- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
- #1.061
elimdeki paketi bitiricem böyle yiyerek... 2 dakika sabredicem artık yapıcak bişey yok. bu bittiği an kapsüle dönücem bende :26:
Aaba neyten bos kapsul alip cemeni biz mi doldursak en azindan icinde ne oldugunu biliriz
kızlar almanyadaki kuzenimle irtibata geçtim onların yakınında organik ürünler satan bir yer varmış benim için gidip bakacak ve soracak cüce palmiye yabani hint yer elmasını umarım bulur yakın zamanda annem babam gidecekti onlara verir getirirler
Aaba neyten bos kapsul alip cemeni biz mi doldursak en azindan icinde ne oldugunu biliriz
ben de çemen otu için aynen bunu düşünüyorum canım ama boş kapsül bulmak kolay olur mu ki
kesin vardır orda yaa iyi halletmişsin sen :)
boş kapsüller biraz pahalı ya 2-3 yere baktım da 500 adet 30 lira 1000 adet 50 diyolar
altı üstü minicik şeyler neden bu kadar pahalı
çemen otu hiç yenecek gibi değil mi ya, ben keten tohumu tozunu sevdim mesela tereyağı ekmek bana bana yedim
suna dumankaya toz halinde olmayanını yiyince o kokusunun olmadığını söylemiş öyle mi yapsak acaba
ya aslında yenebilirde işte üstüne iki bardağı ağzına diklersen1 dakikalık bişey her gün dayanabiliriz bu kadarcığına sanırım. hiç bu kadar kötü bi tat beklemiyodum gözlerim dışarı fırladı
canım çok güldürdün beni gözlerim dışarı fırladı deyince gözümde canlandı
artık zorlayacağız kendimizi tadını bastıracak bir şey yok mudur canım yemişsin ya az çok tahmin edersin
:))) ya süt hiiiiç bastıramadı tadını başka bi konuda pekmezle yediğini falan söylüyolar yatarken bi de öyle deniyim olabilir şekerli bişey bastırabilir belki.
sonuçtan haberdar et canım belki öyle yemesi daha rahat olur :)
haber vericem canımsonuçtan haberdar et canım belki öyle yemesi daha rahat olur :)
olmaz canım pazar zaten bugün ama çok merkezi bi yerde oturuyosan olabilir tabii... mesela benim mahallemdekiler kapalı ama ankara kızılayda açık aktarlar.Kizlar bu saatte aktar acik olur mu acaba yaaa
Balla da karıştırıp yenebilir gibi duruyo ama..
Kizlar yaaa kapsul bulamiyorum ya
Eczanelere mi bi sorsam
hmm olabilir onlarda vardır belki de... gittigidiyorda da var ama canım biraz pahalı sanki
şöyle özetleyeyim
-bir bardak sütle küç yutuyorum
-buz masajı yapıyorum
-hurma yiyorum
-bir bardak adaçayı-rezene karışımı içiyorum
-çayın suyuyla 1-2 dk masaj yapıyorum
-narlı soda içiyorum
-günde en az 6 saat telkin dinliyorum
-şerbetçi otu karışımı sürüp sabah temizliyorum.
şimdilik dolgun görünüyolar ölçülerde değişim var mı bilmiyorum çünkü mezuram yoktu. çok kaşıntım var ama bu kaşıntı belki şerbetçi otu karışımının meme üzerindeki gözenekleri tıkamasından kaynaklanıyodur emin değilim. belki de büyüme kaşıntısıdır.
vee bu uygulamalarımdan sonra başlayan 3 sorunum var.
1.adet kanamam arttı çok aşırı değil ama olması gerekenden fazla.
2.dişetlerimde yaralar oluştu. bu yaralar çok büyük ihtimalle fazla östrojenden kaynaklanıyor. bayanlarda hormonal değişimler çok sık dişeti sorunu yaratırmış bu bilimsel bir gerçek.
3.arada karın ağrısı oluyor belki de kasıntı oluyor rahmimde ayırt edemiyorum. karın bölgem şiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?