Benim adetin 16.günü transferim oldu canım ..estrofem kullanmaya adetin ikinci günü başladm.
13. Gün betahcg:: 1899
Bu nedir kızlar? Çogul sanırım
:118: istermisin bunlar gibi 3 bıcırık olsun:)
Ayyyy:)) hihhh Allahım korusun ben naparım:) çalışamamrabbim gönlümden geçeni biliyor rabbim isteyen herkese nasib etsinn inşalllahhhh:))-ama hala şoktayıımm!!!!
bende k.k de harıl harıl ben gibi buzbebek deneyecekleri ararken tam yerini buldumm ...çok sevindim tedavi sürecimiz yaklaşık aynı zamanda...
ben ilk kontrolümü adetimin 3 günü gittim. estrofem e başladım ... cuma günü kontrolüm var..
rahim kalınlığına bakılacak..
iştee allahımm hayırlısını versin.. herkeze nasip etsinn rabbim içinde ben kuluna inşş ...
listeye benii de eklermisiniz
canım özellikle söyledim hemşireye hayır estrofem dedine yapsam bilemedim yaa
merhaba bende donmuş embriyolarımla beklemedeyim şu an 27 martta trasferim oldu bugün 5.günüm
ve merak içindeyim mevlam hepimizin duasını kucağımıza nasip etsin inşallahhhhh
bnmde aynı gün cnm 9 nisan test günüm inş ama bnde bugün bi ağlamak anlatamam korkuyorum birazda ağrım var sen nasılsın
bende k.k de harıl harıl ben gibi buzbebek deneyecekleri ararken tam yerini buldumm ...çok sevindim tedavi sürecimiz yaklaşık aynı zamanda...
ben ilk kontrolümü adetimin 3 günü gittim. estrofem e başladım ... cuma günü kontrolüm var..
rahim kalınlığına bakılacak..
iştee allahımm hayırlısını versin.. herkeze nasip etsinn rabbim içinde ben kuluna inşş ...
listeye benii de eklermisiniz
tebrik ederim mevlam tamamına erdirsin yavrucuğun önce karnında sonra kucağında büyüsün
siz dondurulmuşla mı hamilee kaldınız..
Ooo süper bir haber bu canım!! Topiğimiz bereketiyle geldi :) 2 tane transfer etmişlerdi değil mi! O zaman hayırlı uğurlu olsun şimdiden ikizlerin. Maşallah Maşallah!
Kızlar günaydın benimde 27 martta transferim yapıldı şuanda beklemekteyim ve sanki zaman hiç geçmiyor yaa(
canım özellikle söyledim hemşireye hayır estrofem dedine yapsam bilemedim yaa
Kızlar günaydın benimde 27 martta transferim yapıldı şuanda beklemekteyim ve sanki zaman hiç geçmiyor yaa(
Niye bukadar stres yaptınn( keşke yazsaydım unutmuşum benim e2 düşük çıktı aslında estrofemi kullandığım 14. Gün yapılacaktı olmadı doktorum bi anda beş estrofem iç üç saat sonra e2 baktır beni ara dedi 134 olan e2 320 olmuştu .. Sonra 18. Olucak olan transferim 19 na ertelendi panik yapma rahat ol doktoruna güvenn:)) bak dualarımızla herşey yolunda gidicekkk:)) rabbim yar ve yardımcın olsun canım arkadasım.. Dua et.. Yavrun seniii bırakmıycakkkkk:))