• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Peki yutmak kolay mi? Direk suyla mi yutuyorsun? Bugun aktara gidicem de alayim bari. Bi de ins kokusu kalmaz erkek arkadasim yanima yaklasmaz valla. O zaman gunde 3 kapsul saw aliriz. 3 kapsule denk gelecek sekilde cemen yutariz. Nasil surcez peki cemeni

henüz hiç yutmadım ama küçü nasıl yutuyosak çemen de öyle yani ağzıma bir tatlı kaşığı koyuyorum üzerine süt bardağı dayayıp ağzımı çalkalayarak içiyorum. sürme kısmı da şöyle zeytinyağı da olurmuş ama herhangi bir yağla karıştırıp (çay bardağının 1/4 ü yağ 3/4ü çemen) masaj yaparak uyguluyoruz. kum gibi oluyormuş. birkaç saat sonra da yıkıyoruz. bilemiyorum eğer bu kremin kokusu çok fena olursa sadece yicem çemeni sürmem. çilek yağıyla da masaj yaparım 10ar dakika. bir de hangi saw palmetto kapsülünden aldın canım ya mecit efendi mi?

Peki yutmak kolay mi? Direk suyla mi yutuyorsun? Bugun aktara gidicem de alayim bari. Bi de ins kokusu kalmaz erkek arkadasim yanima yaklasmaz valla. O zaman gunde 3 kapsul saw aliriz. 3 kapsule denk gelecek sekilde cemen yutariz. Nasil surcez peki cemeni

ben hayıt tohumun içine birazcık çemen tohumu koyuyorum bide şerbetçi kremimim içinde bi yemek kaşığı tozunu koydum tozu pekmezle yemeye çalıştım ama rezalet oluyordu tadı onuda bıraktım ama çok kötüde kokmuyor

henüz hiç yutmadım ama küçü nasıl yutuyosak çemen de öyle yani ağzıma bir tatlı kaşığı koyuyorum üzerine süt bardağı dayayıp ağzımı çalkalayarak içiyorum. sürme kısmı da şöyle zeytinyağı da olurmuş ama herhangi bir yağla karıştırıp (çay bardağının 1/4 ü yağ 3/4ü çemen) masaj yaparak uyguluyoruz. kum gibi oluyormuş. birkaç saat sonra da yıkıyoruz. bilemiyorum eğer bu kremin kokusu çok fena olursa sadece yicem çemeni sürmem. çilek yağıyla da masaj yaparım 10ar dakika. bir de hangi saw palmetto kapsülünden aldın canım ya mecit efendi mi?

şuanki mecit efendi değil şifa market diye bi site var ordan almıştım hem çemen tablet hem saw tablet. ama şimdi saw ı mecit efendiden alıcam babam güvenebilirsin dedi. ama çemen yokmuş onlarda. birde çemenin hem tohumu hem tozu var ?? hangisini alalım ki. tohumu yutmak daha kolaymış.

Kızlar o aşırı içince değil mi ya ??? Of bide bu mu çıktı düzenli kullanmayınca işe yaramıyolar ama napıcaz
2 haftada 1 en azından 5 6 gün ara vermeliyiz çaylara ya da çayı değiştirmeliyiz bence mesela 2 hafta adaçayı 2 hafta rezene içelim bence

şuanki mecit efendi değil şifa market diye bi site var ordan almıştım hem çemen tablet hem saw tablet. ama şimdi saw ı mecit efendiden alıcam babam güvenebilirsin dedi. ama çemen yokmuş onlarda. birde çemenin hem tohumu hem tozu var ?? hangisini alalım ki. tohumu yutmak daha kolaymış.

canım şifa markette ben de gördüm bir sürü tablet vardı memnun musun kullandığından farkını gördün mü

tozu al bence yani unu. 1 dakika bile sürmeyecek yutmak tadı çok önemli değil bence :26:

nasıl gidiyor ölçülerin arttı mı? düzenli yapabiliyor musun?

