- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
- #1.041
Canım senin imkanın var köyden doğal getirtiyorsun bizim öyle bi imkanımız yok ne bulursak onu alıyoruz ki herkesin senin gibi imkanı olmuyo sende biliyosundur bunu,ben öyle bunların günde 2bardağı geçerse zararlı olduğunu biliyodum ona dikkat ediyodum ama senin dediğine dikkat etmem demek boşa uğraşcam işe yaramicak demek iki haftada göğüs büyümez iki hafta içip iki hafta aradan sonra içmek sıfırdan başlamak demek adaçayı farklı sonuçta aynı şeyi zaten düzgün kullanmak olay,tam rezene vücuda etki etmeye başlıcakken sen bırakalım diyosun adaçayı bu sefer tam etki etmeye başlıcak bırakalım rezeneye donelım dıyosun o arada rezenenin etkisi kalmamıs olcak tekrar sıfırdan dıye dıye kısır bır döngü olcak Boşa kürek çekcez yani,valla öyle yapana yapma demem ama ben yapmicam içmeye devam edicem ayrıca dedin ya hayatınızın merkezi yapmayın diye ben ister istemez heran aklıma geliyo bu ve sürekli moralimi bozuyo kız çocukluğundan kadınlığa geçemedim gibi geliyo o dişi hissetme olayı yok hala kız çocuğu gibi ergenliğe yeni giren koz gibi göğüslü olmak nasıl bir duygu merak ediyorum ben kafaya takıyorum keşke büyüselerde takmasam ama çok takıyorum engelde olamıyorum önemli bişey sonuçta neyse canım ya ben aynen devam etcem programı değişene mani olmam ama ben o şekilde göğüsleri büyütceğini düşünmüyorum çünkü tam etki etmeye başlamışken bırakılcak farklı bir madde gircek araya bilemiyorum
canım tabii ki haklısın sağlık çok önemli ama bunlar denenmemiş veya araştırılmamış şeyler değil ki. bizim tükettiğimiz bu besinleri oranın yerlileri sürekli yiyor zaten... ayrıca çalışmalar yapılmış bunların üzerinde mesela soya sütünde de çokkk yüksek oranda fitoöstrojen var ve bunu uzak doğulu insanlar su gibi tüketiyor. yapılan araştırmalara göre bu insanların kanser oranları düşük ve menopozları çok daha rahat geçiyor. ayrıca osteoporoz riskleri de düşük.
bir de ben bu otları kaşım gözüm güzel olsun diye kullanmıyorum kendimi dişi gibi hissetmek istiyorum. bu o kadar büyük bi sorun ki... özgüveni sıfırlayan bişey. kadın değilim ben böyle. hem o çayları -hatta ben sadece rezene içicem- günde 2 bardak tüketiyoruz. bizim normal içtiğimiz çay da bir bitki. karadenizde üretilenden bahsediyorum hani... o da ot. çayın da uzun süreli kullanımda tiryakilerde yan etkileri var ama biz bu içiceklerimizi bir yıl ile sınırlıyoruz. ama en azimli tablo bu eminim ki 2-3 ay sonra gına gelicek içmicez.
