• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

kızlar almanyadaki kuzenimle irtibata geçtim onların yakınında organik ürünler satan bir yer varmış benim için gidip bakacak ve soracak cüce palmiye yabani hint yer elmasını umarım bulur yakın zamanda annem babam gidecekti onlara verir getirirler

kesin vardır orda yaa iyi halletmişsin sen :)

eğer varsa ve çok masraflı olmayacaksa bu şekilde kullanmayı düşünüyorum isteyenlere yardımcı da olurum kızlar tabi ailem bavulda ne kadar yer bırakır bilemiyorum ama :9:

çünkü ailem gidiyor arada ben gidiyorum kuzenim geliyor vs imkan oldukça getirtirim keşke shipping sıkıntısı olmasa da her daim istediğimizi alabilsek..

bizim burda çarşıda çoook aktar var yani her köşe başında var hepsine tek tek soracağım bu iki bitkiyi de

boş kapsüller biraz pahalı ya 2-3 yere baktım da 500 adet 30 lira 1000 adet 50 diyolar

altı üstü minicik şeyler neden bu kadar pahalı :47:
çemen otu hiç yenecek gibi değil mi ya, ben keten tohumu tozunu sevdim mesela tereyağı ekmek bana bana yedim:56:

suna dumankaya toz halinde olmayanını yiyince o kokusunun olmadığını söylemiş öyle mi yapsak acaba

altı üstü minicik şeyler neden bu kadar pahalı :47:
çemen otu hiç yenecek gibi değil mi ya, ben keten tohumu tozunu sevdim mesela tereyağı ekmek bana bana yedim:56:

suna dumankaya toz halinde olmayanını yiyince o kokusunun olmadığını söylemiş öyle mi yapsak acaba

ya aslında yenebilirde işte üstüne iki bardağı ağzına diklersen :1: 1 dakikalık bişey her gün dayanabiliriz bu kadarcığına sanırım. hiç bu kadar kötü bi tat beklemiyodum gözlerim dışarı fırladı

ya aslında yenebilirde işte üstüne iki bardağı ağzına diklersen :1: 1 dakikalık bişey her gün dayanabiliriz bu kadarcığına sanırım. hiç bu kadar kötü bi tat beklemiyodum gözlerim dışarı fırladı

:9::9: canım çok güldürdün beni gözlerim dışarı fırladı deyince gözümde canlandı :9:

artık zorlayacağız kendimizi tadını bastıracak bir şey yok mudur canım yemişsin ya az çok tahmin edersin

:9::9: canım çok güldürdün beni gözlerim dışarı fırladı deyince gözümde canlandı :9:

artık zorlayacağız kendimizi tadını bastıracak bir şey yok mudur canım yemişsin ya az çok tahmin edersin

:))) ya süt hiiiiç bastıramadı tadını başka bi konuda pekmezle yediğini falan söylüyolar yatarken bi de öyle deniyim olabilir şekerli bişey bastırabilir belki.

sonuçtan haberdar et canım belki öyle yemesi daha rahat olur :)
haber vericem canım
Kizlar bu saatte aktar acik olur mu acaba yaaa
olmaz canım pazar zaten bugün ama çok merkezi bi yerde oturuyosan olabilir tabii... mesela benim mahallemdekiler kapalı ama ankara kızılayda açık aktarlar.
Balla da karıştırıp yenebilir gibi duruyo ama..

evet bal da olabilir bir kere pekmezle bir kere de balla denerim

bu arada cüce palmiye diye aratın bu her yerde olan bi ağaç. hatta bizim bahçedede var. şimdi bahçeye inip ağacı kemiricem :D offf allım nasıl bulcaz en doğalını offfff

şöyle özetleyeyim
-bir bardak sütle küç yutuyorum
-buz masajı yapıyorum
-hurma yiyorum
-bir bardak adaçayı-rezene karışımı içiyorum
-çayın suyuyla 1-2 dk masaj yapıyorum
-narlı soda içiyorum
-günde en az 6 saat telkin dinliyorum
-şerbetçi otu karışımı sürüp sabah temizliyorum.

şimdilik dolgun görünüyolar ölçülerde değişim var mı bilmiyorum çünkü mezuram yoktu. çok kaşıntım var ama bu kaşıntı belki şerbetçi otu karışımının meme üzerindeki gözenekleri tıkamasından kaynaklanıyodur emin değilim. belki de büyüme kaşıntısıdır.

vee bu uygulamalarımdan sonra başlayan 3 sorunum var.

1.adet kanamam arttı çok aşırı değil ama olması gerekenden fazla.
2.dişetlerimde yaralar oluştu. bu yaralar çok büyük ihtimalle fazla östrojenden kaynaklanıyor. bayanlarda hormonal değişimler çok sık dişeti sorunu yaratırmış bu bilimsel bir gerçek.
3.arada karın ağrısı oluyor belki de kasıntı oluyor rahmimde ayırt edemiyorum. karın bölgem şiş.

anladım cnm yaptıkların bizim hep araştırıp faydası olucak şeyler aslında ama belki bünyen kaldırmamış olabilir yada dediğin gb östrojendende kaynaklı olabilir sonuçta br ağrı kesicinin bile yan etkileri var bunlar sana çok zarar vermediği sürece devam edebilirsin bence bende eksik olan şeyler var senn programında bende ara ara ekliycem mutlaka bende bi spor yaptım programımı değiştirdiğim gün sınav çekme ama çok yüklendim sanırım 4 gündür heryerim ağrıyor göğüslerimdede ağrı söz konusu fakat sol kolumu kaldıramama derecesinde oluşan ağrıdan sonra bir daha setler halinde uygulayıcam kendimi yormadan

Back