- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi elmasekeri3535
- #1.041
Canım senin imkanın var köyden doğal getirtiyorsun bizim öyle bi imkanımız yok ne bulursak onu alıyoruz ki herkesin senin gibi imkanı olmuyo sende biliyosundur bunu,ben öyle bunların günde 2bardağı geçerse zararlı olduğunu biliyodum ona dikkat ediyodum ama senin dediğine dikkat etmem demek boşa uğraşcam işe yaramicak demek iki haftada göğüs büyümez iki hafta içip iki hafta aradan sonra içmek sıfırdan başlamak demek adaçayı farklı sonuçta aynı şeyi zaten düzgün kullanmak olay,tam rezene vücuda etki etmeye başlıcakken sen bırakalım diyosun adaçayı bu sefer tam etki etmeye başlıcak bırakalım rezeneye donelım dıyosun o arada rezenenin etkisi kalmamıs olcak tekrar sıfırdan dıye dıye kısır bır döngü olcak Boşa kürek çekcez yani,valla öyle yapana yapma demem ama ben yapmicam içmeye devam edicem ayrıca dedin ya hayatınızın merkezi yapmayın diye ben ister istemez heran aklıma geliyo bu ve sürekli moralimi bozuyo kız çocukluğundan kadınlığa geçemedim gibi geliyo o dişi hissetme olayı yok hala kız çocuğu gibi ergenliğe yeni giren koz gibi göğüslü olmak nasıl bir duygu merak ediyorum ben kafaya takıyorum keşke büyüselerde takmasam ama çok takıyorum engelde olamıyorum önemli bişey sonuçta neyse canım ya ben aynen devam etcem programı değişene mani olmam ama ben o şekilde göğüsleri büyütceğini düşünmüyorum çünkü tam etki etmeye başlamışken bırakılcak farklı bir madde gircek araya bilemiyorum
inşallah canım her şey gönlünce olur hiçbir sağlık problemi olmadan dilediğin göğüslere sahip olursun:)