilk haftası olur diye düşünüyorum. Bu arada ben Adana'dayım Ankada Merkezin ismide. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim canım. Taze embriyolar tutmadı şimdiye kadar buz bebişlerr tutar inşallah ...

bu topik uğurlu bir topik.İnşallah sanada şans getirir canım. İyi düşün ki iyi şeyler olsun :) Hepimiz yanınızdayız .....

Tatlım bugün senin için dua ediyorum, insallah Rabbim miniklerinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar, bende listeye bir hamiş daha eklerim:)

Canım çok teşekkür ederim dilerim hepimizin duaları kabul olur. Bugün aldım geldim miniklerimi teyzeleri. 4 saat yattım klinikte, bu sefer daha temkinli olmaya çalıştım bakalım. Şimdi 6 mayıs için geri sayım başladı. Listede pozitif olarak yer almak dilegiyle..[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsun canım bebişlerin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)

bu topik uğurlu bir topik.İnşallah sanada şans getirir canım. İyi düşün ki iyi şeyler olsun :) Hepimiz yanınızdayız .....

Teşekkür ederim canım dualarınızı eksik etmeyin özellikle pozitif sonuç alan hamile arkadaşlarımızın duaları kabul olurmuş. Sanada sağlıkla bebeğini kollarına almayı Allah nasip etsin :)

aa tamam canım. ben de Ankarada demek istediğini sanmıştım
İnşallah bu sefer tutunur bebelerimiz bizee.
bana doktorum gelecek ay demişti ama ben bugün bi görüneyim diyorum. belki bende başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…