BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

hamiş arkadaşlar sizlere bir sorum var. bu gün transferimin 18 .günü ve çokkk şükür rabbime hamileyim.ama benim sağ kasığımdaki ağrı zaman zaman azalıp artarak devam ediyor ve kasıklarımdaki adet olacakmışım gibi olan ağrıda devam ediuor. bu ağrılar normal mi?çokkk korkuyorum tehlikeli bir durum belirtisi mi acaba.ne olur cevap verinnnnn

hamiş arkadaşlar sizlere bir sorum var. bu gün transferimin 18 .günü ve çokkk şükür rabbime hamileyim.ama benim sağ kasığımdaki ağrı zaman zaman azalıp artarak devam ediyor ve kasıklarımdaki adet olacakmışım gibi olan ağrıda devam ediuor. bu ağrılar normal mi?çokkk korkuyorum tehlikeli bir durum belirtisi mi acaba.ne olur cevap verinnnnn

canım hamis degilim bi türlüde olamıyorum tüp yapılacaktı oda ertelendi bu aya bebislerim dondu bekliyolar beni bence kötü düsünme ki kötü olmasın bebişlernde senin olumsuz duygularını hissediyolar cünki bak ne güzel pozitifi bulmussun niye bıraksınlarki bebişin seni canım bol bol dua et hiç bişi olmaz sıkma canınıda

canım hamis degilim bi türlüde olamıyorum tüp yapılacaktı oda ertelendi bu aya bebislerim dondu bekliyolar beni bence kötü düsünme ki kötü olmasın bebişlernde senin olumsuz duygularını hissediyolar cünki bak ne güzel pozitifi bulmussun niye bıraksınlarki bebişin seni canım bol bol dua et hiç bişi olmaz sıkma canınıda

canim tesekkurler.darisi basina.sende canini sikma bende opudan sonra 2 ay bekledim.dondurulmuslarla transferim yapildi.icini ferah tut.amabu surec oyle birsey ki hep merak.korku ve heyecan icindesin .rahat yok yani.transferden sonra gun say.kese icin gun say.kalp atisi icin gun say. say say say.birsey oldu mu diye dusun...Allahim isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin.onlara birsey olacak diye coook korkuyorum.

Merhaba kizlar bende donmus embroyolarla sali gunu transfer yaptirdim.Zaman gecmek bilmiyor.Tez zamanda yuce rabbim isteyen herkesin kucaklarini bos birakasin.dune kadar hicbiseyim yoktu ama bugun kasiklarimda agri hissediyorum.Umarim sonumuz guzel olur.Cumartesi gunu test gunum zaman nasil gececek bilmiyorum:44:

Merhaba kizlar bende donmus embroyolarla sali gunu transfer yaptirdim.Zaman gecmek bilmiyor.Tez zamanda yuce rabbim isteyen herkesin kucaklarini bos birakasin.dune kadar hicbiseyim yoktu ama bugun kasiklarimda agri hissediyorum.Umarim sonumuz guzel olur.Cumartesi gunu test gunum zaman nasil gececek bilmiyorum:44:

hayırlı olsun canım 1 gün var aramızda benim transferde pazartesi... bende hiçbir belirti yok maalesef endişe ediyorum ama umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum... bilgilerini verirsen tabloya senide ekleyelim

hayırlı olsun canım 1 gün var aramızda benim transferde pazartesi... bende hiçbir belirti yok maalesef endişe ediyorum ama umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum... bilgilerini verirsen tabloya senide ekleyelim

Sikilma canim bennkizimda hic belirti yasamadim bunda biraz migde bulantisi ve kasik agrisi oldu

Sagol canim benim.ben 38 yasindayim bu benim 3.denemem ve Istanbul Tup Bebek de yaptirdim.20 Nisan tahlil gunum.Allah hepimize sabirlar versin:))

Kızlar ben bu topiğin transfer tarihi en erken olandım.. Ve çok şükür hamileyim .. Hiç bir belirtimin olmaması beni çıldırtıyordu.. Herkes burda yazıyodu , yok belim agrıyo yok kasıgım.. Midem bulanıyor başım dönüyor.. Bende tık yokk:)) kafayı yedim sonra öğrendim hamileyim ve değerim 1899 :) yani bu değerle bile belirti yaşamadım.. Hatta şuan 6+4 haftalığım daha yeni 2 gündür midem fazlasıyla bulanıyor..panik yapmayın sakin olun bol bol dua edin.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu yolda:)

kızlar,

yarın öğleden sonra kan testi sonucumu yazarım,, dualarınızı bekliyorum

Kızlar ben bu topiğin transfer tarihi en erken olandım.. Ve çok şükür hamileyim .. Hiç bir belirtimin olmaması beni çıldırtıyordu.. Herkes burda yazıyodu , yok belim agrıyo yok kasıgım.. Midem bulanıyor başım dönüyor.. Bende tık yokk:)) kafayı yedim sonra öğrendim hamileyim ve değerim 1899 :) yani bu değerle bile belirti yaşamadım.. Hatta şuan 6+4 haftalığım daha yeni 2 gündür midem fazlasıyla bulanıyor..panik yapmayın sakin olun bol bol dua edin.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu yolda:)
yine senin yazdıklarınla moral buldum meleğim... dediğin gibi herhangi bir belirti olmayınca hatta dün adet sancısına benzer sancıyı 10 dakikalığına yaşayınca moralim yerlere yapıştı:KK43: bugün işe başladım, gayet moralsizim ama yazdıklarını okuyunca inan belkide tutmuştur demeye başladım... nasil gidiyor senin hamileliğin?