ilk 2 gün sadece adaçayı içtim rezenem yok diye şimdi rezene aldım tadı hoşuma gitti adaçayı içmiyorum sabah akşam 1er bardak rezene içiyorum sabah kalkar kalkmaz nar çekirdeği yağı akşamları da çörek otu yağı ile masaj yapıyorum bir tatlı kaşığı keten tohumu tüketiyorum her gün bugün de hacdan hurmalar geldi hurma yemeye başlayacağım
ölçmedim henüz ama 5 gün gibi bir süre oldu hepsine birden başlayalı bir dolgunlaşma hissediyorum bugün sütyenimi giydiğimde bir sıktı rahatsız etti şuanda sütyenin o baskısı sıkması devam ediyor
ben hayatımda ilk defa böyle yoğun bir uğraşa başladım kızlar ve sanırım etkisini görüyorum tek kötü yani göğüslerimden sürekli ya nar çekirdeği ya da çörek otu kokusu yayılıyor ben şööyle tişörtü aralayıp içeri baktığımda
kapsüller konusunda da akşam annemle konuşuyordum dedi ki annem bu kapsüllere bu paraları vereceğine keten tohumunu nasıl alı çektirdiysen bu bitkilerin hepsini al yeterli miktarda evde robotta ya da hepsini yine aktarda çektir kavanoza karıştırıp doldur kullanacağın kadarını istediğin şekilde her gün tüketirsin dedi bana da mantıklı geldi hem de kapsüllerin plastiklerini yemek zorunda kalmayız her ne kadar midede çözünseler de az buz kapsül yutmayacağız günde 9 taneben zaten balık yağı kapsülü de yutuyorum etti sana 10 kapsül
hatta annem şöyle demişti internetten boş kapsül satın al onlara doldur iç ama onunla uğraşmak istemedim kapsüllere tek tek doldur her gün 3er tane alıcam bir ton kapsül eder bir ayda
kızlaaarr cüce palmiye tableti buldum aktar kör ismail diye benim daha önce ürünlerini kullandığım bir aktar var bir çok yerde şubesi var her neyse onun online sitesine rastladım bir baktım cüce palmiye tableti 60 adet 25 liraymış
ilk defa aktarda rastlamış oldum şaşırdım
ya evet çemen kapsüülü kullanmicam ben de toz olarak yutucam. ama saw palmetto ve wild yam kapsül olmak zorunda çünkü burda yok o bitkiler :44: bakalım gelcekler mi öyle de bi sorun var. katılıyorum ya rezenenin tadı da çok hoş kokusu da adaçayını ben de bıraktım beğenmedim dde zaten
Kızlar tam 16gündür aralıksız hergün 1bardak soya sütü içiyorum,rezene çayımı hergün içemedim aksadığı günder oldu ama içiyorum genel olarak,şerbetçiotu kremimi ilk bikaç gün uyguladıktan sonra küçülme görünce dökmüştüm 1hafta yapamadım sonra tekrar hazırlayıp başladım devam ediyorum , sonuç olarak bende şimdilik gelişme yok ama büyüyeceğine inanıyorum ileriki zamanlarda,sizinkiler ne durumda?
ciddi misin? güvenilir mi acaba yaa :44: du bakalım elmaşekeri halletcem demişti eğer olmazsa bende arayışlara gireyim
Buna ben de cevap vermek istiyorum:)
Kızlar ben de hergün (bir sabah bir öğlen) adaçayı içiyorum. Rezeneden daha çok etkisini gördüm bunun açıkçası. Akşamları da bir bardak rezene içiyorum veya bir tane nar yiyorum. Gece yatmadan önce de bir bardak sütle çekirdeklerini kıra kıra kara üzüm yiyorum (bunu biraz aksattığım oluyo ama malesef:/).
Şimdiye kadar her zaman en büyük gelişmeyi adetimden sonraki 2 hafta içinde gördüm. Gerçi zaten 1cm elde etmişsin, ne gelişmesi diyebilirsiniz:) ama en çok o zamanlarda dolgunlaşıyo ve o dolgunluk gitmiyo. Böyle yavaş yavaş büyür belki. Ben hedeflerimi mümkün olduğunca küçük tutmaya çalışıyorum. Yoksa büyümediklerini görüp moralim çok bozuluyo ve bu sefer uğraşmaya devam etmek içimden gelmiyo. İlk istediğim adet öncesi olan o dolgunluğa erişmekti. Ona ulaştım diyebilirim. Şimdi 80'i görmek istiyorum. İnşallah o da olur. Bakalım o zaman nasıl olucak:)
kızlarr bu çemen kadar iğrenç bir şey hayatımda yemedimmmm... midemdeki her şeyi çıkartıyodum az daha! bir tatlı kaşığı çemenin arkasından 2 bardak sütü ağzıma diktim sonra da koşup dişlerimi dilimi damağımı 5 dakika boyunca fırçaladım
