Kızlar ya ben hem kullanmak isteyim hemde süpheyle yaklasanlardanım be bileyim hiç kullanmadım bu tarz bisey ilerde sorun acmasından korkuyorum biraz baktimda sunları buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/50864-saw-palmetto-kullanan-var-15.html Karanliks
Bu arada, Saw Palmetto'nun da yan etkileri olduğu bilinmeli. Anne karnındaki bebeğe zarar
verebileceğinden hamile kadınlar Saw palmetto dan uzak durmalıdır.
Kadınlardaki saç dökülmesine karşı pek işe yaramayabilir. Saw Palmetto'nun, nadir de olsa
bazı durumlarda kanamalara, idrara çıkmakta zorluğa, prostat şişmesine ve idrarda
kanlanmaya yol açtığı bilinmektedir.(alıntıdır)
kızlar sağlınıza dikkat edin.şimdi yan etkisi cıkmayabilir ama ilerleyen zamanlarda olabilir.kesinlikle ama kesinlikle doktora danışın derim kafaya göre ilaç kullanmak çok zararlı.
Aybegüm
bende kullanmıştim bi kutu kadar bu da benim yumurtlama dönemimi(ay ortamı) ağrılı geçirmeme neden oldu.2 yıldır sıkıntı yaşıorum yani.zaten ben faydasını da görmemiştim,zararı oldu anlayacağiniz bendemirmirmirmir
Özellikle su iki yorum dikkatimi cekti sizde iyice arastirdinizmi valla cesaret edemedim ama siz kararlısınız denemeye galiba oyle olursa tavsiyelerinize gore baslamak istiyorum. Bu arada bugün 1 cm daha büyüme elde ettiğimi gördüm ginsenge devam ediyorum bu testesteron artırmasi olayını bende okumustum da ya farklı bi cesidiydi bunu yapan yada fazla kullanımı hatırlayaladim simdi