arzu+piti+arayışta=tüp bebek kardeşliği biz beraber başladık bu yola...ama sizleride çok seviyoruz gönlümüzdeki sevgi herkesle paylaşacak kadar çok:)merakla beklıyo olucaz hayırlı haberlerını...yaaaaa ama ben kıskandım bu ilişkinizi :)))) piticim hayırlı olsun canım arkadaşım darısı bizlere ve yarın test günüm dua istiyorum herkesten((
piti arzu g090 tebrik ederimarkadaşlarr inşş sağlıkla kucagınızada alırsınız.. evett topik uğurlu geldi çoğu hamilem maşallah bahar tohumları kı .. ayyy inşş darısı başımızaa. burdaki hamilelerden bizede bulaşsın inşş. rabbim yüzümüzü güldürür ne deyim çook sevindimm.. ben pazartesi transfer olcem ama inannın sizle sanki gün sayıyomm. öyle bi haldeyimm . son 6 gün transfer için hep gün saymakla geciyo tedavimiz önce transfer günü say sonrası daha beter hamilemiyimm ne olcek halimizz ya varisimm evlat ver rahmetin hürmetine inşş .
bebegımızolsun haberini bekliyoruz......
nillina canım inşallah seninde güzel haberlerii alırız.canım dinlenmekten başka özel hiçbirşey yapmadım.ilk 3-4 gün ananas yemeye calıştım özel olarak.dua et canım en özel ve önemli sey bu
kızlarrr bende hamileyim ama dr a göre normal olan değerim bana göre biraz düşük geldi 12.gün 23.19 yarın 14.gün tekrarlicam testi bana dua edin nolur yükselsin bebeğim tutunsun bana...
yaaaaa ama ben kıskandım bu ilişkinizi :)))) piticim hayırlı olsun canım arkadaşım darısı bizlere ve yarın test günüm dua istiyorum herkesten((
kızlarrr bende hamileyim ama dr a göre normal olan değerim bana göre biraz düşük geldi 12.gün 23.19 yarın 14.gün tekrarlicam testi bana dua edin nolur yükselsin bebeğim tutunsun bana...
snemkk hayırlı olsun.çok güzel bir haber Rabbim sağlıklı olarak kucağınada versin.Kızlar şükürler olsun Rabbime donmuş bebişler bana sıkı sıkı tutunmuşlar :)) sabah gittik test için sonucu bekle eve gel falan derken anca fırsat buldum. Ayyy hala ağlıyorum çok farklı hissediyorum kendimi nasıl anlatsamki....
Kızlar şükürler olsun Rabbime donmuş bebişler bana sıkı sıkı tutunmuşlar :)) sabah gittik test için sonucu bekle eve gel falan derken anca fırsat buldum. Ayyy hala ağlıyorum çok farklı hissediyorum kendimi nasıl anlatsamki....
snemkk hayırlı olsun.çok güzel bir haber Rabbim sağlıklı olarak kucağınada versin.
canım hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin.....
kızlar hamişler çoğalıyor, rabbim hepimize güzel haberleri nasip etsin... snemkk ve gökcebuket tebrik ederim sizleri de, ama bebeğimizolsundan da ben çok ümitliydim, inşallah birdahaki denemesinde Allah yüzünü güldürür
olmADI olmadı olmadı kızlar kader kısmet hiç beklemiyoodum böylesini şoktayım hala ama sonuç çıktı dediklerinde anladım zaten 5 dakika doktorun yanına girmek için bekledik o dakikada başladım zaten ağlamaya hissettim o an ve yanılmadım rabbim bi daha yaşatmasın bu acıyı çok zormuş rabbim beterinden korusun
kızlar bu sefer 12 günü beklemeyi düşünmüyorum, kaçıncı günde test yaptırsam acaba??? niyedir bilmiyorum am bu sefer ilk transferimdekinin 1/10 kadar bile umutlu heyecanlı değilim, ilkinde yaşadığım hayal kırıklığından sonra sanırım böyle bir ruh haline girdimbaşıma gelen her türlü felakette bile umudunu yitirmeyen ben, niye hayatta en istediğim şey için umut besleyemiyorum bu sefer ya tek tesellim topikteki hamişler...
kızlar bu sefer 12 günü beklemeyi düşünmüyorum, kaçıncı günde test yaptırsam acaba??? niyedir bilmiyorum am bu sefer ilk transferimdekinin 1/10 kadar bile umutlu heyecanlı değilim, ilkinde yaşadığım hayal kırıklığından sonra sanırım böyle bir ruh haline girdimbaşıma gelen her türlü felakette bile umudunu yitirmeyen ben, niye hayatta en istediğim şey için umut besleyemiyorum bu sefer ya tek tesellim topikteki hamişler...
Canım bence yaptırma negatif sonuç alabilirsin gününden önce test yapacağn için. Ayrıca insanda hayal kırıklığı olunca umudu kırılır ama umudunu kaybetme lütfen.. Ayrıca bol dua et nolur vardır elbet vakti zamanı. şimdi sana konuşmadı kolay diyeceksin ama bunların aynısı bende yaşadım be canım(
o ho hooo daha dur dun bır bugun ıkı oyle su koyvermek yok nolur enerjını yuksek tutmaya çalış beynın ıstemedığı bişeyı vucut ıstemez...bu arada 3.gun embrıyosuysa en erken 9.gun kanda baktır 5.gun ise 7.gun kanda baktır...yınede gonlum test gununu beklemenden yana en azından 10.gunune gelene kadar...
kızlar sağolun, bende şuaşamaya gelene kadar olumlu düşünüyordum, ama dediğim gibi diğerinde okadar hayal kırıklığı yaşadımki sanırım zihnim böyle bir savunma oluşturdu kendi kendine:) 3. gün embriyosu, yazdıklarınızı okuduktan sonra 9. günden önce yaptırmamaya karar verdim. buarada diğer topiklerden okuduğum kadarıyla gökçebuketin değeri düşmeye başlamış, bilgisi olan varmı???