canım o kadar tedirginimki, zaten pinpiriklinin tekiyim, özellikle bebek konusunda en ufak şeyi bile didikliyorum, benim e2 falan ölçmediler ya, zaten doktorum pek umut vermedi dondurulmuş embriyo için sadece sizler gibi dondurulmuş embriyolar ile hamile kalanları gördükçe umutlanıyorum. doktor tedaviye başlarken kist oluşmuşmu diye muayene etti, birde gecen cuma duvar kalınlğına baktı ve hemen transfer tarihi verdi, e2 falan bakmadan nasıl böyle bir karar veriyor anlamadım yaa, bakalım 20 nisanda anlayacağız:)
canım bende bugün sabah tabloya bakarken seni merak ettim ne yaptı diye, hadi bakalım hayırlı olsun, güzel haberi alınca hemen yaz bize olurmu
Bak bu benim doktorumun sabah gazetesndeki roportajnın bir kısmı .. Benim doktorum dondurulmuş embriyoya kıymet verenlerden..eminim doktrun cok heveslendırmemek için öyle yapıyordut.. Benim doktorum hep der hamile kalman değil o bebegi kucagına alman önemli der.. Dondurulmuşun daha kolay tutup daha sağlıklı oldugunu söyler durur bu konuda çok yazıları var .. Netten araştır .. Ayrıca rabbim vermek istedkten sonra herşey boşş..
Dondurulmuş embriyolar daha sağlıklı doğuyor!
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Halit Fırat Erden yapılan araştırma sonuçlarına göre IVF bebeklerine oranla dondurulmuş embriyo bebeklerinin ortalama 253 gr daha ağır ve yarım hafta daha geç doğduğunu açıkladı.
IVF başka bir deyişle tüp bebek tedavisinde 20 yılı aşkın süredir uygulanan embriyo dondurma ve çözme işlemindeki gelişen teknikler; daha yüksek oranda gebelikler şansını da beraberinde getiriyor. Aynı zamanda yapılan araştırmalar dondurulmuş embriyo bebeklerinin IVF bebeklerine oranla ortalama 253 gr daha ağır ve yarım hafta daha geç doğduğunu ortaya koydu. Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Halit Fırat Erden konu hakkında şu açıklamada bulundu: " IVF bebekleri normale oranla maalesef daha erken doğar ve doğal olarak daha düşük ağırlıkta dünyaya gelir. Oysa dondurulmuş embriyo bebekleri daha ağır ve daha uzun süreli gebelik sonrası dünyaya gelir. Bu da onlar için şans ve beraberinde sağlık demektir.''
Bak bu benim doktorumun sabah gazetesndeki roportajnın bir kısmı .. Benim doktorum dondurulmuş embriyoya kıymet verenlerden..eminim doktrun cok heveslendırmemek için öyle yapıyordut.. Benim doktorum hep der hamile kalman değil o bebegi kucagına alman önemli der.. Dondurulmuşun daha kolay tutup daha sağlıklı oldugunu söyler durur bu konuda çok yazıları var .. Netten araştır .. Ayrıca rabbim vermek istedkten sonra herşey boşş..
Dondurulmuş embriyolar daha sağlıklı doğuyor!
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Halit Fırat Erden yapılan araştırma sonuçlarına göre IVF bebeklerine oranla dondurulmuş embriyo bebeklerinin ortalama 253 gr daha ağır ve yarım hafta daha geç doğduğunu açıkladı.
IVF başka bir deyişle tüp bebek tedavisinde 20 yılı aşkın süredir uygulanan embriyo dondurma ve çözme işlemindeki gelişen teknikler; daha yüksek oranda gebelikler şansını da beraberinde getiriyor. Aynı zamanda yapılan araştırmalar dondurulmuş embriyo bebeklerinin IVF bebeklerine oranla ortalama 253 gr daha ağır ve yarım hafta daha geç doğduğunu ortaya koydu. Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Halit Fırat Erden konu hakkında şu açıklamada bulundu: " IVF bebekleri normale oranla maalesef daha erken doğar ve doğal olarak daha düşük ağırlıkta dünyaya gelir. Oysa dondurulmuş embriyo bebekleri daha ağır ve daha uzun süreli gebelik sonrası dünyaya gelir. Bu da onlar için şans ve beraberinde sağlık demektir.''
