Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

inşallah canım her şey gönlünce olur hiçbir sağlık problemi olmadan dilediğin göğüslere sahip olursun:)

evet bu ikinci paragrafta bahsettiğine katılıyorum, normal çayı da yıllardır her gün içiyoruz, bilemiyorum canım siyah çay hakkında araştırma yapmadım

ilk 2 gün sadece adaçayı içtim rezenem yok diye şimdi rezene aldım tadı hoşuma gitti adaçayı içmiyorum sabah akşam 1er bardak rezene içiyorum sabah kalkar kalkmaz nar çekirdeği yağı akşamları da çörek otu yağı ile masaj yapıyorum bir tatlı kaşığı keten tohumu tüketiyorum her gün bugün de hacdan hurmalar geldi hurma yemeye başlayacağım
ölçmedim henüz ama 5 gün gibi bir süre oldu hepsine birden başlayalı bir dolgunlaşma hissediyorum bugün sütyenimi giydiğimde bir sıktı rahatsız etti şuanda sütyenin o baskısı sıkması devam ediyor

ben hayatımda ilk defa böyle yoğun bir uğraşa başladım kızlar ve sanırım etkisini görüyorum tek kötü yani göğüslerimden sürekli ya nar çekirdeği ya da çörek otu kokusu yayılıyor ben şööyle tişörtü aralayıp içeri baktığımda

kapsüller konusunda da akşam annemle konuşuyordum dedi ki annem bu kapsüllere bu paraları vereceğine keten tohumunu nasıl alı çektirdiysen bu bitkilerin hepsini al yeterli miktarda evde robotta ya da hepsini yine aktarda çektir kavanoza karıştırıp doldur kullanacağın kadarını istediğin şekilde her gün tüketirsin dedi bana da mantıklı geldi hem de kapsüllerin plastiklerini yemek zorunda kalmayız her ne kadar midede çözünseler de az buz kapsül yutmayacağız günde 9 tane ben zaten balık yağı kapsülü de yutuyorum etti sana 10 kapsül

hatta annem şöyle demişti internetten boş kapsül satın al onlara doldur iç ama onunla uğraşmak istemedim kapsüllere tek tek doldur her gün 3er tane alıcam bir ton kapsül eder bir ayda

Son düzenleme:
kızlaaarr cüce palmiye tableti buldum aktar kör ismail diye benim daha önce ürünlerini kullandığım bir aktar var bir çok yerde şubesi var her neyse onun online sitesine rastladım bir baktım cüce palmiye tableti 60 adet 25 liraymış
ilk defa aktarda rastlamış oldum şaşırdım

Son düzenleme:

ya evet çemen kapsüülü kullanmicam ben de toz olarak yutucam. ama saw palmetto ve wild yam kapsül olmak zorunda çünkü burda yok o bitkiler :44: bakalım gelcekler mi öyle de bi sorun var. katılıyorum ya rezenenin tadı da çok hoş kokusu da adaçayını ben de bıraktım beğenmedim dde zaten

ciddi misin? güvenilir mi acaba yaa :44: du bakalım elmaşekeri halletcem demişti eğer olmazsa bende arayışlara gireyim

bitki olarak bulamıyorsak mecbur kapsül alacağız kapsüllerin de %100 olduğundan emin olursak ne ala
rezene sanırım adaçayından daha etkiliymiş zaten ben de önceden adaçayı güzel derdim de rezene daha güzelmiş annem bir de bana bebekken içirirmiş rezene uyuyayım rahat diye bebeğim diye ters mi tepti acaba büyümedi göğüsler ergenlilkte

