• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

canım bulamadım ne diye arattın

kızlar annemin bi önerisi oldu şimdi eğer kapsül bulamazsan incecik peçeteye sar öyle yut diyo :D
canım boş kapsül diye arat çıkıyo aa pardon gittigidiyordan deil google'dan arat :)

anladım cnm yaptıkların bizim hep araştırıp faydası olucak şeyler aslında ama belki bünyen kaldırmamış olabilir yada dediğin gb östrojendende kaynaklı olabilir sonuçta br ağrı kesicinin bile yan etkileri var bunlar sana çok zarar vermediği sürece devam edebilirsin bence bende eksik olan şeyler var senn programında bende ara ara ekliycem mutlaka bende bi spor yaptım programımı değiştirdiğim gün sınav çekme ama çok yüklendim sanırım 4 gündür heryerim ağrıyor göğüslerimdede ağrı söz konusu fakat sol kolumu kaldıramama derecesinde oluşan ağrıdan sonra bir daha setler halinde uygulayıcam kendimi yormadan
ya ben şu sporların çok da doğru şeyler olmadığını düşünüyorum. çünkü bizde göğüs yok ki diri olsun

Kızlar yılbaşında çemen otu tozu ve ginseng tozu alıcam o formülü uygulamayı düşünüyorum yada ona yakın bişey ve maydonoz yemeye başlicam ocak ayından itibaren bunları eklicem,şimdilik aynen devam
kızlar size şu konuda bilgi veriyim istedim ben maydonozu küçüklüğümden beri her kahvaltıda mutlaka yerim yarım demet ve yemeklere flnda atarım sevdğimden ama benmde göğüslerim küçük ve büyütmek için uğraşıyorum eğer maydonoz fayda olsaydı inanın bende olurdu sevmiyorsanız bunun için yemeyin derim ama tabi diğer faydalarından dolayı yiyebilirsiniz maydonozun etki ettiğini birisi söylediyse başka bir şey etki etmiştir karıştırıyordur mutlaka haberiniz olsun

kızlar size şu konuda bilgi veriyim istedim ben maydonozu küçüklüğümden beri her kahvaltıda mutlaka yerim yarım demet ve yemeklere flnda atarım sevdğimden ama benmde göğüslerim küçük ve büyütmek için uğraşıyorum eğer maydonoz fayda olsaydı inanın bende olurdu sevmiyorsanız bunun için yemeyin derim ama tabi diğer faydalarından dolayı yiyebilirsiniz maydonozun etki ettiğini birisi söylediyse başka bir şey etki etmiştir karıştırıyordur mutlaka haberiniz olsun

Bende baya severim maydanozu hep yerim icinde vardir ama cok az miktarda varsir onun yetine daha azla olan biseyi yemek daha hos olur bencede

Canım ben sürekli kullanmaya devam edicem büyütenler adaçayıyla değilki rezeneyle büyütmüş benim araştırdıklarımda hiç adaçayıyla ciddi büyüten yok of ya artık napalım yani yapcak bişey yok

cnm bu konuya bende bi açıklık getirmek isterim adaçayını eskiden beri tüketiyorum bende ama hiç etkisini görmedim bnm programımdada var ama ben sevdiğim için her gün bir bardak içiyorum bunu büyütme amaçlı içecekler varsa rezeneye yada hayıta yönelmelerini tavsiye ederim en azından onların faydasını gören çok kişi var

canım boş kapsül diye arat çıkıyo aa pardon gittigidiyordan deil google'dan arat :)

ya ben şu sporların çok da doğru şeyler olmadığını düşünüyorum. çünkü bizde göğüs yok ki diri olsun
cnm bn sporu göğüs kaslarımı çalıştırıp otlarla büyümese bile bu şekilde yne büyüyeceğine inandığım için yapıyorum

Kizlar simidi saw palmetto yu
Alvira ya aliyorum
Afilli kiz sen istiyor musin? Baska isteyen var mi? Mecit efendinin getirttigi bir urun ve 22 tl ye alcaz toptan fiyatini? Ona gore yazin bende bi an once baslamak istiyorum bir an once verelim siparisi sizi bekliyorum

