• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

bakayım canım ama 10$ olan şeyi 25 30$ a getirteceğiz belki de..
aslında yurt dışında yaşayan akrabası olan olsa

aslında bende şifa marketten 5 farklı kapsül seçtim hayıt gingeng meyan kökü çemen otu saw palmetto
bunların siparişini mi versem acaba hepsini beraber kullanınca bir hayrı olacaktır muhakkak

ayrıca günde 15 kapsül biraz fazla olmaz mı???
bence gisengini maske olarak kullan. valla ben hayıtı hiç bi etkisini göremedim. meyan kökünü hiç duymadım canımm

tamam tamam durdurdum kendimi. haklısın ilk önce kendi elimizde olan yollardan hakıkını vererek yapacağız.
kızlar yalnız wild yam kapsül bulalım ya bakınsanıza sizde netten var mı satan bir yer. 9 tane kapsül yutcam günde valla umrumda değil.
babama, kara hindiba, aslanpençes, peygamer çiçeği, rezene siparişi vercem her akşam bunları karşıtırıp çay demleyip içicem.
çemen otoulada masaj yapıcam her gece ve sıcak havluylada sarıp iyice özleşmesini sağlıcam.
malzemeleri tamamladıktan sonra başlıyorum kızlar 1 ay boyunca hergün uyguluycam.
sizce olur mu bu şekilde ??

bunu bir ay yap var ya eğer büyümezlerse ben yaptırıcam seni estetik :1: 9 kapsül çok sanki yaa bilemedim :/

Son düzenleme:
tamam tamam durdurdum kendimi. haklısın ilk önce kendi elimizde olan yollardan hakıkını vererek yapacağız.
kızlar yalnız wild yam kapsül bulalım ya bakınsanıza sizde netten var mı satan bir yer. 9 tane kapsül yutcam günde valla umrumda değil.
babama, kara hindiba, aslanpençes, peygamer çiçeği, rezene siparişi vercem her akşam bunları karşıtırıp çay demleyip içicem.
çemen otoulada masaj yapıcam her gece ve sıcak havluylada sarıp iyice özleşmesini sağlıcam.
malzemeleri tamamladıktan sonra başlıyorum kızlar 1 ay boyunca hergün uyguluycam.
sizce olur mu bu şekilde ??
aynen bence de yoğun program uygulamadıkça bir sonuç görmemiz zor kapsüller önemli demek ki çünkü ben amazonda gördüm bir sürü kapsül çeşidi var tabi bunlarda da shipping ücreti var
ya ben ordan işte saw ve çemen kapsül aldım ya, kadın telefonda şey demişti etkilierini tam görmek istiyosan yemeklerden önce iç ama iki hap arasında da en az yarım saat olsun. hal böyle olunca bütün gün ne zamna hapı içeyim diye düşünüp sıkılıyorum. ben 3ünü bir yuvarlıcam ya banane

ne gibi bir zararı varmış ki canım doktora falan sor istersen ya da aktar olan kişi biliyordur zaten belki birbiri üzerinde olumsuz etkisi vardır sor öğren bence riske atma

ayrıca günde 15 kapsül biraz fazla olmaz mı???
bence gisengini maske olarak kullan. valla ben hayıtı hiç bi etkisini göremedim. meyan kökünü hiç duymadım canımm

beşini de alırsam eğer zaten canım günde 2şer tane alırım

meyan kökü de bu okuduğumuz sitedeki kapsüllerin içeriğinde geçiyordu canım

kızlarr mecitefendinin saw palmettosu yok galiba ya sitesine baktım ama göremedim. hangi marka alsam :26:

canım babam toptancı yerine fabrikasına gidiyo oraya sormuş ama sitelerinde bende göremedim. eğer isterseniz kendime aldırcam sizde aldırayım kargo yapayım. ama siz bilirisinz kızlar.ayrıca toptan olduğu için fiyatı da uygun 22 tl. şifa markette 34 tl. kargo ücreti verince daha bile ucuza gelir sizin için. bi de ne bileyim babam iyi diyince güvendim tabi o da ne kadar iyi bilecek bilmiyorum. karar sizin yardımcı olurum isteyen olursa. siz bana havale yaparsınız hatta ben şirketten kargolarım şirket indirimi olur kargoda :))

