- 13 Ocak 2013
- 1.016
- 17
Canim inan bisi diyemem ana en a 20 ve 50 kusur olmasi lazim
sağol cnmm off bugün sabah olur mu ki yaaa(
kızlar yaklaşık 2 saat once mınıklerıme kavustum. ısıtıyorum onları sımdı. ınsallah annelerını bırakmazlarçama bu sefer dıgerınden daha zor gectı transfer cunku aşırı sıkısktım.cok perısan oldum. cok sukur bıttı
Olur canim olur sabir dua et canim bol bol rabbimmyuzunu guldursun insallah
arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
canım sonucunu okuyunca çok üzüldüm, bu forumda tanımadığımız insanları için dua ediyoruz, tanımadığımız insanların sevinçleriyle seviniyor, üzüntüleriyle üzülüyoruz. Rabbim hayırlısını nasip etsin. ben ilk negatifimden sonra büyük ders aldım, bugün transferim oldu, sürekli hayırlı olacaksa ver Allahım diye dua ettim. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasınsonucum negatif kaderin önüne geçilmiyor ama ben hazırlamıştım zaten kendimii allahım bu yolda uğraşanların kucağını boş bırakmasın
Canım şimdiden hayırlı olsun. Iyi dinlen, moralini yüksek tut. En zoru beklemek. Ama güzel sonuçlanacak insallah. Sen hepimizi birleştirdin, dertlere, üzüntülere ortak oldun. Senin de yüzün gülsün en kısa zamanda
canımmmm bizlere konuşmak kolay gelir ama beklemekten başka çaren yok( ayrıca dur bakalım daha cumaya tekrar gel demiş doktorun Allahın izniyle her şey yolunda gider inşallah dua et canım ve sakin olmaya çalış lütfen (
canım hiç korkma allah büyük hem cumaya kadar gün doğar neler olur.. beklemek zor ama strese girme sakın . inş hakkında hayırlısı...
pitimmmm o kadar sevindim ki hamile olmana ve değerinin yükselmesine Rabbim sağlıkla kucağında da göstersin.Allah kimsenin emeğini zayi etmiyor er yada geç veriyor şükürler olsun.Yaaa cansınız siz iyiki varsınız :))Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
pitimmmm o kadar sevindim ki hamile olmana ve değerinin yükselmesine Rabbim sağlıkla kucağında da göstersin.Allah kimsenin emeğini zayi etmiyor er yada geç veriyor şükürler olsun.Yaaa cansınız siz iyiki varsınız :))
sen benım için çok özelsin ve hep oyle kalıcaksın.allah bu guzel haberlerı benımle tekrar paylaşmayı sanada nasip edicek...ve bız o gun bayram yapıcaz.sensız eksığım bir an önce gelde tamamlanıyım...
kızlar yaklaşık 2 saat once mınıklerıme kabustum. ısıtıyorum onları sımdı. ınsallah annelerını bırakmazlarçama bu sefer dıgerınden daha zor gectı transfer cunku aşırı sıkısktım.cok perısan oldum. cok sukur bıttı
Hamile olan sevgili arkadaşlar, transfer sonrası neler yaptınız, neler tavsiye edersiniz? Inşallah sizin yolunuzdan geçerek biz de mutlu sona ulaşacagız.
bebegımızolsun senın bugun sonuc gunun beklıyorum guzel haberlerı