yine senin yazdıklarınla moral buldum meleğim... dediğin gibi herhangi bir belirti olmayınca hatta dün adet sancısına benzer sancıyı 10 dakikalığına yaşayınca moralim yerlere yapıştı:KK43: bugün işe başladım, gayet moralsizim ama yazdıklarını okuyunca inan belkide tutmuştur demeye başladım... nasil gidiyor senin hamileliğin?

Canım sen daha iyi bilirsin ama keşke hemen başlamasaydın işe. Biraz daha dinlenme imkanın varsa dinlen. Ben ilkinde hemen ayaklanmıştım ve maalesef olumsuz sonuçlandı. Bu sefer 10 gün daha dikkatli olmaya çalışacağım. Tabii olacağı varsa her türlü olur ama yinede transfer sonrası süreç çok önemli. Arkadaşım nerdeyse 10 gün boyunca hiç kalkmadan yattı ve iki embriyodan biri tuttu. Şimdi 2 aylık bir oğlu var. İnşallah biz de o günleri göreceğiz. Pozitif sonuçlanınca bundan sonra açacağın topik başlığını düşün :) Hepimiz yine orda oluruz inşallah.

Canım sen daha iyi bilirsin ama keşke hemen başlamasaydın işe. Biraz daha dinlenme imkanın varsa dinlen. Ben ilkinde hemen ayaklanmıştım ve maalesef olumsuz sonuçlandı. Bu sefer 10 gün daha dikkatli olmaya çalışacağım. Tabii olacağı varsa her türlü olur ama yinede transfer sonrası süreç çok önemli. Arkadaşım nerdeyse 10 gün boyunca hiç kalkmadan yattı ve iki embriyodan biri tuttu. Şimdi 2 aylık bir oğlu var. İnşallah biz de o günleri göreceğiz. Pozitif sonuçlanınca bundan sonra açacağın topik başlığını düşün :) Hepimiz yine orda oluruz inşallah.
insallah canımmm. ya ilkinde çok dikkat ettim, bunda 1 hafta evde yattım, bugün işe başladım psikolojim düzeldi en azından işle güçle uğraşınca

Moralini bozmaa tuttu annisi:) meleğin seninle tadını çıkart..:)) sadece boooolll bollll dua et nolurrr rabbimden iste o vericek .. Rabbim şu mübarek günlerde yardımcın olsun arkadaşım..
Bende yarın kese ve kalp atışı için gidiyorum .. Nolur dua et bana:KK43: korkuyorum:KK43: mide bulantılarım fazlasıyla arttı:KK43: ama şükürler olsun rabbimee.. Sabır geçicek bugunler..ve yavrularımızı alıcaz kucagımıza inşallahhhh !!! Güzel haberlerini bekliyorum canımmm

kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisan.10 mayıs gibi sonuçlar belli olur sanırım birbirimize bolca dua edelim.allah bu duyguyu bize tattirsın inşallah.sevgiler...

transferin inşallah hayırlısıyla olur ve bebişler annelerine sımsıkı tutunur...

kızlar topiğin keyfini kaçırmak istemem ama benim bebişler önce degerlerde düşüşe geçti dünde kanamam başladı artık hamiş değilim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...listede düzenleme yaparsanız hberiniz olsun istedim...:KK43:

kızlar topiğin keyfini kaçırmak istemem ama benim bebişler önce degerlerde düşüşe geçti dünde kanamam başladı artık hamiş değilim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...listede düzenleme yaparsanız hberiniz olsun istedim...:KK43:

Canim uzme kendini sakin.Hersey de bi hayir vardir.Bundan onceki denememde ayni seyleri yasadim.Ama zaman gectikten sonra insan daha mantikli dusunebiliyor.Allah hepimize eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin canim....

canım ya seni teselli edecek hiçbir söz yok biliyorum.sabır dua.rabbim herşeyin en hayırlısını bilir canım arkadaşım.

Canım benim, bu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor bir süreç. Ama inanıyorum gönülden istediğimiz için Allahım bize bir gün bu mutluluğu yaşatacak. Eğer istanbulda bir merkezde tedaviye karar verirsen her konuda yardımcı olmaya çalışırım canım benim. Kocaeli yakın sonuçta. Istanbulda memorial şişli ve bahçeci grubunu öneririm. Ben Bahçeci Umut Tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ama tabii nerde ne zaman neyin olacağını Allah bilir. Kendine iyi bak, dualarımız hepimiz için...

canım okudum daha önce başka topikten ama yinede umut ediyordum herşey düzelmiştir diye, hayırlısı olsun inşallah çok üzüldüm, Rabbim inşallah yeni tedavinde Rabbim hayırlı sağlıklı evlatları nasip eder sana...

tatlım kaçıncı gunun bugun merak ettım senı nasıl gecıyo vakıt?

X