Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım ya bende yavrularıma kavuşmak için gün sayıyorum, yarın iğneye ve ilaçlara başlıyorum, sağolsun elifinie sayesinde bazı korkularımı atlattım ve doktordan alamadığım bilgileri ondan aldım, sakince bekliyorum artık... güzel haberlerini bekliyoruz
buz bebeğim evıyle tanıştı teyzeleriiiii beraber uslu uslu test gununu beklıyoruz.tv izliyoruz.kitap okuyoruz.dua edıyoruz.
arkadaşlar merhaba benimde dondurulmuşlarda 2 tane embriyo transfer edilmişti 2 side tutdu şimdi 11 aylık kızım ve oğlum var size umut olsun diye yazdım inşallah hepinizin bebişleri sıkı sıkı tutunur mutlu hamişler olursunuz
Kizlar bugun 9 cu gunun kan testi yaptirdim 24.39 cikti idrardada cok az silik cikti
Harika bir haber daha!!! Umarım katlanarak artar değerin. Listedeki herkesin güzel haberlerini alacağız inşallah!!! :)
Hoş geldi şimdiden minik! Hadi hayırlısı bakalım, inşallah seninde güzel haberlerini alacağız!!! Bizi gelişmelerden varsa belirtilerden haberdar et lütfen.
Kizlar bugun 9 cu gunun kan testi yaptirdim 24.39 cikti idrardada cok az silik cikti
alah kucağınada almayı nasıp etsin inşallah değerınde guzel guzel katlanır bişey sorsam belırtılerın nelerdi.beklemedeyız ya umut olsun...
Canım Merhaba, nasıl bir program uyguluyor doktorun sana? İğne olarak ne verdi ki? Bana sadece haplardan bahsetmişti. Dondurulumuş embriyolar ile süreç nasıl işleyecek hiçbir fikrim yok. Biraz fikir verebilirmisiniz.. Sizlerde nasıl bir prosedür uygulanıyor?... Bu arada haydi hayırlısı olsun bakalım şimdiden tedavin. Güzel haberlerini alacağız inşallah.
çook sağol moralimiz artıyo tabi buzbebekleri duydukça benimde hayalim tıpkı seninki gibi 2 side tutsun bi kız bi oğlan olsun ama hayırlısı inşş dualarım kabul olur..arkadaşlar merhaba benimde dondurulmuşlarda 2 tane embriyo transfer edilmişti 2 side tutdu şimdi 11 aylık kızım ve oğlum var size umut olsun diye yazdım inşallah hepinizin bebişleri sıkı sıkı tutunur mutlu hamişler olursunuz
tatlım suan kasıklarımda dolgunluk hissi var bide vucut ısım yukseldı yuzumden ateş çıkıyo sankı.ama bunlar ilaçların etkısı heralde:)
çook sağol moralimiz artıyo tabi buzbebekleri duydukça benimde hayalim tıpkı seninki gibi 2 side tutsun bi kız bi oğlan olsun ama hayırlısı inşş dualarım kabul olur..
siz estrofem kullanırken mi bu belirtileri gördünüz. bende estrofem kullanıyorum hafif agrı varda.
bu arada arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.. sonunda tranfer günü belli olduu 15 nisan günü tranfer dedi doktorum. adetimin 20 gününe denk geliyor. estrofemi günde iki defa kullanıyordum ben 3 e çıkardı. ayrıca trasfere 5 gün kala jel kullan dedi. 10 günüm var. normal dedi herşey. korkuyordum.. vücudum hapa az tepki verecek diye ama normalmiş.
hadi hayırlısı inş.. bu arada ebriyoyuna hemen sordum burdaki hanımlar sağolsun sayelerin de öğrenmiştim. bizim emriyo 5 gün embriyosuymuş .ilk teki 3 gün embriyosuymuştu. sevimdim bunuda duyunca tabii dua dua dua ediyorum tüm kalbimlee herkeze ver rabbim..
bende 8 nısanda tranferı yaptırcam ınsallah yavrularım saglıklı cozunur de tutunurlar mamişlerine
canım ne yaptın? dıger topıklerden takıp ediyorum durumunu arasıra bızede haber ver canım hamıs dıye yazalım
bende nasıl oluyorda erkenden test yapmıyorsun diye düşünüyordum. boşver dediğin gibi 3 gün:) gerçi ben testi yapacağımın önceki gecesi sabaha kadar uyuyamamıştım:) hayırlısı olsun hakkımızda bak sonucu alan 2 kişide hamile bu topik hamiş topiği olarak kadınlar kulübü tarihine geçecek Allahın izniylecnm bn iyiym işte kendimi dinliyorum sadece eşim test gününden önce teste gitmediği için salıyı bekleyeceğiz ama napalm pozitifi göreyimde 3 gün kaldı zaten inş geçer bugünler belli oldu mu kesin haber veririm zaten tabi varsa yazarsınız inş yazmak nasip olur bilmiyorum bn korkuyorum ama umudumda var göğüslerim kasıklaım belim ağrıyo göğüslerim büyüyo damarlarım çıkıyo ne biliyim yaa testi görmeden rahat etmiycek bnm içim
bende sevindim birlikte gün sayacağım birinin olmasına, transferi yapılanlar yataklarına çekildileraa ne güzell yakınmış transfer günümüz. bende birlikte gün sayacağım kimse yok galiba diyodum .. ayy haydi hayırlısı inşş hamiş yazıları uçuşur sayfamızda ben 10 sen 8 miş 2 günden bişi çıkmaz nede olsa :))))