Son düzenleme:
canım babam toptancı yerine fabrikasına gidiyo oraya sormuş ama sitelerinde bende göremedim. eğer isterseniz kendime aldırcam sizde aldırayım kargo yapayım. ama siz bilirisinz kızlar.

peki fiyatı nedir canım mecitefendiye güvenebiliriz bencede yaa hem de türk markası... olabilir yani bu ithal markalardansa bu şekilde yapabiliriz.

canım babam toptancı yerine fabrikasına gidiyo oraya sormuş ama sitelerinde bende göremedim. eğer isterseniz kendime aldırcam sizde aldırayım kargo yapayım. ama siz bilirisinz kızlar.ayrıca toptan olduğu için fiyatı da uygun 22 tl. şifa markette 34 tl. kargo ücreti verince daha bile ucuza gelir sizin için. bi de ne bileyim babam iyi diyince güvendim tabi o da ne kadar iyi bilecek bilmiyorum. karar sizin yardımcı olurum isteyen olursa. siz bana havale yaparsınız hatta ben şirketten kargolarım şirket indirimi olur kargoda :))

canım olursa çok iyi olur bu şekilde

evet çok iyi o halde saw palmetto bulduk rezene iiçiyoruz çemen tozu yutucaz vee masaj yapıcaz 10ar dakika sonra sıcak uygulicaz ve bu en az bir ay gidicek böyle. benim sınav dönemim yaklaşıyo ama bunlar zaman alıcak işlemler değil halledebiliriz değil mi? doğru yoldayız artık bundan sonra da olamzsa estetik düşünücem.

canım olursa çok iyi olur bu şekilde

kızlar o zaman isteyen bana özelden yazsın. babama veririm kaç adet olduğunu. siz adres bilgilerini de yazın bana. bende size hesap no mu veririm bu hafta içi alır heralde gönderirim. olmaz mı?
ama valla kızlar ben böyle şeyleri sevmem de yanlış anlayan olcaksa yorum yapmasın gerçekkten lütfen. bazen böyle şeyler oluyo ya bu sitede sinir olurum sonra. ama elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum

kızlar wild yam bulmamız lazım. bakın nature diye bi stede olabilir orayı bir inceler misiniz? benim çıkmam gerekiyor şimdi. özelden adresinizi atın mutlaka öpüldünüz...

kızlar o zaman isteyen bana özelden yazsın. babama veririm kaç adet olduğunu. siz adres bilgilerini de yazın bana. bende size hesap no mu veririm bu hafta içi alır heralde gönderirim. olmaz mı?
ama valla kızlar ben böyle şeyleri sevmem de yanlış anlayan olcaksa yorum yapmasın gerçekkten lütfen. bazen böyle şeyler oluyo ya bu sitede sinir olurum sonra. ama elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum

canım bence çok iyi niyetlisin herkes yapmaz bunu... ama sitenin kurallarına uygun mudur onu bilmiyorum işte başka bir adresten yani skype face telefon bu şekilde de haberleşebiliriz.

natures way'in türkiye sitesinde yok ama normal sitesinde var amazonda falan... natures satan eczaneleri dolaşıcam belki onlarda vardır çünkü türkiye sitesi daha yapım aşamasında gibi bişey

