BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

merhaba bende donmuş embriyolarımla beklemedeyim şu an 27 martta trasferim oldu bugün 5.günüm
ve merak içindeyim mevlam hepimizin duasını kucağımıza nasip etsin inşallahhhhh

bende k.k de harıl harıl ben gibi buzbebek deneyecekleri ararken tam yerini buldumm ... :KK3::KK3::KK3::KK3: çok sevindim tedavi sürecimiz yaklaşık aynı zamanda...
ben ilk kontrolümü adetimin 3 günü gittim. estrofem e başladım ... cuma günü kontrolüm var..
rahim kalınlığına bakılacak..
iştee allahımm hayırlısını versin.. herkeze nasip etsinn rabbim içinde ben kuluna inşş ...

listeye benii de eklermisiniz

Son düzenleme:
13. Gün betahcg:: 1899
Bu nedir kızlar? Çogul sanırım

Ooo süper bir haber bu canım!! Topiğimiz bereketiyle geldi :) 2 tane transfer etmişlerdi değil mi! O zaman hayırlı uğurlu olsun şimdiden ikizlerin. Maşallah Maşallah!

bende k.k de harıl harıl ben gibi buzbebek deneyecekleri ararken tam yerini buldumm ... :KK3::KK3::KK3::KK3: çok sevindim tedavi sürecimiz yaklaşık aynı zamanda...
ben ilk kontrolümü adetimin 3 günü gittim. estrofem e başladım ... cuma günü kontrolüm var..
iştee allahımm hayırlısını versin.. herkeze nasip etsinn rabbim içinde ben kuluna inşş ...

Hayırlı olsun şimdiden! Aramıza hoş geldin! Hepimizin yüzü güler inşallah...

canım özellikle söyledim hemşireye hayır estrofem dedi:KK43: ne yapsam bilemedim yaa

Canım çok stres yapma, onlar rahmin durumuna ve yumurtaların gelişmesine göre transfer yapacaklardır. Eminim ki en doğru zamanı ayarlayacaklardır. Doktoruna güven. Panik yok, rahat olmaya çalışalım ve olumlu düşünelim hep. Gerisi Allaha kalmış.. Senin de hamile haberini alacağız inşallah. O zaman daha da bir umut ve cesaret gelecek bana. Hep birlikte mutlu sona ulaşacağız.

merhaba bende donmuş embriyolarımla beklemedeyim şu an 27 martta trasferim oldu bugün 5.günüm
ve merak içindeyim mevlam hepimizin duasını kucağımıza nasip etsin inşallahhhhh

bnmde aynı gün cnm 9 nisan test günüm inş ama bnde bugün bi ağlamak anlatamam korkuyorum birazda ağrım var sen nasılsın

bnmde aynı gün cnm 9 nisan test günüm inş ama bnde bugün bi ağlamak anlatamam korkuyorum birazda ağrım var sen nasılsın

bende bazen bir umut doğuyor sonra olmadı diorum bundan önce 2 kere tüp deneyip 2sindede pozitifi görüp sonradan kaybedince daha çok korku oluyor bide öncekilerle karşılaştırıyorum onda olmuştu bunda yokmu kafmın içinde bin tilki yani anlıcağın gelmez 8 nisan

canım listeye uygun bilgilerini verirsen ekleyelim hemen

Kızlar günaydın benimde 27 martta transferim yapıldı şuanda beklemekteyim ve sanki zaman hiç geçmiyor yaa :KK43:(

tebrik ederim mevlam tamamına erdirsin yavrucuğun önce karnında sonra kucağında büyüsün :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aminnnn inşallah canımm:)) darısı siZlere inşallah dualarımdasınızzz:))

siz dondurulmuşla mı hamilee kaldınız..:nazar::nazar::nazar:

Evet canım dondurulmuşlarla hamile kaldım.. Benim şubat ayında toplandı 5. Güne gidildi ama doktorum ohss tan şüphlendi.. Dediki bi kere adet gör o suyu at öyle transfer yapalım dedi 1 aylık donduruldu ve martın 19. Transferim oldu.. Çokkk şükürrr hamileyim ama bide keseyi göreydim:KK43:

Ooo süper bir haber bu canım!! Topiğimiz bereketiyle geldi :) 2 tane transfer etmişlerdi değil mi! O zaman hayırlı uğurlu olsun şimdiden ikizlerin. Maşallah Maşallah!

Evet 2 tane:) canımm. Aminnnnnn inşallahh sağlıklı ve hayırlı bir şekilde hepîmiz kucaklayalım yavrularımıızı.. Rabbiim den çokk çokk istedim yolladı meleğimi/meleklerimi:)) inşallahh sıra sizdeee güzel haberler bekliyorummm

Kızlar günaydın benimde 27 martta transferim yapıldı şuanda beklemekteyim ve sanki zaman hiç geçmiyor yaa :KK43:(

günaydın snemkk aynı gün transferimiz yapılmış bende de durum aynı beklemedeyim ilk 3 gün nerdeyse hep yattım şimdi ayaklandım artık ama yinede dikkat ediyorum sende kendini yormamaya çalış canım bebişler iyice tutunsun annelerine :)

canım özellikle söyledim hemşireye hayır estrofem dedi:KK43: ne yapsam bilemedim yaa

Niye bukadar stres yaptınn:KK43:( keşke yazsaydım unutmuşum benim e2 düşük çıktı aslında estrofemi kullandığım 14. Gün yapılacaktı olmadı doktorum bi anda beş estrofem iç üç saat sonra e2 baktır beni ara dedi 134 olan e2 320 olmuştu .. Sonra 18. Olucak olan transferim 19 na ertelendi panik yapma rahat ol doktoruna güvenn:)) bak dualarımızla herşey yolunda gidicekkk:)) rabbim yar ve yardımcın olsun canım arkadasım.. Dua et.. Yavrun seniii bırakmıycakkkkk:))

canım bende bugün sabah tabloya bakarken seni merak ettim ne yaptı diye, hadi bakalım hayırlı olsun, güzel haberi alınca hemen yaz bize olurmu

Niye bukadar stres yaptınn:KK43:( keşke yazsaydım unutmuşum benim e2 düşük çıktı aslında estrofemi kullandığım 14. Gün yapılacaktı olmadı doktorum bi anda beş estrofem iç üç saat sonra e2 baktır beni ara dedi 134 olan e2 320 olmuştu .. Sonra 18. Olucak olan transferim 19 na ertelendi panik yapma rahat ol doktoruna güvenn:)) bak dualarımızla herşey yolunda gidicekkk:)) rabbim yar ve yardımcın olsun canım arkadasım.. Dua et.. Yavrun seniii bırakmıycakkkkk:))

canım o kadar tedirginimki, zaten pinpiriklinin tekiyim, özellikle bebek konusunda en ufak şeyi bile didikliyorum, benim e2 falan ölçmediler ya, zaten doktorum pek umut vermedi dondurulmuş embriyo için sadece sizler gibi dondurulmuş embriyolar ile hamile kalanları gördükçe umutlanıyorum. doktor tedaviye başlarken kist oluşmuşmu diye muayene etti, birde gecen cuma duvar kalınlğına baktı ve hemen transfer tarihi verdi, e2 falan bakmadan nasıl böyle bir karar veriyor anlamadım yaa, bakalım 20 nisanda anlayacağız:)

X