Buna ben de cevap vermek istiyorum:)
Kızlar ben de hergün (bir sabah bir öğlen) adaçayı içiyorum. Rezeneden daha çok etkisini gördüm bunun açıkçası. Akşamları da bir bardak rezene içiyorum veya bir tane nar yiyorum. Gece yatmadan önce de bir bardak sütle çekirdeklerini kıra kıra kara üzüm yiyorum (bunu biraz aksattığım oluyo ama malesef:/).
Şimdiye kadar her zaman en büyük gelişmeyi adetimden sonraki 2 hafta içinde gördüm. Gerçi zaten 1cm elde etmişsin, ne gelişmesi diyebilirsiniz:) ama en çok o zamanlarda dolgunlaşıyo ve o dolgunluk gitmiyo. Böyle yavaş yavaş büyür belki. Ben hedeflerimi mümkün olduğunca küçük tutmaya çalışıyorum. Yoksa büyümediklerini görüp moralim çok bozuluyo ve bu sefer uğraşmaya devam etmek içimden gelmiyo. İlk istediğim adet öncesi olan o dolgunluğa erişmekti. Ona ulaştım diyebilirim. Şimdi 80'i görmek istiyorum. İnşallah o da olur. Bakalım o zaman nasıl olucak:)

ciddi misin? güvenilir mi acaba yaa :44: du bakalım elmaşekeri halletcem demişti eğer olmazsa bende arayışlara gireyim

bakalım canım ben de müdavimi olduğum aktara gidip soracağım bu bitkileri bulmak mümkün mü getirebilir misiniz bulabilir misiniz diye çok yardımcılar sağolsunlar her hafta çıkmadığım için dükkanlarından

evet beklentiyi küçük tutmakta yarar var :) bende de hiç adet dolgunluğu olmuyodu oldu bu sefer. yavaş yavaş her şey

Kizlar ya moralim resmen alt ust. Erkek arkadasimla birlikteydik bugun basbasaydik. Ya kizlar bildigin cocugun eline bile gelmiyo artik. Ben ona kuculdu falan diyodum iste oda sey dedi bi ara asiri taslardi askim ya cok iyiydi falan dedi. Sonra gene buyur merak etme hormonlarindandir falan filan dedi. Ya inanir misiniz dokundurmak bile istemedim ya cok moralim bozuldu coook. Ama en azindan eskisi kadar buyuseler kendimi iyi hissetcem suanda eakisinden de kicukler (((

kızlarr bu çemen kadar iğrenç bir şey hayatımda yemedimmmm... midemdeki her şeyi çıkartıyodum az daha! bir tatlı kaşığı çemenin arkasından 2 bardak sütü ağzıma diktim sonra da koşup dişlerimi dilimi damağımı 5 dakika boyunca fırçaladım

Ooooffffffff al iste yaaa bende hayatta yiyemem kusarim (((( kapsul almak zorundayiz kizlar

bozmaaa moraliniii büyüycekler!!!! çemenle rezeneyle saw palmettoyla büyütücez!!! bunlardan sonra büyümezse zaten ben de estetik olcam. ama gerek kalmayacağına o kadar eminim kiii

Yılbaşı tatilimiz var 1hafta,o tatilde çemeni sipariş vercem şimdi hiç vaktim yok o yüzden o 1haftalık tatilimi bekliyorum
inşallah canım her şey gönlünce olur hiçbir sağlık problemi olmadan dilediğin göğüslere sahip olursun:)
İnşallah hepimiz sağlıklı birşekilde istediğimiz gibi büyütürüz:)
İnşallah görürsün 80i canım hedefi alçak tutmakla bir bakıma iyi yapıyosun çünkü gerçekten öbür türlü çok yıkıcı etkisi oluyo bırakası geliyo insanın
Seni o kadar iyi anlıyorumki,ama bozma moralini halledicez birlikte canını sıkma olacağına inan yapıcaz herşeyi yapıcaz olucak imkansız değil unutma bebeğim

Kizlar saw kapsul isteyen varsa msj atsin bi kisi yolladi sadece ona gore vericem sipariS
benim mesajım geldi mi sana?

kızlar bu sefer tüm dünyanın uyguladığı yöntemi uyguluyoruz eğer büyümezse gerçekten estetikten başka çare kalmcak ama eninde sonunda güzel göğüslerimiz olucak. ben de erkek arkadaşımla konuştum bu konuyu "seni anlattığın kadar kötü etkiliyosa bu durum ameliyat olabilirsin" demişti. ama bu yol şimdilik uzak çünkü östrojenle göğüsleri büyümeyen olmayacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…