2 haftada 1 en azından 5 6 gün ara vermeliyiz çaylara ya da çayı değiştirmeliyiz bence mesela 2 hafta adaçayı 2 hafta rezene içelim bence

canım şifa markette ben de gördüm bir sürü tablet vardı memnun musun kullandığından farkını gördün mü
Ama o zaman nasıl işe yarayacakki? :( işe yaraması için uzun süre kullanılması lazımmış
araştırmıştınız sanırım siz... ama kapsül şeklinde değil de bitki şeklinde alsak... off napsak ya... kullanıcı yorumlarını okudum hep ama söyledikleri şu bu bitkiler çok işe yaradı ve masaj yardım etti sonuç inanılmaz. dr duke da fitoostrojenlerin en çok bu bitkilerde olduğunu söylemiş yani: rezene, boy otu, saw palmetto, wild yam

ve bu arada bu bitkilerin yağlarıyla günde 2 kez 5er dakika masaj yapılıcak ve göğüslerin üzerine sıcak bir bez konulacak.
Bencede ot olarak bulsak daha iyi olur ya

Arkadaşlar ben ginsengi kullanmaktan vazgeçtim birkaç yerde daha okudum okudum biraz önceki linktede başka bir sitede yazanlar yani bu testesteronu arttırıyormuş direk göğüs küçültücü ...
"• Ginseng bitkisi cinsel performansı artırıcı doğal bir destek olarak da kullanılmaktadır. Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalarda ginseng sperm düzeyinde artışa neden olmuştur.
• Bazı deneysel çalışmalarda ginsengin kan damarlarını genişleterek ereksiyona yardımcı olduğu tespit edilmiştir. Ginsengin ereksiyon sorununa karşı etki mekanizmasının nitrik oksitle ilişkili olduğu düşünülüyor.
• Ginsengin cinsel isteği artırıcı etkisinin ise testosteron düzeyini yükseltici etkisine bağlanmaktadır. Hayvanlar üzerindeki deneylerde ginsengin testosteron seviyesini etkilediği tespit edilmiştir. Burada sözü edilen ginseng türü gerçek kore ginsengidir. (Panax ginseng)

devami : http://www.beslenmedestegi.com/bitkisel-ilaclar/ginseng-faydalari#ixzz2k9aj6lZm"

Kızlar ya ben hem kullanmak isteyim hemde süpheyle yaklasanlardanım be bileyim hiç kullanmadım bu tarz bisey ilerde sorun acmasından korkuyorum biraz baktimda sunları buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/50864-saw-palmetto-kullanan-var-15.html
Karanliks
Bu arada, Saw Palmetto'nun da yan etkileri olduğu bilinmeli. Anne karnındaki bebeğe zarar
verebileceğinden hamile kadınlar Saw palmetto dan uzak durmalıdır.
Kadınlardaki saç dökülmesine karşı pek işe yaramayabilir. Saw Palmetto'nun, nadir de olsa
bazı durumlarda kanamalara, idrara çıkmakta zorluğa, prostat şişmesine ve idrarda
kanlanmaya yol açtığı bilinmektedir.(alıntıdır)
kızlar sağlınıza dikkat edin.şimdi yan etkisi cıkmayabilir ama ilerleyen zamanlarda olabilir.kesinlikle ama kesinlikle doktora danışın derim kafaya göre ilaç kullanmak çok zararlı.
Aybegüm
bende kullanmıştim bi kutu kadar bu da benim yumurtlama dönemimi(ay ortamı) ağrılı geçirmeme neden oldu.2 yıldır sıkıntı yaşıorum yani.zaten ben faydasını da görmemiştim,zararı oldu anlayacağiniz bendemirmirmirmir
Özellikle su iki yorum dikkatimi cekti sizde iyice arastirdinizmi valla cesaret edemedim ama siz kararlısınız denemeye galiba oyle olursa tavsiyelerinize gore baslamak istiyorum. Bu arada bugün 1 cm daha büyüme elde ettiğimi gördüm ginsenge devam ediyorum bu testesteron artırmasi olayını bende okumustum da ya farklı bi cesidiydi bunu yapan yada fazla kullanımı hatırlayaladim simdi

Back