- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
- #1.001
bakayım canım ama 10$ olan şeyi 25 30$ a getirteceğiz belki de..
aslında yurt dışında yaşayan akrabası olan olsa
aslında bende şifa marketten 5 farklı kapsül seçtim hayıt gingeng meyan kökü çemen otu saw palmetto
bunların siparişini mi versem acaba hepsini beraber kullanınca bir hayrı olacaktır muhakkak
tamam tamam durdurdum kendimi. haklısın ilk önce kendi elimizde olan yollardan hakıkını vererek yapacağız.
kızlar yalnız wild yam kapsül bulalım ya bakınsanıza sizde netten var mı satan bir yer. 9 tane kapsül yutcam günde valla umrumda değil.
babama, kara hindiba, aslanpençes, peygamer çiçeği, rezene siparişi vercem her akşam bunları karşıtırıp çay demleyip içicem.
çemen otoulada masaj yapıcam her gece ve sıcak havluylada sarıp iyice özleşmesini sağlıcam.
malzemeleri tamamladıktan sonra başlıyorum kızlar 1 ay boyunca hergün uyguluycam.
sizce olur mu bu şekilde ??
bunu bir ay yap var ya eğer büyümezlerse ben yaptırıcam seni estetik9 kapsül çok sanki yaa bilemedim :/
aynen bence de yoğun program uygulamadıkça bir sonuç görmemiz zor kapsüller önemli demek ki çünkü ben amazonda gördüm bir sürü kapsül çeşidi var tabi bunlarda da shipping ücreti vartamam tamam durdurdum kendimi. haklısın ilk önce kendi elimizde olan yollardan hakıkını vererek yapacağız.
kızlar yalnız wild yam kapsül bulalım ya bakınsanıza sizde netten var mı satan bir yer. 9 tane kapsül yutcam günde valla umrumda değil.
babama, kara hindiba, aslanpençes, peygamer çiçeği, rezene siparişi vercem her akşam bunları karşıtırıp çay demleyip içicem.
çemen otoulada masaj yapıcam her gece ve sıcak havluylada sarıp iyice özleşmesini sağlıcam.
malzemeleri tamamladıktan sonra başlıyorum kızlar 1 ay boyunca hergün uyguluycam.
sizce olur mu bu şekilde ??
ya ben ordan işte saw ve çemen kapsül aldım ya, kadın telefonda şey demişti etkilierini tam görmek istiyosan yemeklerden önce iç ama iki hap arasında da en az yarım saat olsun. hal böyle olunca bütün gün ne zamna hapı içeyim diye düşünüp sıkılıyorum. ben 3ünü bir yuvarlıcam ya banane
kızlarr mecitefendinin saw palmettosu yok galiba ya sitesine baktım ama göremedim. hangi marka alsam :26:
ayrıca günde 15 kapsül biraz fazla olmaz mı???
bence gisengini maske olarak kullan. valla ben hayıtı hiç bi etkisini göremedim. meyan kökünü hiç duymadım canımm
gittigdiyorda buldum ben bir sürü ithal markadan ama hangisine güvenebiliriz ki:18:
kızlarr mecitefendinin saw palmettosu yok galiba ya sitesine baktım ama göremedim. hangi marka alsam :26:
canım babam toptancı yerine fabrikasına gidiyo oraya sormuş ama sitelerinde bende göremedim. eğer isterseniz kendime aldırcam sizde aldırayım kargo yapayım. ama siz bilirisinz kızlar.
canım babam toptancı yerine fabrikasına gidiyo oraya sormuş ama sitelerinde bende göremedim. eğer isterseniz kendime aldırcam sizde aldırayım kargo yapayım. ama siz bilirisinz kızlar.ayrıca toptan olduğu için fiyatı da uygun 22 tl. şifa markette 34 tl. kargo ücreti verince daha bile ucuza gelir sizin için. bi de ne bileyim babam iyi diyince güvendim tabi o da ne kadar iyi bilecek bilmiyorum. karar sizin yardımcı olurum isteyen olursa. siz bana havale yaparsınız hatta ben şirketten kargolarım şirket indirimi olur kargoda :))
canım babam toptancı yerine fabrikasına gidiyo oraya sormuş ama sitelerinde bende göremedim. eğer isterseniz kendime aldırcam sizde aldırayım kargo yapayım. ama siz bilirisinz kızlar.ayrıca toptan olduğu için fiyatı da uygun 22 tl. şifa markette 34 tl. kargo ücreti verince daha bile ucuza gelir sizin için. bi de ne bileyim babam iyi diyince güvendim tabi o da ne kadar iyi bilecek bilmiyorum. karar sizin yardımcı olurum isteyen olursa. siz bana havale yaparsınız hatta ben şirketten kargolarım şirket indirimi olur kargoda :))
canım olursa çok iyi olur bu şekilde
kızlar o zaman isteyen bana özelden yazsın. babama veririm kaç adet olduğunu. siz adres bilgilerini de yazın bana. bende size hesap no mu veririm bu hafta içi alır heralde gönderirim. olmaz mı?
ama valla kızlar ben böyle şeyleri sevmem de yanlış anlayan olcaksa yorum yapmasın gerçekkten lütfen. bazen böyle şeyler oluyo ya bu sitede sinir olurum sonra. ama elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum
Ama o zaman nasıl işe yarayacakki?2 haftada 1 en azından 5 6 gün ara vermeliyiz çaylara ya da çayı değiştirmeliyiz bence mesela 2 hafta adaçayı 2 hafta rezene içelim bence
canım şifa markette ben de gördüm bir sürü tablet vardı memnun musun kullandığından farkını gördün mü
Bencede ot olarak bulsak daha iyi olur yaaraştırmıştınız sanırım siz... ama kapsül şeklinde değil de bitki şeklinde alsak... off napsak ya... kullanıcı yorumlarını okudum hep ama söyledikleri şu bu bitkiler çok işe yaradı ve masaj yardım etti sonuç inanılmaz. dr duke da fitoostrojenlerin en çok bu bitkilerde olduğunu söylemiş yani: rezene, boy otu, saw palmetto, wild yam
ve bu arada bu bitkilerin yağlarıyla günde 2 kez 5er dakika masaj yapılıcak ve göğüslerin üzerine sıcak bir bez konulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?