Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Ama o zaman nasıl işe yarayacakki? işe yaraması için uzun süre kullanılması lazımmış

Bencede ot olarak bulsak daha iyi olur ya
canım dönüşümlü içelim diyorum 2 hafta ada çayı iki hafta rezene mesela

canım kimse burda seni yanlış anlamaz hepimiz beraber çabalıyoruz arıyoruz böyle düşünen zaten burda baştan beri konuşmalarımızı okumamış demektir

Canım ben sürekli kullanmaya devam edicem büyütenler adaçayıyla değilki rezeneyle büyütmüş benim araştırdıklarımda hiç adaçayıyla ciddi büyüten yok of ya artık napalım yani yapcak bişey yok

Canım yapacak bir şey yok da ne demek sağlıktan bahsediyoruz burda bence durup bir tekrar düşün ilerde ciddi bir hastalığın çıktığında pişmanlık duyunca çok geç olmuş olacak bu pişmanlık için
sonuçta hepimiz istiyoruz güzel göğüslerimiz olsun ama sağlık eeeenn başta gelir

Son düzenleme:
kızlar wild yam için bi eczaneyle görüştüm. natures way yetkililerinin bi tanıtım için bu hafta içi o eczaneye gideceklerini, eğer o gün uğrarsam onlarla konuşabileceğimi söylediler. yani pek zannetmiyorum ama belki getirtebilirler bizim için... o gün gidip görüşücem.

canım bu bitkileri düzenli olarak içen insanlar var. elbette her şeyde bir hastalık riski vardır ama onu yeme şunu içmeyle yaşanmaz bu hayat... bence ameliyatın riskinden sıkıntısından ilerde yol açabileceklerinden kat be kat iyi şeyler bunlar.

bir de biz "güzel göğüslerimiz olsun" değil "göğüslerimiz olsun" istiyoruz (((

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum göğüslerimiz olsun ((((((((((

Haklsın canım sağlık en önemlisi Allah korusun bunları yaparken sağlığımızdan olalım demiyorum ama sana birşey diyimmi şuan hergün tükettiğin meyveler sebzeler hepsi gdolu tavuklar diğer herşey hormonlu yani şuan doğal yediğimiz şey yok 1tane bile çıkmaz bunu bütün doktorlar söylüyor ve tüketmeye devam ediyor herkes çünkü doğalı kalmadı işi ticarete döktüler daha çok para için milletin sağlığıyla oynuyorlar ve bı bitkilerde gdo yok hormon yok en azından doğanın özü yani kendisi bozulmadan doğal olarak tükettiğimiz nadir şeylerden biri buda bir gerçekki o gdolu hormonlu 8bacaklı 3gözlü tavuklardan o diğer gıdalardan daha sağlıklı yani malesef bu devirde böyle yediğimiz herşeyin yapısını bozdular zaten biz doğal olan bitkiye mi zararlı dicez bir doğal bu otlar kalmışken...

her gün sütle birlikte 2 tatlı kaşığı çemen unu 1 tatlı kaşığı küç
her gün 10ar dakika çilek yağıyla mesaj
her gün 2 kupa rezene (kendi demlediğim)
her hafta 3 gün çilek yağı+çemen unu+sıcak uygulama
her gün bir kere buz masajı

saw palmetto kapsülü eklicem fakat henüz almadım. o da eklenicek bu listeye.

bu sefer umutluyum kızlar çünkü bütün dünya böyle büyütmüş ve çok vakit alan bi program değil.

