- 13 Ocak 2013
- 1.016
- 17
bende nasıl oluyorda erkenden test yapmıyorsun diye düşünüyordum. boşver dediğin gibi 3 gün:) gerçi ben testi yapacağımın önceki gecesi sabaha kadar uyuyamamıştım:) hayırlısı olsun hakkımızda bak sonucu alan 2 kişide hamile bu topik hamiş topiği olarak kadınlar kulübü tarihine geçecek Allahın izniyle
bende sevindim birlikte gün sayacağım birinin olmasına, transferi yapılanlar yataklarına çekildiler
Kizlar 11 gun degerim 84.14 cok sukurrr
aa ne güzell yakınmış transfer günümüz. bende birlikte gün sayacağım kimse yok galiba diyodum .. ayy haydi hayırlısı inşş hamiş yazıları uçuşur sayfamızda ben 10 sen 8 miş 2 günden bişi çıkmaz nede olsa :))))
Canlar bir sorum var, pazartesi transferim var ama beni şimdiden heyecan bastı... sorunum şu idrara sıkışık giriyoruzya çok tedirgin ediyor beni bu , çünkü ilk transferimde aşırı sıkışık değildim transfer sırasında ama içtiğim sular transferden sonra beni o kadar daralttıki hem vücudumu sıktım hemde ağladım... sizlerin nasıl oldu ya, ne yapsam bu sefer diye düşünüyorum
aramıza hoş geldin canımm .. sevindimm transfer yapacak anna aday adayları burayaa :)))ben de varım kızlar.adetin 21.gününden beri suprefact kullanıyorum.8 nisanda yeni ilaçlar verecekler sanırım pazartesi gününü bekliyorum 2 hafta sonra falan da transfer yapılırmış.bende sabırsızlanıyorum deneyimlerinizi paylaşın lütfen.sizlere şimdiden bol şans diliyorum inşallah bebişleriniz size tutunur .
önceki tedavi sırasında yaptırdığım progestan iğnelerin ağrıları geçmemişken dün yenilerine başladım, Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın... aranızda bant kullanan varmı ya? acaba hangisi daha etkili?
Canlar bir sorum var, pazartesi transferim var ama beni şimdiden heyecan bastı... sorunum şu idrara sıkışık giriyoruzya çok tedirgin ediyor beni bu , çünkü ilk transferimde aşırı sıkışık değildim transfer sırasında ama içtiğim sular transferden sonra beni o kadar daralttıki hem vücudumu sıktım hemde ağladım... sizlerin nasıl oldu ya, ne yapsam bu sefer diye düşünüyorum
kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için... ben bir bardak su içince 3-4 kere tuvalete giden bir insan olduğum için bu idrara sıkışık olma durumu beni çok geriyor, bende artık sürgü metodunu utanarak da olsa kullancam artım. ilk transferimde 40-45 dk kadar ameliyathanede bacaklarım kırık yattım yukarı odaya çıkardıklarında hemen tuvalete gittim, ama bunda tecrübeliyim artık kalkmak yok:) sonda taktıranlarında enfeksiyonla karşılaştıklarını duyunca ondanda çekiniyorum, napayım sürgüye kaldık
Arkadaşlar merhaba, ben de bugün tedaviye başladım! Allahım dualarımızı kabul etsin. Bu ugurlu topikte ben de hamile haberimi veririm inşallah. 1 adet estrofem ile başlattı doktorum, daha sonra 2 ve 3 olarak artıracakmısım. Çizelge verdi 19. gün transfer gibi görünüyor yani ayın 25 ine denk geliyor. Çoook heyecanlıyım. 8 inde test yaptıracak arkadaslar vardı inşallah güzel haberler alacagız.
kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için... ben bir bardak su içince 3-4 kere tuvalete giden bir insan olduğum için bu idrara sıkışık olma durumu beni çok geriyor, bende artık sürgü metodunu utanarak da olsa kullancam artım. ilk transferimde 40-45 dk kadar ameliyathanede bacaklarım kırık yattım yukarı odaya çıkardıklarında hemen tuvalete gittim, ama bunda tecrübeliyim artık kalkmak yok:) sonda taktıranlarında enfeksiyonla karşılaştıklarını duyunca ondanda çekiniyorum, napayım sürgüye kaldık
canım bencede çok su içme bende ilk iki transferimde çok su içtim ilkinde ameliyathanenin önünde bayılıyordum zor tuttular ikincisindede aynısı oldu ama bu sefer biraz yap tut dediler oda çok baskı yapıyor iki sonucumda negatif bu seferkinde 1 litre bile içmemişimdir hemen sıkışırım zaten ben hemşireler geldi sıkıştınmı dediler çok dedim halbüki normaldi hiç öyle görünmüyorsun dediler sonra baktılar sıkışıkmış baya dediler rahat geçti sanırım sonuçta pozitif gibi yarın belli olcak ama testler pozitif diyor bakalım hayırlısı ...sanada kolaylıklar versin allah inşallah bebişlerinde sana sımsıkı tutunurlar...
evet arkadaşlar kontrole gittim östrojen çok yüksek yumurtalar hala çok iri.tedavi iptal olabilirmiş çok korkuyorum inşallah öyle bir şey olmaz.bu seefer yıkılırım her tedavimde bir sorun çıkıyor artık çıkmasın.dua edin ne olur bana.cuma tekrar gel dedi bakalım o zaman belli olacak.lütfen bir şeyler söyley,:18:
evet arkadaşlar kontrole gittim östrojen çok yüksek yumurtalar hala çok iri.tedavi iptal olabilirmiş çok korkuyorum inşallah öyle bir şey olmaz.bu seefer yıkılırım her tedavimde bir sorun çıkıyor artık çıkmasın.dua edin ne olur bana.cuma tekrar gel dedi bakalım o zaman belli olacak.lütfen bir şeyler söyley,:18:
sonucum negatif kaderin önüne geçilmiyor ama ben hazırlamıştım zaten kendimii allahım bu yolda uğraşanların kucağını boş bırakmasın
arkadaşım biliyorumki bu durumun cümlelerle tesellisi yok... üzülme desekde üzüleceksin ağlama desekde ağlayacaksın bizi sadece bizler anlarız... Negatifle sonuçlanmasını Rabbim istedi bunu sakın unutma o bizi ve sabrımızı deniyor. bizimde sınavımız buymuş be yawrum.. Sadece biraz ara ver kendini toparla sonra Bismillah de ve yeniden başla.. Mutlaka zamanı geldiğinde herşey olur yeterki Allahım nasip etsin dualarını esirgeme. Allahım cümlemizin yardımcısı olsun inşallahhhhh.....