Kizlar ya moralim resmen alt ust. Erkek arkadasimla birlikteydik bugun basbasaydik. Ya kizlar bildigin cocugun eline bile gelmiyo artik. Ben ona kuculdu falan diyodum iste oda sey dedi bi ara asiri taslardi askim ya cok iyiydi falan dedi. Sonra gene buyur merak etme hormonlarindandir falan filan dedi. Ya inanir misiniz dokundurmak bile istemedim ya cok moralim bozuldu coook. Ama en azindan eskisi kadar buyuseler kendimi iyi hissetcem suanda eakisinden de kicukler(((
bozmaaa moraliniii büyüycekler!!!! çemenle rezeneyle saw palmettoyla büyütücez!!! bunlardan sonra büyümezse zaten ben de estetik olcam. ama gerek kalmayacağına o kadar eminim kiii
Ooooffffffff al iste yaaa bende hayatta yiyemem kusarim(((( kapsul almak zorundayiz kizlar
Aynen canim tam bir yil verdim kendime buyudu buyudu buyumedi wowo000 nun attigi resimdeki goguslerden yaptircam kendime
Yılbaşı tatilimiz var 1hafta,o tatilde çemeni sipariş vercem şimdi hiç vaktim yok o yüzden o 1haftalık tatilimi bekliyorumevet programın güzel gözüküyo ben de çilek yağıyla karıştırcam çemen tozunun bir kısmını. bir de rezene poşet çay belki çok etkili olmuyodur ya... rezene aldım ben aktardan bir de bitki çayları için süzgeç hazneli bi metal var ondan aldım poşet çay kadar kolay oluyo. saw palmetto, wild yam bunları düşünüyo musun? yılbaşında sınavlarıv mı bitiyo
İnşallah hepimiz sağlıklı birşekilde istediğimiz gibi büyütürüz:)inşallah canım her şey gönlünce olur hiçbir sağlık problemi olmadan dilediğin göğüslere sahip olursun:)
İnşallah görürsün 80i canım hedefi alçak tutmakla bir bakıma iyi yapıyosun çünkü gerçekten öbür türlü çok yıkıcı etkisi oluyo bırakası geliyo insanınBuna ben de cevap vermek istiyorum:)
Kızlar ben de hergün (bir sabah bir öğlen) adaçayı içiyorum. Rezeneden daha çok etkisini gördüm bunun açıkçası. Akşamları da bir bardak rezene içiyorum veya bir tane nar yiyorum. Gece yatmadan önce de bir bardak sütle çekirdeklerini kıra kıra kara üzüm yiyorum (bunu biraz aksattığım oluyo ama malesef:/).
Şimdiye kadar her zaman en büyük gelişmeyi adetimden sonraki 2 hafta içinde gördüm. Gerçi zaten 1cm elde etmişsin, ne gelişmesi diyebilirsiniz:) ama en çok o zamanlarda dolgunlaşıyo ve o dolgunluk gitmiyo. Böyle yavaş yavaş büyür belki. Ben hedeflerimi mümkün olduğunca küçük tutmaya çalışıyorum. Yoksa büyümediklerini görüp moralim çok bozuluyo ve bu sefer uğraşmaya devam etmek içimden gelmiyo. İlk istediğim adet öncesi olan o dolgunluğa erişmekti. Ona ulaştım diyebilirim. Şimdi 80'i görmek istiyorum. İnşallah o da olur. Bakalım o zaman nasıl olucak:)
Seni o kadar iyi anlıyorumki,ama bozma moralini halledicez birlikte canını sıkma olacağına inan yapıcaz herşeyi yapıcaz olucak imkansız değil unutma bebeğimKizlar ya moralim resmen alt ust. Erkek arkadasimla birlikteydik bugun basbasaydik. Ya kizlar bildigin cocugun eline bile gelmiyo artik. Ben ona kuculdu falan diyodum iste oda sey dedi bi ara asiri taslardi askim ya cok iyiydi falan dedi. Sonra gene buyur merak etme hormonlarindandir falan filan dedi. Ya inanir misiniz dokundurmak bile istemedim ya cok moralim bozuldu coook. Ama en azindan eskisi kadar buyuseler kendimi iyi hissetcem suanda eakisinden de kicukler(((
benim mesajım geldi mi sana?Kizlar saw kapsul isteyen varsa msj atsin bi kisi yolladi sadece ona gore vericem sipariS
Yılbaşı tatilimiz var 1hafta,o tatilde çemeni sipariş vercem şimdi hiç vaktim yok o yüzden o 1haftalık tatilimi bekliyorum
İnşallah hepimiz sağlıklı birşekilde istediğimiz gibi büyütürüz:)
İnşallah görürsün 80i canım hedefi alçak tutmakla bir bakıma iyi yapıyosun çünkü gerçekten öbür türlü çok yıkıcı etkisi oluyo bırakası geliyo insanın
Seni o kadar iyi anlıyorumki,ama bozma moralini halledicez birlikte canını sıkma olacağına inan yapıcaz herşeyi yapıcaz olucak imkansız değil unutma bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?