- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Kizlar naber nasil gidiyor? Var mi gelisme? Ben yaklasik 4-5 gundur servetcikremini kullanmiyorum. Sadece buzsuz masaj yapiyorum usuyorum cunku artik. Hurma yiyorum. Haftada 3-4 defa keten tohumu yiyorum. Bu hafta gene soya sutu haftam. Gece yatarken de polen ve kucu mu yutuyorum. Hala dolgunlar ve 93 cm deler. Onumuzdeki hafta nar kurune gecicem nasil etki edecek nerak ediyorum. Programimi yaptiktan sonra yazarim size. Zaten kainat guzelinin aynisini yapabilirim. Acelemiz yok. Bu yaza uzuunn bir zaman var. kizlar ben 3-4 ay kadar narli kuru uyguluycam daha sonra bira mayasi dusunuyorum valla. 1 ay falan kullanip korumaya gecicem artik. Eger yeterli boyuta gelmezse 1 ay dinlendiricem vucudumu tekrar basliycam bisiylere. Gercektende sonuc alidigimi gormek inanilmaz bisi. Sabir gerakiyor sadece.
Sizler ne yapiyorsunuz forumsan kopmayin lutfen. Birbirimize destek olalim
bunların hepsi gerçekten işe yarıyor mu 3 yıldır kullanmadığım hap krem kalmadı sonunda estetik yaptırmaya karar verdim zor bi karar oldu ama bana tek çözüm gibi geldi !!!
elmaşekeri merhaba;şu kürü çok merak ettim.tam olarak yazabilrimisin napmamız gerekiyor.belli bir yaştan sonra işe yararmı bilmem ama bıçak altına yatmadan önce denemekte fayda var.evli ve 1 çocuk annesiyim.ne hamileyken nede doğumdan sonra göğüslerimde gram büyüme olmadı.artık slikona karar verdim ama.kürüde merak ettim açıkçası.paylaşırsan sevinirim.teşekkürler.
Canim suna dumankayanin cati nasil guzel mi? Icilebilecek bisey mi?
Ayyy aynen canim ya bende bu sabah baktim o kadar guzel olmus ki sekilleri. Bildigin artik goguslerim var ya :) bakalim 6. Ayin sonunda nasil olcaklar. Biz seninle ayni gidiyoz hemen hemen. Benimde tam 1 ay 23 gun oldu. Ayin 1 inde nara gecicem. Sen hazir mi aliyosun nar suyu? Hangi marka?
Ben bilerek nar mevsimini bekledim. Hergun 1-2 tane yemeyi dusunuyorum. Narli sodayi iciyorum su siralar. Tadi super valla.nar suyunu ilk bi ay bime organik sıkılmış narsuyu gelmişti onları tüm bim mağazalarını gezdim 6 kavanoz buldum bi daha da gelmedi zaten çok ta pahalıydı 700 gr 7 tlydi, sonra onlar bitince migrostan tat ve dimes marka narsuları var 1 litrelik o da %100 doğal yazıyo. tatın fiyatı 5 tl, dimesin de 6 küsür galiba canım tam hatırlamıyorum. hala dolamda duruyo azaltarak içmeye başladm artık, hurmaları da gün de 6 tane falan yiyodum, şimdi 2 ye indirdim canım
Merhaba, evet gerektende goguslerim eski haline gore cok daha guzel dolgun ve sekilliler. Eger aradigin sey bir iki beden buyuklukse evet ise yarar ancak belki bir yil sonrasindan istedigin boyuta ulasir. Bunlari uygulamadan once hormon tahlili yaptirmalisin cunku yediginmiz ictigimiz hersey hormonlarimizi yukseltiyor ve ancak bu sekilde buyutebiliyoruz. Ben senin durumunda olsaydim ve esim sicak bakiyo olsaydi hic dusunmeden silikon taktirirdim. Cunku ben suna eminimki benim hayalim hep cok daha buyuk gogusler. Cocugun da var suan icin emzirme sorunun yok yani hormonlarla oynamak yerine silikon yaptirmak daha sagliklidir diye dusunuyorum. Hee uzun vadede silikonlar basimiza ne is acar onu da bilemiyoruz.
Bu konunun ilk sayfalarinda ve http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/643895-20-gunde-86-cm-den-90-cme.html
Konusunda tum hersey yaziyor. Yorumlari falan da okumani tavsiye ederim. Saglikli gunler
benim bu ufaklıklar için harcadığım paraları bana verseler beni bi sene idare eder:) zamanında bi iki ay kadar da avokado kürü uygulamıştım ne paralar döktüm onlara bi de iğrenerek yiyodum
Ya kizlar poles ve pekmezi yemek sart mi? Cunku gobek bolgemde bir sislik ve yaglanma seziyorum bi haftadir falan, onlardan diye dusunuyorum hani kilo aldiran seyler ya..
Caylarimi hic aksatmiyorum, kremi de oyle( buz masaji haric) keten tohumu ve kuc de aliyorum, polen ve pekmezin bir kanitlanmis etkisi var mi almasam ne olur?
Ayyy aynen ya bi memenin silikon parasi cikmisti sindiye kadar
Benim suan gogus aram baya dolmaya basladi ya. Kucuk ama memeye benzemeye baslamislar gayet. Haftaya test yaptircam dua ediyorum sorun cikmasin. Offf mutluyum gercekten disi olmaya basladim artik :)
inşallah çıkmaz canım, ben 6 aydan sonra gitmeyi düşünüyorum doktora:)
Arkadaşlar verdiğim linki bi inceler misiniz ? Acaba ne derece sağlıklı bir yöntem ameliyat olmadan büyütüyor bakarmısınız?Fiyatı ne acaba bi öğrensek
Ameliyatsız Meme ve Kalca Büyütme
Ben araştırmıştım canım bu işlemi hatta bir doktorla irtibata geçtim işlemin adı "AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme"
Bana gelen maili paylaşıyorum sizinle;
Bu işlemin etkisi anında görülür ve kalıcılığı EN AZ 5 yıldır. İşlemden çıkarak doğrudan yeni giysiler almaya gidebilirsiniz! Çünkü göğüsleriniz hem daha dolgun hem de daha dik olacağı için eskilerinizin dar olması ihtimali yüksektir :)
İşlem lokal anestezi altında yapılır ve 40 dakika civarında sürer. Hamilelik ve emzirme sırasında uygulama yapmıyoruz. Daha öncesinde yapılmış ise sıkıntı yoktur. Emzirme sonrasında ise meme deformasyonuna neden olmaz. %98'i su ve %2'si katyon poli amid olan bu madde kesinlikle poli akrilamid veya sıvı silikon değildir.
Kapsül fibrozu ve radyolojik tetkikleri etkilememesi avantajları arasında sayılabilir.
Size ne kadar dolgu gerekeceği ancak muayene ile tespit edilebilmektedir.
Ameliyatsız, narkozsuz meme büyütme işleminin ücretleri 2500 TL'den başlamaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?