şimdilik dolgunluk var öyle cm olarak bi değişiklik yok ayrıca görüntüdede değişiklik var düzenli yapıyorum daha 2 haftacık oldu o yüzden büyük bi değişim beklemiyorum şimdilik bide vizelerim başlayacak nasıl yapabilecem bilmiyorum ama aksatmamam gerek düzen bi kaçarsa bende bırakırım :((

ya şuanda şeytan diyor ki o siteden ürünü al ve bir ay dene .....

canım bizim yuttuğumuz çemen otu içtiğimiz rezene adaçayı ve alacağımız saw palmetto kapsülü aynı etkiyi yapıcak bence. o ürünlerin bi tanesi sadece bitki kapsül mapsül yok onu kullananlar yani düzenli bi şekilde o gönderilen otla çay içenler de aynı etkiyi elde etmiş

hep göğüs büyütücü reklamlar bide güzel güzel göğüsler koymuşlar kendimden utandım resmen bunlar kızsa ben neyim diye :43:

canım bizim yuttuğumuz çemen otu içtiğimiz rezene adaçayı ve alacağımız saw palmetto kapsülü aynı etkiyi yapıcak bence. o ürünlerin bi tanesi sadece bitki kapsül mapsül yok onu kullananlar yani düzenli bi şekilde o gönderilen otla çay içenler de aynı etkiyi elde etmiş

ya şöyle bişey düşünüyorum, adamlar kapsül içeriklerini falan tamamen katkısız ve öz kısmından yapmışlar. bende saw ve çemen tablet kullanıyorum ama hiç böyle aman aman etki görmedim

ya şöyle bişey düşünüyorum, adamlar kapsül içeriklerini falan tamamen katkısız ve öz kısmından yapmışlar. bende saw ve çemen tablet kullanıyorum ama hiç böyle aman aman etki görmedim

ne kadar zamandır kullanıyosun peki? rezene gibi çaylarla destekliyor musun? hepsinden önemlisi masaj yapıyor musun? orda bir kullanıcı ilk başlarda etki çok değildi ama masaj yapmaya başladığımda ve zaman ilerledikçe gözlerime inanamadım demiş. yanlış hatırlamıyosam böyle bişeydi. o sayfayı dün tekrar okudum ben

peki nasıl alcaz ki hangisi alınabilir bir baksana orayaa
bakayım canım ama 10$ olan şeyi 25 30$ a getirteceğiz belki de..
aslında yurt dışında yaşayan akrabası olan olsa

aslında bende şifa marketten 5 farklı kapsül seçtim hayıt gingeng meyan kökü çemen otu saw palmetto
bunların siparişini mi versem acaba hepsini beraber kullanınca bir hayrı olacaktır muhakkak

ne kadar zamandır kullanıyosun peki? rezene gibi çaylarla destekliyor musun? hepsinden önemlisi masaj yapıyor musun? orda bir kullanıcı ilk başlarda etki çok değildi ama masaj yapmaya başladığımda ve zaman ilerledikçe gözlerime inanamadım demiş. yanlış hatırlamıyosam böyle bişeydi. o sayfayı dün tekrar okudum ben

tamam tamam durdurdum kendimi. haklısın ilk önce kendi elimizde olan yollardan hakıkını vererek yapacağız.
kızlar yalnız wild yam kapsül bulalım ya bakınsanıza sizde netten var mı satan bir yer. 9 tane kapsül yutcam günde valla umrumda değil.
babama, kara hindiba, aslanpençes, peygamer çiçeği, rezene siparişi vercem her akşam bunları karşıtırıp çay demleyip içicem.
çemen otoulada masaj yapıcam her gece ve sıcak havluylada sarıp iyice özleşmesini sağlıcam.
malzemeleri tamamladıktan sonra başlıyorum kızlar 1 ay boyunca hergün uyguluycam.
sizce olur mu bu şekilde ??

bakayım canım ama 10$ olan şeyi 25 30$ a getirteceğiz belki de..
aslında yurt dışında yaşayan akrabası olan olsa

aslında bende şifa marketten 5 farklı kapsül seçtim hayıt gingeng meyan kökü çemen otu saw palmetto
bunların siparişini mi versem acaba hepsini beraber kullanınca bir hayrı olacaktır muhakkak

ya ben ordan işte saw ve çemen kapsül aldım ya, kadın telefonda şey demişti etkilierini tam görmek istiyosan yemeklerden önce iç ama iki hap arasında da en az yarım saat olsun. hal böyle olunca bütün gün ne zamna hapı içeyim diye düşünüp sıkılıyorum. ben 3ünü bir yuvarlıcam ya banane

Back