BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Benimde 5. gün embriyosu ..idrarda 7. Gün çıktı aynı gün kanda 118 çıktı yani ben 6. Gün idrarda yapsamda çıkıcaktı.. Ama şöyle bi durum var herkesin bünyesi farklı..eğer negatif çıksada üzülmem dersen yap 7. 8. Günü çünkü bazılarında 12 . Gün kanda pozitifi alanların bazılarında bile idrar negatif veriyo..(( birdee eğer dondurulmuş değilde taze embriyo transferi ise doğru sonuç vermez çünkü çatlatma ignesinde beta hormonu var ve pozitif çıkıyo ..ilk 9 günde atılıyor hormon vucüttan ona göre yap canım))hakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerle bekliyorumm Rabbim tez zamanda kucagını doldursunnnnnb

kızlar merhaba ben ilk denememde ohss geçirdim.transfer yapılamadı şimdi ilk transferim yapılacak dondurulmuşlarla( 6.gün embriyosu ) 28 martta(adetin 21.günü oluyor) suprafact burun spreyine başladım.8 nisanda tekrar çağırdılar.nasıl bir yol izleyecekler bilemiyorum.çok heyecanlı ve gerginim.8 nisanda bana tekrar tedavi programı verecekler.transfere kadar hangi ilaçları verirler bilemiyorum.umarım hepimizin melekleri bizlere tutunurlar

kızlarrr ben 2.günden beri gebelik testi yapıyorum bugün 4.günün varla yok arası çizgi hayal meyal var ama yanlış değildir değilmi bu testler bakalım yarın 5.gün nasıl çıkıcak bide benim embriyolar blast ve 2 taneler heyecanlandım bide bugün baya bi akıntım başladı yumurta beyazı gibi ama pişmemiş hali :) jel falanda kullanmıyorum hadi bakalım hayırlısı testlere devam benden haberler bunlar erkenmi sizce görmek için hayalmi görüyorum haayalse öbürkülerde niye yok yoksa yanlış göstermiş olabilirmi...sabah ilk idrarada bakıyorum bu arada hepsine... haha bide donmuş canım benimki çattlatma ignesi falan olmadım yani...:))

Son düzenleme:
nalancığım hayırlı olsun, senide listeye ekleyeyimi? bilgilerin lazım?

Kızlar 10. gün test yaptım negatif çıktı vede pazar regli oldum bu denemede burda sonlanmış oldu.
4. denememizdi zaten dr transfer ederken çok umutlu değildi dondurulmuşlar çözünürken gelişim gösterememiş çokta umutlanma, zahmet etmişsin gelmişken koyalım der gibi tavır hissettim sanki. moralim sıfır. inş sizler pozitif görürsünüz.

nalan geçmiş olsun.sakın bozma moralini anlıyorum canının sıkkın olmasını.hayırlı değilmiş.bol bol gez kafanı dağat odaklanma buna.daha şansın bitmedi.defalarca deneyebilirsin bunu.biliyorum çok zor ama elimizden başka bir şey gelmiyor.

biraz erken değil mi test için.sabret gökçebuket sonra hayal kırıklığı yaşama 9-10.günde bak.ben de dondurulmuşlarla başladım.adetin 21.günü gittim burun spreyi verdiler.8 nisanda çağırdılar o zaman hangi ilaçları verirler bilemiyorum

bugün 5.günüm canım bugünde yaptım aynı testlen yaptım biraz daha belirginleşmiş bide aynı idrarla başka test le yaptım onda dün çıkmamıştı bugün ondanda 2 . çizgi seçiliyor...hayırlısı olsun merak işte napcan 10 yılın sonunda 2 tüp ten sonra napim bu sefer dedim en baştan yapıcam dedim öncekilerde yapmadım son günlerde yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı malesef umarım yanılmıyorumdur seninde teedavin hayırlı olsun bende adetin 21.günü başlamıştım ama ben lucrinle başlamıştım canım...

anlıyorum çok haklısın ama kullandığımız ilaçlaaar hormonları etkiliyor.betahcg yi ilaçlar salgılattığı için de pozitif olabilir.biraz sabret cnm.sonra üzülme diye diyorum.inşallah bebişin sana tutunmuştur.güzel dileklerin için de teşekkür ederim.lucrin ne ?ne işe yarıyor?

dogru söylüyorsun canım allah hayırlısını versin şimdiden bişey söylemek dogru değil zaten evet lucrin kullandım ben lucrin yumurta baskılayıcı .benim bu tedavimden 1 ay önce bir tedavim iptal oldu adetin 2 .günü başlamıştık donmuş tedavisine 1 adet yumurtam gelişmiş halbüki lucrin kullanıyordum ama o bitane sıyrılmış aradan sonra uzun protokol yapalım dedi doktor o ay işte iptal oldu yeni adetimi bekledik o adetiminde 21.günü başladın lucrine spreyle aynı işi görüyor olabilir tek fark bu iğne ....senin kaçıncı denemen canım

ilk denemem cnm birinciye basladık ohss geçirdim.o yüzden embriyolar donduruldu.canım ben de gün sayıyorum.23 gün falan kaldı zaman geçmiyor

ilk denemem cnm birinciye basladık ohss geçirdim.o yüzden embriyolar donduruldu.canım ben de gün sayıyorum.23 gün falan kaldı zaman geçmiyor

bende senin gibi diyordum geçiyor ama günler anlamıyorsun bile kontroldü ultrosondu transferdi vardı yoktu 5.günüm bile oldu şuanda suratımm yanıyor kullaklarımdan sanki ateş fışkırıyor gibi varya...

bende senin gibi diyordum geçiyor ama günler anlamıyorsun bile kontroldü ultrosondu transferdi vardı yoktu 5.günüm bile oldu şuanda suratımm yanıyor kullaklarımdan sanki ateş fışkırıyor gibi varya...

umarım bir belirtidir bu yaşadığın ateş basması.senin şafak h benimmki de şafak 23:)hayırlısı inş

sonunda sıra banada geldi:)hayırlısıyla bugun saat 2de transferim var.bebişlerim 3.günden 5.güne koşarak gelmişler annesine...ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRSIZSA BİLE HAYIRLI EYLEYİP ONU BANA NASİP ET...bir süre topiğe uğrayamıcam.allaha emanet olun hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle...dualarınızı esirgemeyin...

Canım Rabbim yolunu açık eylesin hayırlı haberlerle dön aramıza güzel haberlerini bekliyoruz......

canım inşallah gebelik haberini veririsin bizlere. Transferden sonra lütfen yat ve dinlen kendini yorma bebişler sana sıkı sıkı tutunsun emi :)))

kızlar evde netim olmadığı için ancak işyerinde yazabiliyorum, cuma günü gittik estrofemi günde 2 tane 6 gün boyunca kullanmıştım kalınlık 7 mm ye ulaşmış, doktorum 16. günde transfer dedi, hemşire hesapladı 8 nisana denk geliyor. ama aklımı karıştıran birşey var, adetin 16. günümü estrofemi başladığım 16. günmü? çünkü hemşire estrofemi başladığım 16. günü hesapladı. HEEEEEEEEEELP

Benim adetin 16.günü transferim oldu canım ..estrofem kullanmaya adetin ikinci günü başladm.

Canım benim Rabbim güzel sağlıklı evlatlarına kavuştursun seni... müminin münine duası kabul olurmuş hepimizin duası seninle ve yavrularınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…