Bitanemm:)) ne demek canım arkadaşım:)) aminnnnn inşallahhhhh hepimze versin rabbimmmm:)güzel düşünelim herşeyin olumsuzu yerine olumlu tarafını düşünelim .. Mevlam nerler neylerse güzel eyleerr:)canım iyiki varsın ya:) benim gibi buradaki birçok insanın tecrübelerinden yararlanmasını sağlıyorsun, Allah senden razı olsun, hayırlı sağlıklı evlatlar versin sana
canım bilgilendirdign için tşk ederiz :)) bu arada Halit bey artık bahçecide değil sanırım ayrılmış ordan
Hayırlı olsun şimdiden! Aramıza hoş geldin! Hepimizin yüzü güler inşallah...
tabi canım yş 24 acı badem tüp bebek merkezi durum transfer günü verecek doktor .. hap kullanıyorumcanım listeye uygun bilgilerini verirsen ekleyelim hemen
Kızlar günaydın benimde 27 martta transferim yapıldı şuanda beklemekteyim ve sanki zaman hiç geçmiyor yaa(
13. Gün betahcg:: 1899
Bu nedir kızlar? Çogul sanırım
meraba kızlar..
benimde martta tedavim kimyasalla sonuçlandı malesef.
ve sadece 2 tane 5. gün embriyom oldu doondurmak için.
şimdi dondurulmuş tedavisine doktorum haziranda başlayalım diyor. sizce mayıs olsa daha iyi olmaz mıı? haziran çok geç
bi de acaba sağlıklı çözülecekmi bu embriyolar?
ya ikisi birden ölürse ..
kızlar sizde nasıl olmuştu?
kaç tane çözdürdünüz, kaçı yaşadı?
Atlanta;( çok üzüldüm rabbim tez zamanda nasib etsin inşallahbitanem benim iki çözüldü ikiside yaşadı..ve transferim oldu aklına kötü bişeyler getirme güzel düşün doktoruna güven inşallah bu sefer yüzün güler.. Hamileyimmmm diye bagırırsın:)) kaç çıktı kan degrin ve kimyasal oldugu ne zaman anlaşıldı?
meraba kızlar..
benimde martta tedavim kimyasalla sonuçlandı malesef.
ve sadece 2 tane 5. gün embriyom oldu doondurmak için.
şimdi dondurulmuş tedavisine doktorum haziranda başlayalım diyor. sizce mayıs olsa daha iyi olmaz mıı? haziran çok geç
bi de acaba sağlıklı çözülecekmi bu embriyolar?
ya ikisi birden ölürse ..
kızlar sizde nasıl olmuştu?
kaç tane çözdürdünüz, kaçı yaşadı?
bende bazen bir umut doğuyor sonra olmadı diorum bundan önce 2 kere tüp deneyip 2sindede pozitifi görüp sonradan kaybedince daha çok korku oluyor bide öncekilerle karşılaştırıyorum onda olmuştu bunda yokmu kafmın içinde bin tilki yani anlıcağın gelmez 8 nisan
transferler gerçekleşince topik sessiz sakin kaldıuyanın bizim kızlaaaaaar
aynen canım katılıyorum :)) valla erken uyandım ama pc başına geçmedim. sen nasılsın canım ne durumdasın beni sorarsan transfer sonrası şafak sayıyorz işte :))
Ben burdayımmm kiii:)) ayın 16. Sında kalp ve kese için gidicezçok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider dualarınızı eksik etmeyin transferden sonra yatanlarr ne alemdesiniz uykucular transferi bekleyenler az kaldı yavrulara kavusmayaaaaa