Canım ameliyat riski diye bir şey yok ki ömrün boyunca küçük göğüslerinin olması sana psikolojik olarak olumsuz etkiden başka kötü bir etki getirmez, sağlık açısından konuşuyorum yani ameliyat olmak da sana kalmış. Her şeyde hastalık riski var deyip bunu göz ardı etmek nasılsa bir gün öleceğim deyip camdan atlamaktan farksız, kızlar yapmayın hayatınızın merkezi haline getirmeyin bu kadar...
Canım ben doktoruma da sordum bu konuyu bitkilerin nasıl kullanacağını bilmeden kullanmak Allah korusun zehir etkisi bile yapabiliyormuş, bak kendin diyorsun her şey zaten kötü yediğimiz bir de çayları abartacak sağlığımızı olumsuz etkilemeyelim doğal olsa da sonuçta hormonları vücut dengesini etkiliyor bunlar, tekrar söylüyorum her şeyin başı sağlık valla bence sen umudunu kaybetmişsem ben senin bahsettiğin kadar gdo ya da hormonlu ürün tüketmiyorum her şeyimi köyden getiremeye çalışıyorum sebzemi meyvemi seçerken her şeyine bakıyorum kokusundan yapısına... Her şey zaten yapay deyip kenara çekilmek en kolayı inan, uğraşında mis gibi de sağlıklı doğal yaşıyorsun

Son düzenleme:

canım tabii ki haklısın sağlık çok önemli ama bunlar denenmemiş veya araştırılmamış şeyler değil ki. bizim tükettiğimiz bu besinleri oranın yerlileri sürekli yiyor zaten... ayrıca çalışmalar yapılmış bunların üzerinde mesela soya sütünde de çokkk yüksek oranda fitoöstrojen var ve bunu uzak doğulu insanlar su gibi tüketiyor. yapılan araştırmalara göre bu insanların kanser oranları düşük ve menopozları çok daha rahat geçiyor. ayrıca osteoporoz riskleri de düşük.

bir de ben bu otları kaşım gözüm güzel olsun diye kullanmıyorum kendimi dişi gibi hissetmek istiyorum. bu o kadar büyük bi sorun ki... özgüveni sıfırlayan bişey. kadın değilim ben böyle. hem o çayları -hatta ben sadece rezene içicem- günde 2 bardak tüketiyoruz. bizim normal içtiğimiz çay da bir bitki. karadenizde üretilenden bahsediyorum hani... o da ot. çayın da uzun süreli kullanımda tiryakilerde yan etkileri var ama biz bu içiceklerimizi bir yıl ile sınırlıyoruz. ama en azimli tablo bu eminim ki 2-3 ay sonra gına gelicek içmicez.

Canım senin imkanın var köyden doğal getirtiyorsun bizim öyle bi imkanımız yok ne bulursak onu alıyoruz ki herkesin senin gibi imkanı olmuyo sende biliyosundur bunu,ben öyle bunların günde 2bardağı geçerse zararlı olduğunu biliyodum ona dikkat ediyodum ama senin dediğine dikkat etmem demek boşa uğraşcam işe yaramicak demek iki haftada göğüs büyümez iki hafta içip iki hafta aradan sonra içmek sıfırdan başlamak demek adaçayı farklı sonuçta aynı şeyi zaten düzgün kullanmak olay,tam rezene vücuda etki etmeye başlıcakken sen bırakalım diyosun adaçayı bu sefer tam etki etmeye başlıcak bırakalım rezeneye donelım dıyosun o arada rezenenin etkisi kalmamıs olcak tekrar sıfırdan dıye dıye kısır bır döngü olcak Boşa kürek çekcez yani,valla öyle yapana yapma demem ama ben yapmicam içmeye devam edicem ayrıca dedin ya hayatınızın merkezi yapmayın diye ben ister istemez heran aklıma geliyo bu ve sürekli moralimi bozuyo kız çocukluğundan kadınlığa geçemedim gibi geliyo o dişi hissetme olayı yok hala kız çocuğu gibi ergenliğe yeni giren koz gibi göğüslü olmak nasıl bir duygu merak ediyorum ben kafaya takıyorum keşke büyüselerde takmasam ama çok takıyorum engelde olamıyorum önemli bişey sonuçta neyse canım ya ben aynen devam etcem programı değişene mani olmam ama ben o şekilde göğüsleri büyütceğini düşünmüyorum çünkü tam etki etmeye başlamışken bırakılcak farklı bir madde gircek araya bilemiyorum

