BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Canım şimdiden hayırlı olsun. Iyi dinlen, moralini yüksek tut. En zoru beklemek. Ama güzel sonuçlanacak insallah. Sen hepimizi birleştirdin, dertlere, üzüntülere ortak oldun. Senin de yüzün gülsün en kısa zamanda

Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...

arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
Allah isteyen herkese nasip etsin.

TEBRIKLER!!! Ugurlu topigimizin ugurlu anneleri. Ben daha yolun basındayım ama insallah ben de hamileyim kelimesini kullanabilecegim bu topikte. Buz bebekler ile hamilelik oranı daha yüksek galiba. Umut oldunuz, hadi darısı bize!

Pitiiiiiiiii:))) tebrikkk ederiiimmm kuzuuuumm yaaa bu ne güzell haber yahuuu:)) hadinbakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz arttsın artsın katlansın degerin:) ve kucagına almayı nasib etsin allahımmmmmmmmmm hepimizin:) bu topik cidden uğurluu:)

sonucum negatif kaderin önüne geçilmiyor ama ben hazırlamıştım zaten kendimii allahım bu yolda uğraşanların kucağını boş bırakmasın
canım sonucunu okuyunca çok üzüldüm, bu forumda tanımadığımız insanları için dua ediyoruz, tanımadığımız insanların sevinçleriyle seviniyor, üzüntüleriyle üzülüyoruz. Rabbim hayırlısını nasip etsin. ben ilk negatifimden sonra büyük ders aldım, bugün transferim oldu, sürekli hayırlı olacaksa ver Allahım diye dua ettim. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

canlarım canım yol arkadaşlarım güzel haberlerinizi alınca listede sizi nasıl süsleyeceğimi bilemedim, çok şükür Rabbim bugünleri gösterdi. Tebrikler

amin canım hepimiz hak ediyoruz bu mutluluğu, Allahım bizede yaşatsın annelik duygusunu

ne kadar güzel olmuş hamiş yazım ...arzunun arzusu gerçek oldu diye...teşekkürler.

Son düzenleme:

teşekkür edeerim cevabın için snemkk dua edin bana lütfen

canım hiç korkma allah büyük hem cumaya kadar gün doğar neler olur.. beklemek zor ama strese girme sakın . inş hakkında hayırlısı...

inşallah cumaya her şey değişir.yapılsın transferim.geçen sefer transfere 2 gün kala ohs oldum...hep bir aksilik çıkıyor.bu sefer olmaz diye çok korkuyorum...dua edin lütfen....
sizlerin bebişleri size sıkı sıkı tutunsun ve hiç bırakmasın inşallah....sevgiler.

pitimmmm o kadar sevindim ki hamile olmana ve değerinin yükselmesine Rabbim sağlıkla kucağında da göstersin.Allah kimsenin emeğini zayi etmiyor er yada geç veriyor şükürler olsun.Yaaa cansınız siz iyiki varsınız :))

sen benım için çok özelsin ve hep oyle kalıcaksın.allah bu guzel haberlerı benımle tekrar paylaşmayı sanada nasip edicek...ve bız o gun bayram yapıcaz.sensız eksığım bir an önce gelde tamamlanıyım...

yaaaaa ama ben kıskandım bu ilişkinizi :)))) piticim hayırlı olsun canım arkadaşım darısı bizlere ve yarın test günüm dua istiyorum herkesten ((

piti arzu g090 tebrik ederimarkadaşlarr inşş sağlıkla kucagınızada alırsınız.. evett topik uğurlu geldi çoğu hamilem maşallah bahar tohumları kı .. ayyy inşş darısı başımızaa. burdaki hamilelerden bizede bulaşsın inşş. rabbim yüzümüzü güldürür ne deyim çook sevindimm.. ben pazartesi transfer olcem ama inannın sizle sanki gün sayıyomm. öyle bi haldeyimm . son 6 gün transfer için hep gün saymakla geciyo tedavimiz önce transfer günü say sonrası daha beter hamilemiyimm ne olcek halimizz ya varisimm evlat ver rahmetin hürmetine inşş .

Son düzenleme:
Hamile olan sevgili arkadaşlar, transfer sonrası neler yaptınız, neler tavsiye edersiniz? Inşallah sizin yolunuzdan geçerek biz de mutlu sona ulaşacagız.

hamile olan sevgili arkadaslar hepinizi tebrık edıyorum darısı basımıza dıyorum ve allahtan sabır diliyorum

bebegımızolsun senın bugun sonuc gunun beklıyorum guzel haberlerı

Hamile olan sevgili arkadaşlar, transfer sonrası neler yaptınız, neler tavsiye edersiniz? Inşallah sizin yolunuzdan geçerek biz de mutlu sona ulaşacagız.

bebegımızolsun senın bugun sonuc gunun beklıyorum guzel haberlerı

bebegımızolsun haberini bekliyoruz......
nillina canım inşallah seninde güzel haberlerii alırız.canım dinlenmekten başka özel hiçbirşey yapmadım.ilk 3-4 gün ananas yemeye calıştım özel olarak.dua et canım en özel ve önemli sey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…