Kizlar wild yam bulan varsa bana haber etsin gerekirse bana da alsin parasini yollayim. Eger bulamazsaniz yurt disindan o siteden getirtcem baska yol yol. Kendimi artik o kadar silik o kadar yok hissediyorum ki piskoloji felan kalmadi bitti

Kizlar wild yam bulan varsa bana haber etsin gerekirse bana da alsin parasini yollayim. Eger bulamazsaniz yurt disindan o siteden getirtcem baska yol yol. Kendimi artik o kadar silik o kadar yok hissediyorum ki piskoloji felan kalmadi bitti

bu saw palmettonun içinde kaç kapsül var tekrar getirtmek zor olur mu senin için?

wild yam için natures way sitesine mail gönderdim henz dönmediler. eczaneye de çarşamba günü geliceklermiş o gün görüşücem onlarla.

kızlar çemen ununu pekmezle yedim. daha doğrusu önce ağzımı pekmezle ıslattım sonra bir kaşık çemen unu koydum sonra pekmezi dayadım ağzıma tozlar gidene kadar yudumladım. böylesi sütten çok daha iyi oldu. :54: birazdan küçü de öyle yutcam ve dişlerimi dilimi damağımı fırçalicam yine.

bu saw palmettonun içinde kaç kapsül var tekrar getirtmek zor olur mu senin için?

wild yam için natures way sitesine mail gönderdim henz dönmediler. eczaneye de çarşamba günü geliceklermiş o gün görüşücem onlarla.

Icinde kac tane var bilmiyorum ama tahminimce 60 tir oyle oluyo standardi cunku. Ogrenmeye calisirim yinede. Ben direk fabrikasindan aldiricam tek tek almak zor olur o yuzden ilk birer kutu kullaniriZ baktik faydasi var gene toplu toplu aliriz

kızlar çemen ununu pekmezle yedim. daha doğrusu önce ağzımı pekmezle ıslattım sonra bir kaşık çemen unu koydum sonra pekmezi dayadım ağzıma tozlar gidene kadar yudumladım. böylesi sütten çok daha iyi oldu. :54: birazdan küçü de öyle yutcam ve dişlerimi dilimi damağımı fırçalicam yine.

Ben hala kapsul pesindeyim hatta kapsulu bulursam ne yiyip iciceksen kapsulleyip hazir hale getiricem mesela rezeneyi robotta cekip kapsullucem cemeni kapsullucem kimyon kapsullucem falan filan :))

Yillardir boyle seyler yutmaktan midem artik kaldirmiyo koku farkli tat falan. Ama artik batti balik yan gider cok agir yapicam programlari 3 gr meme kaldi cunku bende.
Sen boyle yutuyosan harikasin valla canim buyucegini hayal et ve yut :)

Serbetci kremim epwydir duruyodu oyle bi keakin kokuyo ki on gundur giyilen corap misali :D teyzem odama bi girdi bi kizdi ne pis kokmus coraplarin bilmem ne diye. Dedim o koku memelerimden geliyo :)) valla koka koka surdum icinde ne vitaminler var bosa gitmesin dedim ;)

Serbetci kremim epwydir duruyodu oyle bi keakin kokuyo ki on gundur giyilen corap misali :D teyzem odama bi girdi bi kizdi ne pis kokmus coraplarin bilmem ne diye. Dedim o koku memelerimden geliyo :)) valla koka koka surdum icinde ne vitaminler var bosa gitmesin dedim ;)

:1: vitaminler boşa gitmesin he? :1: işte o keskin koku yüzünde "ıyy bozulmuş bu" diyerekten çöpe döktüm kremi :1: ama sanki her yerimden çemen kokusu geliyo yaa anlamadım :26: inşallah çok daha fazlalaşmaz...

Kız arkadaşım hediye çok tatlı bir çamaşırı almış ve sütyeni memelerim doldurmadı kızlar yine pskolojim yerlerde çok kötüyüm ben böyle evlenememde meme yok ya adam gay olur daha iyi ne farkı var yani dümdüz moral diye bişey kalmadı bende, o elimde fıstık gibi duran sütyen giyince çok kötü oldu daha ne diyim...

Back