Off canim cok iyi olmus ya onlarin nosunu falan alsana toplu siparis veririz sen bize yollarsin harika olur

Yada bitki çaylarını bir gün içelim bir gün içmeyelim

Kızlar tam 16gündür aralıksız hergün 1bardak soya sütü içiyorum,rezene çayımı hergün içemedim aksadığı günder oldu ama içiyorum genel olarak,şerbetçiotu kremimi ilk bikaç gün uyguladıktan sonra küçülme görünce dökmüştüm 1hafta yapamadım sonra tekrar hazırlayıp başladım devam ediyorum , sonuç olarak bende şimdilik gelişme yok ama büyüyeceğine inanıyorum ileriki zamanlarda,sizinkiler ne durumda?

Off canim cok iyi olmus ya onlarin nosunu falan alsana toplu siparis veririz sen bize yollarsin harika olur

yaa evet gerçi eczacı sanırım o ürün türkiyeye gelmedi dedi ama işte konuşup da yurt dışından getirtme imkanı var mı veya çok mu pahalı olur dertlerimi anlatabilirim yetkililere

canım ben belki de bir hafta uyguladım eski programımı gelişmeler çok güzeldi ama çok kaşıntı oluyodu ya onu alerji diye yorumladım şerbetçi otu alerji yaptı bende veya gözenekleri tıkadığı için sürekli kaşımam gerekti. ama bu sorun dışında çok dolgunlaşmıştı göğüslerim cm olarak artma yoktu fakat gözle görebiliyodum göğüslerimin dolgunlaştığını. şimdi 3 gündür her şeyi bıraktım aktardan çilek yağı ve çemen tozu aldım. bugün yeni programa başlıyorum

Anladım canım başla hemen çok ara olmasın bence,ben bu soya sütünü 1sene boyunca hergün içmeyi düşünüyorum acaba büyütür mü sonuçta fitoöstrojen var içinde umarım büyütür ya

Anladım canım başla hemen çok ara olmasın bence,ben bu soya sütünü 1sene boyunca hergün içmeyi düşünüyorum acaba büyütür mü sonuçta fitoöstrojen var içinde umarım büyütür ya

büyütür bence mutlaka ama masajı falan ihmal etmiyosun di mi? bir de dr duke çemen otu hakkında çok güzel şeyler söylemiş benden iyi biliyosundur. bizim forumda da çemen otu kullananların paylaşım yeri var orada da "çok şey kullandım ama en etkili ve hızlısı bu oldu" diyolar. denemiş miydin?

İnşallah büyütür uzun süre avuçlayarak masaj yapmıyorum şerbetçiotu kremini sürerken parmaklarımla dairesel hareketlerle masaj yapıyorum,çemenotunu bende okudum çok ama kullanmadım kullanıcam canım yılbaşında onlada krem gibi birşey hazırlicam yada şey düşünüyorum çementozunu zeytinyağıyla karıştırcam macun gibi oluyormuş onu sürücem şerbetçiotunada devam edicem yani
•şerbetçiotu kremi
•çementozu zeytinyağı macun
•soya sütü
•rezene poşet çay
•maydonoz
Bunları uygulamayı düşünüyorum belki birşeyler daha eklerim keten tohumu gibi,nasıl sence programım?

evet programın güzel gözüküyo ben de çilek yağıyla karıştırcam çemen tozunun bir kısmını. bir de rezene poşet çay belki çok etkili olmuyodur ya... rezene aldım ben aktardan bir de bitki çayları için süzgeç hazneli bi metal var ondan aldım poşet çay kadar kolay oluyo. saw palmetto, wild yam bunları düşünüyo musun? yılbaşında sınavlarıv mı bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…